QUOTE(Aushrita @ 2012 08 31, 13:29)
Sveikos,nesu siuvinejusi ant lino,ar mano nimue fejai (tai tamsiai) tiktu sitas linas? Ir atspalvis?
Linas
ir nerandu Whisper Mohera Caramel kas cia per siulas?
Aš siuvinėjau žiedadulkių fėją and Cream spalvos lino. Gali pasižiūrėti mano paraše, kaip atrodo. To lino turiu kalną, galėčiau tau perleisti gabaliuką, jei neprisiruoši užsakinėti - nors iš kasiūlų užsakinėti visai elementaru.
Whisper moherinis siūlas yra toks pūkuotas, anaiptol ne panašus į DMC, labiau panašus į mezgimo moherą, tik labai plonas. Kai siuvinėjau šią fėją, buvau iš pradžių sijoną išsiuvinėjusi mezgimo plona mohera, bet atrodė baisiai. Tada užsisakinėjau Whisper moheros, tik kažkaip man regis spalvos neatitaikiau, nes užsakinėjau kelias spalvas ir tik gavusi jas, rinkau tą, kuria galiausiai siuvinėjau. Turiu jos daug, galiu atvynioti. Tik suorganizuokit, kaip civilizuotu būdu tau perduoti. Uodegytei siųsiu vieną darbą, tai gal kartu ir tau kažkaip to siūlo įdėti...
QUOTE(auryta @ 2012 08 31, 13:44)
Sveikos!
gal kas pagelbesit, ketinu siuvineti paveiksliuka, ir nelabai suprantu kokiomis spalvomis reikia siuvineti 2-3 simboli, gal kas siuvinejote?
ttp://img707.imageshack.us/img707/3994/b83924df5bca.jpg[/img][/url]
Čia yra Atalie melanžiniai siūlai. Nuo DMC skiriasi tuo, kad jie rankomis dažyti ir spalvų perėjimai labai subtilūs ir švelnūs, skirtingai nuo DMC. Jų yra nemažai kur pirkti, daugiau prancūziškuose site'uose. Aš pirkau viename suomiškame, bet dabar jis užsidarė, kiek žinau. Kuo nors keisti tų siūlų nerekomenduočiau, nes ant jų ir laikosi visas darbo subtilumas. Geriau jau keisti dizaino pasirinkimą. Parodyk, kokį dizainą ketini siuvinėti. Aš turiu Atalie siūlų, gal kažką turėčiau reikiamo...