Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 30, 20:31)
aš pirmają siuvinėjau  bigsmile.gif

o siuvinėjai ant aidos ar kokios kitokios? ant baltos ar ne visai? mirksiukas.gif neapsisprendžiu smile.gif

Tai skirtukus pažadu kaktusinei ir zuzanelei wink.gif parašykit į az kur siųsti smile.gif dar vieną turiu nepažadėtą, tik jis išpakuotas ir pradėtas razgaliot ant popierėlio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 30, 22:13)
salia manes kur yra penkiaaukstis, tai mano langai is jo nesimato, o salia pries langus 4auksciai  lotuliukas.gif
mes apie neries gatve kalbam  doh.gif  lotuliukas.gif ?

Tai reiškiasi daugiau tokių yra thumbup.gif ...mano namas prieš kioską 15..., toli eit nereiks...jei pirmadienį laisva gal per AŽ, gal ir Zuzanėlė dalėktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 30, 22:20)
Tai reiškiasi daugiau tokių yra thumbup.gif ...mano namas prieš kioską 15..., toli eit nereiks...jei pirmadienį laisva gal per AŽ, gal ir Zuzanėlė dalėktų mirksiukas.gif

as tai paskutiniam statytam tam gale gyvenu thumbup.gif
butu smagu susibegt kazkada thumbup.gif del pirmadienio nezinau tiksliai, MB kazka minejo, kad masina reikes iki meistru lyg nubogint. g.gif

Idomu, tai kas dar siuvineja bigsmile.gif
Atsakyti
Ta siuvinetoja ko gero per daug uzsiemusi siuvinejimu kad cia bendrautu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2012 08 30, 23:15)
o siuvinėjai ant aidos ar kokios kitokios? ant baltos ar ne visai? mirksiukas.gif  neapsisprendžiu smile.gif

siuvinėjau ant lietuviško lino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2012 08 30, 23:15)
Tai skirtukus pažadu kaktusinei ir zuzanelei wink.gif parašykit į az kur siųsti smile.gif dar vieną turiu nepažadėtą, tik jis išpakuotas ir pradėtas razgaliot ant popierėlio ax.gif

Labai ačiū 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 08 30, 23:20)
jei pirmadienį laisva gal per AŽ, gal ir Zuzanėlė dalėktų mirksiukas.gif

Oi ne... Nuo pirmadienio prasideda rimtas darbas, tad niekaip schmoll.gif Aš geriau čia pasivaidensiu ir su jumis pabendrausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles 4u.gif

Kiek pasakiskai graziu darbu pridejot. Vis seku jusu darbeliu naujienas ir geriuosi wub.gif
Pati siuo metu turiu labai mazai laiko siuvinejimui verysad.gif Per vasara vos vienas darbeliukas kryzeliu siuvinetas gavos...

Dėželė. Daryta Isabelle Vautier dizainų siurprizui. Siuvinėta ant balto 32 ct lino dviem DMC spalvytėm per vieną giją.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 31 rugpjūčio 2012 - 06:51
Višniukė, simpatiška dėžutė:>
Atsakyti
višniukė,

labai gražus ir be galo kruopštus darbas...tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
višniuke, nors tik vienas bet jau toks simpatiškas darbelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 31 rugpjūčio 2012 - 08:08
Višniuke - nagi labai minkšta ir dailu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2012 08 30, 21:15)

Mielai priglausčiau tą paskutinį, mama dievina irisus, o pirkti jau neradau tik saulėgrąžos ir pakalnutės buvo likę verysad.gif
Atsakyti