Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 31, 13:47)
tralala  doh.gif ir aš buvau su tuo susidūrusi,tie trys ,tai melanžas,keičiantis atspalvius siūlas.deja aš nežinau kur tokių gauti,dmc paletėje yra panašių,bet jų spalvos negreit pereina.ta prasme daug prasiuvinėt reikia ,kad matytum ta pereinamumą.

Eina sau, o as pazadejau draugei dovanu isiuvineti. doh.gif Gal keitet kitu siulu?ar atsisaket sumanymo siuvinet tralala smile.gif
Atsakyti
čia lininė aida(gavau dovanų), o siūlo dabar tikrai tau nepasakysiu, nes ir pačio darbelio neturiu blush2.gif
perverčiau siūlus-galimai kažkuris iš dmc 402, 3827, 3776
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 08 31, 14:09)
dabar neatsakysiu ant smūgio blush2.gif išsiuvinėtos schemos guli sodyboj ax.gif

Va,dabar panagrinejau,gal 3864 spalva tiktu vietoj tos moheros? Kur sparnu krastai yra ta spalva issiuvineti,uzmesk aki i siuvini savo 4u.gif
A,gaila kad neturi siuvinio salia...Kokia dabar spalva imti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 31 rugpjūčio 2012 - 13:30
QUOTE(auryta @ 2012 08 31, 14:26)
Eina sau, o as pazadejau draugei dovanu isiuvineti. doh.gif Gal keitet kitu siulu?ar atsisaket sumanymo siuvinet tralala smile.gif

dabar siuvinėju tralialiukę, bet ten kiti siūlai. Gal pabandyk susirinkt visus siūlus su numeriais ir tada tiesiog parinkt iš paletes labiausiai tinkamą, kad nesipjautų ir būt malonu akiai
Atsakyti
QUOTE(auryta @ 2012 08 31, 15:26)

taip atsisakiau ,o lb norėjosi to darbelio unsure.gif Pumpurėlis siuvinėjo tralala ,jos paklaust kokius ji naudojo melanžinius siūlus.

QUOTE(jurginėlis @ 2012 08 31, 15:29)
dabar siuvinėju tralialiukę, bet ten kiti siūlai. Gal pabandyk susirinkt visus siūlus su numeriais ir tada tiesiog parinkt iš paletes labiausiai  tinkamą, kad nesipjautų ir būt malonu akiai

galima taip ,viespalvius padaryt,bet man taip nesinorėjo,man gražiau su melanžu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 31 rugpjūčio 2012 - 13:38
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 31, 13:29)
Sveikos,nesu siuvinejusi ant lino,ar mano nimue fejai (tai tamsiai) tiktu sitas linas? Ir atspalvis?
Linas
ir nerandu Whisper Mohera Caramel kas cia per siulas?

Aš siuvinėjau žiedadulkių fėją and Cream spalvos lino. Gali pasižiūrėti mano paraše, kaip atrodo. To lino turiu kalną, galėčiau tau perleisti gabaliuką, jei neprisiruoši užsakinėti - nors iš kasiūlų užsakinėti visai elementaru.
Whisper moherinis siūlas yra toks pūkuotas, anaiptol ne panašus į DMC, labiau panašus į mezgimo moherą, tik labai plonas. Kai siuvinėjau šią fėją, buvau iš pradžių sijoną išsiuvinėjusi mezgimo plona mohera, bet atrodė baisiai. Tada užsisakinėjau Whisper moheros, tik kažkaip man regis spalvos neatitaikiau, nes užsakinėjau kelias spalvas ir tik gavusi jas, rinkau tą, kuria galiausiai siuvinėjau. Turiu jos daug, galiu atvynioti. Tik suorganizuokit, kaip civilizuotu būdu tau perduoti. Uodegytei siųsiu vieną darbą, tai gal kartu ir tau kažkaip to siūlo įdėti...

QUOTE(auryta @ 2012 08 31, 13:44)
Sveikos!
gal kas pagelbesit, ketinu siuvineti  paveiksliuka, ir nelabai suprantu kokiomis spalvomis reikia siuvineti 2-3 simboli, gal kas siuvinejote?
ttp://img707.imageshack.us/img707/3994/b83924df5bca.jpg[/img][/url]

Čia yra Atalie melanžiniai siūlai. Nuo DMC skiriasi tuo, kad jie rankomis dažyti ir spalvų perėjimai labai subtilūs ir švelnūs, skirtingai nuo DMC. Jų yra nemažai kur pirkti, daugiau prancūziškuose site'uose. Aš pirkau viename suomiškame, bet dabar jis užsidarė, kiek žinau. Kuo nors keisti tų siūlų nerekomenduočiau, nes ant jų ir laikosi visas darbo subtilumas. Geriau jau keisti dizaino pasirinkimą. Parodyk, kokį dizainą ketini siuvinėti. Aš turiu Atalie siūlų, gal kažką turėčiau reikiamo...
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 31, 15:46)
Tik suorganizuokit, kaip civilizuotu būdu tau perduoti. Uodegytei siųsiu vieną darbą, tai gal kartu ir tau kažkaip to siūlo įdėti...

galėčiau perduot ax.gif žiūrėk ir lino nuo pumpurėlio nugriebsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 31 rugpjūčio 2012 - 13:54
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 31, 14:46)
Aš siuvinėjau žiedadulkių fėją

Na cia jau visai sauniai gautusi jei siustum uodegytei ir kartu idetum medziagos ir siuliuko to thumbup.gif jau su ja susitikciau netoli gyvena ji,tik va kaip tau atsidekoti reikes ? blush2.gif Arba gali tiesiai man atsiusti,siuntima apmokeciau 4u.gif

Tik ziuriu tos fejos visos skirtingos,pas mane schemoj lyg oranzine ta mochera o pas tave tamsi g.gif
O kur aplamai yra tu moheros uzsisakyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 31 rugpjūčio 2012 - 13:57
Ačiū pastebėjusioms mano receptinę 4u.gif
Až mano užversta laiškais prašant puodelio schemos. Bet noriu pasakyt kad schema originalo yra čia: http://club.osinka.r...56200?p=6962993, aš ja tik rėmiausi, nes man per didelė ji buvo ir siuvinėjau iš foto su šiokiom tokiom korekcijom mažesnį variantą. Tai tip top schemos neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia yra Atalie melanžiniai siūlai. Nuo DMC skiriasi tuo, kad jie rankomis dažyti ir spalvų perėjimai labai subtilūs ir švelnūs, skirtingai nuo DMC. Jų yra nemažai kur pirkti, daugiau prancūziškuose site'uose. Aš pirkau viename suomiškame, bet dabar jis užsidarė, kiek žinau. Kuo nors keisti tų siūlų nerekomenduočiau, nes ant jų ir laikosi visas darbo subtilumas. Geriau jau keisti dizaino pasirinkimą. Parodyk, kokį dizainą ketini siuvinėti. Aš turiu Atalie siūlų, gal kažką turėčiau reikiamo...
[/quote]
user posted image
kaip nors susitartume as Jums sumokeciau, jei turite atliekamu:)
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 31, 14:55)
Na cia jau visai sauniai gautusi jei siustum uodegytei ir kartu idetum medziagos ir siuliuko to  thumbup.gif jau su ja susitikciau netoli gyvena ji,tik va kaip tau atsidekoti reikes ? blush2.gif  Arba gali tiesiai man atsiusti,siuntima apmokeciau  4u.gif

Tik ziuriu tos fejos visos skirtingos,pas mane schemoj lyg oranzine ta mochera o pas tave tamsi  g.gif
O kur aplamai yra tu moheros uzsisakyti?

Tai moheros aš tau įdėsiu, nesuk galvos. Aš iš kažkur siunčiausi, nebeatsimenu iš kur, nes esu užsakinėjusi įvairiose parduotuvėse. Dėl medžiagos - parašyk tiksliai, kokio gabalo tau reikia. Pažiūrėsiu, jei turėsiu tokį, tai įdėsiu irgi. Jei reikės iš naujo gabalo kirpti, tai nenorėsiu to daryti vis dėlto, tada galėčiau perleisti visą didelį gabalą, bet už tai jau norėsiu pinigėlių.
Nusiųsiu Uodegytei, nes man taip paprasčiau ir nereikės atskirai mokėti.
Atsakyti

QUOTE(Aushrita @ 2012 08 31, 13:27)
Va,dabar panagrinejau,gal 3864 spalva tiktu vietoj tos moheros? Kur sparnu krastai yra ta spalva issiuvineti,uzmesk aki i siuvini savo 4u.gif
A,gaila kad neturi siuvinio salia...Kokia dabar spalva imti  g.gif

nesinervuok dėl to siūlo doh.gif paimk bet kokį tinkantį pagal spalvą mezgimui skirtos mocheros siūlą ir visas bus gerai ,ten siuvinėjasi tik pusiniu kryžiuku ,labai lengvai,,aš kai išsiuvinėjau dar su tuo lipuku kur būna drabužiams dvipusis pašiaušiau ir gavosi liuks,va pasižiūrėk
user posted image
Atsakyti