Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(Aushrita @ 2012 08 31, 16:24)
Nugi as sakau man to mazo gabaliuko uzteks,pilko arba kreminio lino,jei tau uodegyte reik pilko as paimsiu tada ta cream smile.gif

Merginos, matau, kad buvau suprasta neteisingai (o gal apetitas auga bevalgant... biggrin.gif ). Pasiūliau Aushritai vieną medžiagos gabaliuką pasirinkti iš trijų mano turimų spalvų ir dydžių tik dėl to, kad ji skundėsi, jog lino neturi, nežino iš kur gauti ir nemoka to padaryti. Taigi jei Aushritai tinka mano minėto dydžio Cream gabaliukas, puiku, įdėsiu į siuntinuką Uodegytei kartu su atvyniotu moheros siūlu. Bet šiaip neturiu ketinimų išdalinti savo turimų medžiagų ir siūlų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 31, 16:40)
Kas turit patirties su knygų skirtukais? Kaip juos apipavidalinat kraštuos kad neirtų ir ką vidun dedat? g.gif

Tokia i patirtis - dariau praeitą savaitę vieninelį, ale neblogai pavyko. Į vidų įdėjau nuo plastikinio segtuvo viršelio atkirpus juostelę, klijavau dvipuse juosta. Kitai pusei ieškojau filco, bet namie neradau, o iki pardės toli, tai užklijavau storesniu popierium.
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 31, 16:40)
Kas turit patirties su knygų skirtukais? Kaip juos apipavidalinat kraštuos kad neirtų ir ką vidun dedat? g.gif

Aš susiuvau gerąją ir blogąją puses biskorno siūle, į vidų dėjau vadinamo flizelino - gerąją pusę juo paklijavau, susiuvus abi puses jis suteikė skirtukui standumo, bet jo nepastorino. Gali pažiūrėti, kaip atrodo, mano paraše.
Atsakyti
Uodegyt, Pumpurėli, gavau mūsų ieškomą chemą tik prastos kokybės, gal dar toliau ieškom, a g.gif
dar turiu nedidelę galimybę gauti vieną kitą schemą iš to puslapiuko(čia kur tiesiogiai galima parsisiųst), pažiūrėkit, gal kas kris akin
Atsakyti
Višniuke nuostabi dėžutė wub.gif wub.gif
*Capri* puikiai atrodo knygutė 4u.gif
Zundyte liuks pagalvytė atrodo pritaikita su fėjuke wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 31, 17:16)
Aš susiuvau gerąją ir blogąją puses biskorno siūle, į vidų dėjau vadinamo flizelino - gerąją pusę juo paklijavau, susiuvus abi puses jis suteikė skirtukui standumo, bet jo nepastorino. Gali pažiūrėti, kaip atrodo, mano paraše.

Dailūs tavo darbai drinks_cheers.gif Einu guglint kas ta biskorno siūlė g.gif

---
Ačiū Pupsiukėli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Capri*: 31 rugpjūčio 2012 - 18:11
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 31, 16:55)
Taigi jei Aushritai tinka mano minėto dydžio Cream gabaliukas, puiku, įdėsiu į siuntinuką Uodegytei kartu su atvyniotu moheros siūlu.

Taip man tinka,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 31, 15:21)
Aš siuvinėjau ne šitą darbą. Pažiūrėjau, kokių Atalie siūlų turiu, tai iš tau reikiamų turiu tik 'Fougere', palyginti nedaug likę, jei tau nedaug reikėtų, galiu atiduoti. Kitų spalvų neturiu.

Aciu Jums labai, uz gerus ketinimus:) gaila, kad tik viena spalva turit.Meginsiu uzklausima parasyti i KASIULAI, jie gal gali uzsakyti. o kokia ju kaina?panasiai.
Atsakyti
Super dalykiukas ta biskorno siūlė thumbup.gif
Atsakyti
procesas- Tralialia sodo rožė
URL=http://radikal.ru/F/s014.radikal.ru/i326/1208/58/11962d3490fc.jpg.html]user posted image[/URL]
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 08 31, 21:53)

Kiek įmatau tai puikus procesas, bet norėtųsi ir iš arčiau patyrinėti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 31 rugpjūčio 2012 - 21:08
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 31, 19:31)
Taip man tinka,aciu 4u.gif

Bandžiau parašyti tau až, bet kažkodėl neleido. Atsiųsk man per až savo adresą, atsiųsiu tau, kaip ir sutarėme 4u.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2012 08 31, 20:53)

Nematytas man šis darbas, turėtų būti gražu, nors nelabai įsivaizduoju, kaip bus rolleyes.gif
Atsakyti