Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(sobieska @ 2012 08 30, 20:39)
Tiksliai, man rodos as tave mačiau prie lango siuvinejant...jei nesusitvarkysiu, gausi dalėkt

oi ne, ne as, vadinasi ir be musu dar yra sitam kraste kryziuotoju, kur jau man ant lango su visu remu uzsikeberiot lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

galvoju siuvinėt Lanarte triptika
user posted image
kilo klausimas. o tokius triptikiukus siuvinėt reikia ant trijų skirtingų medžiagėlių ar ant vieno medžiagos gabalo?

aš irgi esu suvargus su spalvų atrinkimu, niekaip nesusidėliojau jų. o nusipirkus esu tuos čia jau matytus irisų skirtukus iš maxės. net tris doh.gif guli jie ir ranka nekyla. galėčiau padovanot, jei kas norėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Mmm aš norėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 08 30, 20:44)
Pumpurėli, dabar radau tik šią nuorodą, bet buvo ir dar kažkur lyg ir visas rinkinys

http://www.emlis.com/brightneedle.htm

Uodegyt, viršuje nuorodoje, taip ir vadinas Nantucker sampler ax.gif

Pažiūrėjau nuorodą, ten ne kosmosą kainuoja, galima ir nusipirkt - jei Uodegytei nepavyks parsiųsti... ax.gif

Hmmm.. Pažiūrėjau, kaip čia nusipirkus, tai bais komplikuota - reikia siųsti užpildytą formą jiems su savo kreditinės informacija, o to tai mažiausiai norisi daryti... g.gif Online jie neturi jokio normalaus pirkimo būdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 30 rugpjūčio 2012 - 20:29
QUOTE(mila* @ 2012 08 30, 21:20)

kilo klausimas. o tokius triptikiukus siuvinėt reikia ant trijų skirtingų medžiagėlių ar ant vieno medžiagos gabalo?

bus labai grazu. O siuvinet gali priklausomai nuo to kaip ketini reminti - ar vientisame reme ar atskiruose. Jei pastarasis variantas, tai atskirai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2012 08 30, 22:20)
Sveikos 4u.gif

aš irgi esu suvargus su spalvų atrinkimu, niekaip nesusidėliojau jų. o nusipirkus esu tuos čia jau matytus irisų skirtukus iš maxės. net tris doh.gif  guli jie ir ranka nekyla. galėčiau padovanot, jei kas norėtų mirksiukas.gif

aš pirmają siuvinėjau bigsmile.gif triptiką galima padaryti ir atskirai ir kartu,jai kartu tada ant vieno audinio ax.gif nors aš kai siuvinėjau triptiką kavos,tai mano buvo iš atskirų dalių,pasportas tarpus paslėpė.

Čia galima pažiūrėt jau įrėmintų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 rugpjūčio 2012 - 20:35
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 30, 17:34)
aš savąsias hortenzijas damušinėju ,jai tokias pamenat ,vėliau ir vėl hortenzijos  lotuliukas.gif KATU padarė nuostabią dovaną ,išsirinkau tokį rinkinį ,dovana nuo jos ,už pagalba ax.gif

Gražus wub.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 30, 17:43)
Beje, nepamiršk, kad ir mano Acufactum prižadėjai pribaigti  mirksiukas.gif Š

Kažkodėl pagalvojau, kad tas rinkinukas turėtų patikti Uodegytei mirksiukas.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 08 30, 18:08)
Aha...o gal kas norit atvažiuot padėt bigsmile.gif ...vyno tai daaaaug turiu biggrin.gif

Žiūūūū.... Mano kraštietė esi. Tai gal man prilėkt? O ir vyno norisi rolleyes.gif

QUOTE(mila* @ 2012 08 30, 22:20)
aš irgi esu suvargus su spalvų atrinkimu, niekaip nesusidėliojau jų. o nusipirkus esu tuos čia jau matytus irisų skirtukus iš maxės. net tris doh.gif  guli jie ir ranka nekyla. galėčiau padovanot, jei kas norėtų mirksiukas.gif

Mielai prglausčiau vieną ax.gif Nes vakar savo skirtukus su žirafom ir irisais padovanojau buvusiom bendradarbėm, kurios laaaaabai mėgsta skaityti knygas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 30, 21:38)

Žiūūūū.... Mano kraštietė esi. Tai gal man prilėkt? O ir vyno norisi rolleyes.gif

Kai tik laiko turėsi-duok žinot mirksiukas.gif ...mielai susitikčiau

eeee, tai kas gyvena ketvirtam aukšte...palei Nerį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 30, 22:55)
Kai tik laiko turėsi-duok žinot mirksiukas.gif ...mielai susitikčiau

Būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 30, 21:55)

eeee, tai kas gyvena ketvirtam aukšte...palei Nerį lotuliukas.gif

as nu doh.gif lotuliukas.gif bet ant lango nesiuvineju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 30, 22:01)
as nu  doh.gif  lotuliukas.gif bet ant lango nesiuvineju  lotuliukas.gif

Šalia lango lotuliukas.gif ...aš penktam aukšte sekančiam name...kameros balkone kabo viską matau, viską fiksuoju...o be to tai man MB parodė...sako" žiūrėk, dar viena pamišusi" lotuliukas.gif , kad puoliau žiūrėt, net mėlynę ant kojos užsitaisiau...

Tai kaip suprantu...jau dvi prilėksit...super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 30 rugpjūčio 2012 - 21:07
QUOTE(sobieska @ 2012 08 30, 22:05)
Šalia lango lotuliukas.gif ...aš penktam aukšte sekančiam name...kameros balkone kabo viską matau, viską fiksuoju...o be to tai man MB parodė...sako" žiūrėk, dar viena pamišusi" lotuliukas.gif , kad puoliau žiūrėt, net mėlynę ant kojos užsitaisiau...

Tai kaip suprantu...jau dvi prilėksit...super thumbup.gif

salia manes kur yra penkiaaukstis, tai mano langai is jo nesimato, o salia pries langus 4auksciai lotuliukas.gif
mes apie neries gatve kalbam doh.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti