Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(Aushrita @ 2012 08 25, 19:07)
Aciu,man graziau ant lino atrodo irgi  4u.gif

Na kaip cia visos raset kad geriausiai yra pradedant siula uztvirtinti ji kilpele,tai lygiai taip pat ir pabaigiant siula as darau kad jis laisvas neliktu kabet,paskui jei dar yra salia kryziuku kitu tai uzkisu po jais. Ne,mazgo nemezgu...

Turiu omeny taip

bet pradedant tai siūlą lenki pusiau ir gaunasi ta kilpelė, o iš kur baigiant kilpelė atsiranda? biggrin.gif gal čia koks labai geras metodas bigsmile.gif tik kad nedaeina man blush2.gif

P.Sh. švyturys thumbup.gif aš turiu išsisiuvinėjus kitą švyturį iš dim, tokie jie man mieli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 08 25, 19:00)
bet pradedant tai siūlą lenki pusiau ir gaunasi ta kilpelė, o iš kur baigiant kilpelė atsiranda? biggrin.gif gal čia koks labai geras metodas bigsmile.gif tik kad nedaeina man blush2.gif

drinks_cheers.gif va va, visiškai toks pats klausimas kilo ir man dėl tos kilpelės biggrin.gif
Atsakyti
o kodėl ne tiesiog už kitų, jau išsiuvinėtų kryželių?

jai kryžiukai siuvinėjas i apačią,kur dar nėra iššsiuvinėtų ,tad nėra ir už ko užkišti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 25 rugpjūčio 2012 - 20:00
QUOTE(P.Sh. @ 2012 08 25, 19:34)
Labas,
Būsima dovana vyrui. Dimensions "Beacon at daybreak", 12x18 cm, balta Aida 18, 30 DMC spalvų ir daug French knots.

Gražu, švelnu wub.gif Tik jau FK kiek daug doh.gif Aš taip jų nemėgstu... Jau geriau BS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 25 rugpjūčio 2012 - 19:53
Aciu uz komplimentus mano svyturiui. Keliukas nesiuvinetas nes tokia buvo schema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 25, 20:39)
jai kryžiukai siuvinėjas i apačią,kur dar nėra iššsiuvinėtų ,tad nėra ir už ko užkišti  ax.gif

aš tada iškišu siūlą į gerą pusę ir palieku kabėt, kai jau užsisiuvinėja, kad yra kur užkišt, tada ir užbaigiu siūlą ax.gif arba kartais iškisu į gerą pusę ir nukerpu, paliekant ilgesnį galiuką, paskui užsisiuvinėja, tai tą galiuką ištraukiu atgal į blogą pusę ir patrumpinu ax.gif o jei nesisiuvinės ten daugiau tada prakaišioju siūlą ten atgal...nu ta prasme per | į vieną pusę, tada eilute auksčiau per | į kitą pusę ir taip per kelis aukštus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 08 25, 20:00)

P.Sh. švyturys thumbup.gif aš turiu išsisiuvinėjus kitą švyturį iš dim, tokie jie man mieli blush2.gif

QUOTE(B_March @ 2012 08 25, 20:05)
drinks_cheers.gif va va, visiškai toks pats klausimas kilo ir man dėl tos kilpelės biggrin.gif

Vajei... kaip dabar paaiskinti doh.gif
As darau taip:kai pvz baigiasi jau tuoj siulas,ir darai paskutini kryzeli su tuo siulu,tada issiuvineji viena /,tada darai antra pagaliuka,(ta virsutini), t.y duri is blogos puses i gera,ir nedatrauki iki galo siulo,tada lieka blogojoj pusej kilpele,tada uzbaigi pagaliuka durdama i blogaja puse ir toj blogoj pusej perveri adata per ta susidariusia kilpele,ir patrauki siula iki galo,uztvirtini 4u.gif Na negi as cia pati toki stebukla sugalvojau? g.gif Vaizdines medziagos jau ko gero nerasiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 25, 21:36)
Vajei... kaip dabar paaiskinti  doh.gif
As darau taip:kai pvz baigiasi jau tuoj siulas,ir darai paskutini kryzeli su tuo siulu,tada issiuvineji viena /,tada darai antra pagaliuka,(ta virsutini), t.y duri is blogos puses i gera,ir nedatrauki iki galo siulo,tada lieka blogojoj pusej kilpele,tada uzbaigi pagaliuka durdama i blogaja puse ir toj blogoj pusej perveri adata per ta susidariusia kilpele,ir patrauki siula iki galo,uztvirtini  4u.gif  Na negi as cia pati toki stebukla sugalvojau?  g.gif Vaizdines medziagos jau ko gero nerasiu  lotuliukas.gif

aaaaaaaaaaaaaaaaaa, dabar supratau biggrin.gif tai juk čia iš esmės gaunasi tas pats, kaip padarius visą paskutinį kryželį, tiesiog užkišti siūlą už kitoje pusėje esančių |||||| dygsniukų, tik daugiau darbo su tuo palikimu kilpelės ir atskiru perkišimu iš pradžių pro ją, o paskui ir per kitus kryželius mirksiukas.gif Tad atsakant į tavo pirminį klausimą - nesijaudink, tikrai neišlys jokie mazgeliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 25 rugpjūčio 2012 - 22:10
suprantu ,kaip darai ,bet manau ,kad taip nepatikima ,nes ten kilpelė ne visai tokia kokia pradėjus siūlą būna,tikrai siūlas neprispaudžiamas taip ,kaip pradžioj užtvirtinant,manau gali ir atsilaisvint skalbiant,manau ,geriau užkišt už jau siuvinėtų kryžiukų blogojoj pusėj..Na bet čia mano nuomonė,nebūtina jos paisyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2012 08 26, 00:09)
suprantu ,kaip darai ,bet manau ,kad taip nepatikima ,nes ten kilpelė ne visai tokia kokia pradėjus siūlą būna,tikrai siūlas neprispaudžiamas taip ,kaip pradžioj užtvirtinant,manau gali ir atsilaisvint skalbiant,manau ,geriau užkišt už jau siuvinėtų kryžiukų blogojoj pusėj..Na bet čia mano nuomonė,nebūtina jos paisyti... ax.gif

aš tai labai atsargiai plaunu,beveik jos neglamžydama,tfu tfu kol kas dar siūliukai nėra nė karto atsilaisvinę biggrin.gif tubūt atsakyta buvo ne man,bet vistiek parašysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 25 rugpjūčio 2012 - 22:38
QUOTE(B_March @ 2012 08 25, 23:08)
aaaaaaaaaaaaaaaaaa, dabar supratau biggrin.gif tai juk čia iš esmės gaunasi tas pats, kaip padarius visą paskutinį kryželį, tiesiog užkišti siūlą už kitoje pusėje esančių |||||| dygsniukų, tik daugiau darbo su tuo palikimu kilpelės ir atskiru perkišimu iš pradžių pro ją, o paskui ir per kitus kryželius  mirksiukas.gif Tad atsakant į tavo pirminį klausimą - nesijaudink, tikrai neišlys jokie mazgeliai 4u.gif

QUOTE(zundyte @ 2012 08 25, 23:09)

Na as ir kilpele padarau ir jei yra galimybe uz kitu kryziuku uzkisu,bet juk buna kad baigiasi siulas pakrasty kur ir neber jo kur uzkisti 4u.gif O del terliones tai man kazkaip neuzima tai daug laiko,pabandiau taip ir man prilipo toks variantas smile.gif
Atsakyti
[quote=P.Sh.,2012 08 25, 18:34]
Labas,
Būsima dovana vyrui. Dimensions "Beacon at daybreak", 12x18 cm, balta Aida 18, 30 DMC spalvų ir daug French knots.

Labai gražu ir švelnu 4u.gif Čia suvinėta iš rinkinio?
Atsakyti