Sveikos,nesu siuvinejusi ant lino,ar mano nimue fejai (tai tamsiai) tiktu sitas linas? Ir atspalvis?
Linas
ir nerandu Whisper Mohera Caramel kas cia per siulas?
Ar parduotuvej rasciau zweigart lino 32 ct ir to siulo Moheros? Nes internete nerandu siulu
Gaila, kad neskelbiat tos vietos
Nu, ale kokią intrigą sukėliau Yra ir kitų temų forume kur žmonės kalbasi, ne tik apie siuvinėjimą, o ir apie kitką Plepaluose jei ką
Vyšniuke, dailu ir labai mėlyna
Capri, šauni knygelė
Aushrita, parduotuvėj(VCUP) mačiau tik dmc liną, bet jis kažkoks nelabai malonus rankoms, geriausia užsisakyti internetu. kai pati siuvinėjau žiedadulkių jėją, atsisakiau to mocheros siūlo, man jis nepatiko, siuvinėjau paprastu ir manau, kad vaizdo labai nepagadinau. Šį siūlą kažkas keitė mezgimui skirtu siūliuku.
Lino natūrali spalva ,mano galva , tinka visiems darbams. bet čia jau pačiai rinktis
Capri, šauni knygelė
Aushrita, parduotuvėj(VCUP) mačiau tik dmc liną, bet jis kažkoks nelabai malonus rankoms, geriausia užsisakyti internetu. kai pati siuvinėjau žiedadulkių jėją, atsisakiau to mocheros siūlo, man jis nepatiko, siuvinėjau paprastu ir manau, kad vaizdo labai nepagadinau. Šį siūlą kažkas keitė mezgimui skirtu siūliuku.
Lino natūrali spalva ,mano galva , tinka visiems darbams. bet čia jau pačiai rinktis
QUOTE(auryta @ 2012 08 31, 14:44)
Sveikos!
gal kas pagelbesit, ketinu siuvineti paveiksliuka, ir nelabai suprantu kokiomis spalvomis reikia siuvineti 2-3 simboli, gal kas siuvinejote?
aciu
gal kas pagelbesit, ketinu siuvineti paveiksliuka, ir nelabai suprantu kokiomis spalvomis reikia siuvineti 2-3 simboli, gal kas siuvinejote?
aciu
tralala ir aš buvau su tuo susidūrusi,tie trys ,tai melanžas,keičiantis atspalvius siūlas.deja aš nežinau kur tokių gauti,dmc paletėje yra panašių,bet jų spalvos negreit pereina.ta prasme daug prasiuvinėt reikia ,kad matytum ta pereinamumą.
QUOTE(jurginėlis @ 2012 08 31, 13:47)
Bliamba internetu bijau uzsakinet nes nezinau kokio dydzio man reik,kur cia galeciau konvertuotis,man gaunasi is ilgio 93 kryziukai o i auksti 80
O tai koki dmc siula tu emei kokio numerio vietoj tos mocheros?
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 31, 15:02)
Bliamba internetu bijau uzsakinet nes nezinau kokio dydzio man reik,kur cia galeciau konvertuotis,man gaunasi is ilgio 93 kryziukai o i auksti 80
24x34 cm po 8.90 tau turėtų užtekti
klausyk tu klaipedietė,galime kartu užsakymą daryt ,man irgi kaip tik reikia esu ne karta užsakymą dariusi
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 31, 14:06)
24x34 cm po 8.90 tau turėtų užtekti
klausyk tu klaipedietė,galime kartu užsakymą daryt ,man irgi kaip tik reikia esu ne karta užsakymą dariusi
o as skaiciuoju pagal tai kad linas 32ct atitinka aida 16 tai dauginu kryziukus is 1,6 ir man gaunasi 155,20 ant 128 Nesuprantu kaip pagal ta skaiciuokle skaiciuot...
Niu ok galim,tik man dar siulu reikia
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2012 08 31, 14:09)
Kokia cia medziagos spalva? Flax? Zweigarto linas ar koks? nes butent tokios ir reikia man
Velnias tada negaliu uzsakymo daryt kol nesuzinosiu to siulo nr koki imt
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 31, 15:11)
o as skaiciuoju pagal tai kad linas 32ct atitinka aida 16 tai dauginu kryziukus is 1,6 ir man gaunasi 155,20 ant 128 Nesuprantu kaip pagal ta skaiciuokle skaiciuot...
90x80 ,90x1.6 = 144 suapvalini 14.4 cm ,audinuko reikės 13x14 cm
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 31, 14:15)
90x80 ,90x1.6 = 144 suapvalini 14.4 cm ,audinuko reikės 13x14 cm
Yra 97x80 plius krastai po 5 cm,na bet kaip suprantu sociai uzteks 24x34 Dabar dar del to siuliuko reikia suzinoti ir galesiu parasyti ko man reikia Paskui atsiskaitysim susitikusios