Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(auryta @ 2012 08 31, 15:07)
kaip nors susitartume as Jums sumokeciau, jei turite atliekamu:)

Aš siuvinėjau ne šitą darbą. Pažiūrėjau, kokių Atalie siūlų turiu, tai iš tau reikiamų turiu tik 'Fougere', palyginti nedaug likę, jei tau nedaug reikėtų, galiu atiduoti. Kitų spalvų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 31, 15:15)
Tai moheros aš tau įdėsiu, nesuk galvos. Aš iš kažkur siunčiausi, nebeatsimenu iš kur, nes esu užsakinėjusi įvairiose parduotuvėse. Dėl medžiagos - parašyk tiksliai, kokio gabalo tau reikia. Pažiūrėsiu, jei turėsiu tokį, tai įdėsiu irgi. Jei reikės iš naujo gabalo kirpti, tai nenorėsiu to daryti vis dėlto, tada galėčiau perleisti visą didelį gabalą, bet už tai jau norėsiu pinigėlių.
Nusiųsiu Uodegytei, nes man taip paprasčiau ir nereikės atskirai mokėti.

25x35,kad kazkiek liktu krastams 4u.gif Didesnio man ir nereikia nes nezinau ar ka besiuvinesiu po to ant lino,nebent jei nelabai daug turi tada paimciau mirksiukas.gif Ok tada tu imesk uodegytei o mes cia jau kaip nors issiaiskinsim biggrin.gif

QUOTE(zundyte @ 2012 08 31, 15:15)
nesinervuok dėl to siūlo doh.gif 

Aciu jau nebereikia,gausiu siuliuko kokio reikia 4u.gif
Tiesa grazus darbelis tavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 31, 15:23)
25x35,kad kazkiek liktu krastams 4u.gif Didesnio man ir nereikia nes nezinau ar ka besiuvinesiu po to ant lino,nebent jei nelabai daug turi tada paimciau  mirksiukas.gif

Cream turiu gabalą tik 22x28, turbūt per mažas. O tada du kiti yra dideli - 50x70.
28x38 turiu Natural spalvos lino gabalą. Galėčiau atiduoti, bet turbūt spalva nelabai tiks...
Dar turiu balto lino gabalą 23x35.
Tai vat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 31 rugpjūčio 2012 - 14:37
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 31, 15:30)
Cream turiu gabalą tik 22x28, turbūt per mažas. O tada du kiti yra dideli - 50x70.
28x38 turiu Natural spalvos lino gabalą. Galėčiau atiduoti, bet turbūt spalva nelabai tiks...

Tai gal as ne taip parasiau,dabar paziurejau matmenis,uzteks to 22x28 gabaliuko 4u.gif
O ta natural kuom skiriasi,sviesesne ji ar kokia? man atrodo nera didelio skirtumo ant kokios siuvinet bile tik 32ct butu
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 31, 15:37)
Tai gal as ne taip parasiau,dabar paziurejau matmenis,uzteks to 22x28 gabaliuko  4u.gif
O ta natural kuom skiriasi,sviesesne ji ar kokia? man atrodo nera didelio skirtumo ant kokios siuvinet bile tik 32ct butu

Oi, ne, spalvos labai skiriasi. Ne kiekviena spalva tinka konkrečiam darbui. O Natural tai tokia grynai pilka, natūrali lino spalva. Gali mano paraše pasižiūrėti yra Irish coffe sampler siuvinėtas ant Natural lino.
Paskaityk ankstesnę žinutę, papildžiau, kad dar turiu ir balto gabalą.
Žodžiu, jei kažkas iš siūlomų variantų tinka, sakyk, įdėsiu Uodegytei.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 31, 15:39)
Oi, ne, spalvos labai skiriasi. Ne kiekviena spalva tinka konkrečiam darbui. O Natural tai tokia grynai pilka, natūrali lino spalva. Gali mano paraše pasižiūrėti yra Irish coffe sampler siuvinėtas ant Natural lino.
Paskaityk ankstesnę žinutę, papildžiau, kad dar turiu ir balto gabalą.
Žodžiu, jei kažkas iš siūlomų variantų tinka, sakyk, įdėsiu Uodegytei.

Zinai man ta grynai pilka net grazesne 4u.gif ir kur schemute turiu ten pilkesnis toks linas,tai manau sitas man ir tiks 4u.gif
Jei negaila gali ir ta cream gabaliuka ideti,nes net nezinau kaip cia man seksis isvis ant to lino.. blush2.gif Gal ant sviesesnio lengviau siuvinesis,net nezinau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 31 rugpjūčio 2012 - 15:03
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 31, 16:15)
Tai moheros aš tau įdėsiu, nesuk galvos. Aš iš kažkur siunčiausi, nebeatsimenu iš kur, nes esu užsakinėjusi įvairiose parduotuvėse. Dėl medžiagos - parašyk tiksliai, kokio gabalo tau reikia. Pažiūrėsiu, jei turėsiu tokį, tai įdėsiu irgi. Jei reikės iš naujo gabalo kirpti, tai nenorėsiu to daryti vis dėlto, tada galėčiau perleisti visą didelį gabalą, bet už tai jau norėsiu pinigėlių.
Nusiųsiu Uodegytei, nes man taip paprasčiau ir nereikės atskirai mokėti.

tai mudvi galime susimesti dėl medžiagos ax.gif nereikės man atskirai užsisakyt ax.gif aš naturalaus noriu wub.gif ir baltą paimčiau,kiek pamokėt reiks rašyk 4u.gif

manau kad ant cream gražiau nei ,ant natural lino,nes kažkas yra siuvinėjęs ant kreminės aidos.

p.s. mes tave pliką basą paliksim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 31 rugpjūčio 2012 - 15:13
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 31, 16:07)
tai mudvi galime susimesti dėl medžiagos  ax.gif nereikės man atskirai užsisakyt  ax.gif

Man tiktų, nes Cream turiu vienu dideliu gabalu per daug. 50x70 cm galit imti, 30 Lt norėčiau už jį (mokėta buvo truputį daugiau, bet tiek to).
Atsakyti
tegul Aushrita pasižiūri kiek ko jai reikia ,man kas liks (jaigu liks) biggrin.gif ,ir susirašom per až dėl kainos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 31 rugpjūčio 2012 - 15:18
Nugi as sakau man to mazo gabaliuko uzteks,pilko arba kreminio lino,jei tau uodegyte reik pilko as paimsiu tada ta cream smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2012 08 30, 20:20)

Gražus triptikas bus wub.gif Aš tai siuvinėčiau ant atskirų medžiagos gabalų, man kažkaip gražiau taip atskirai ax.gif

QUOTE(Višniukė @ 2012 08 31, 06:49)

Kokia daili dėžutė bigsmile.gif

QUOTE(*Capri* @ 2012 08 31, 09:41)

Smagi, skani užrašinė smile.gif
Atsakyti
Ačiū darkart 4u.gif

Kas turit patirties su knygų skirtukais? Kaip juos apipavidalinat kraštuos kad neirtų ir ką vidun dedat? g.gif
Atsakyti