Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 30, 15:34)
vėliau ir vėl hortenzijos 

QUOTE(jurginėlis @ 2012 08 30, 17:40)
Uodegyt, gal rudenį atgaivinam bendrą mūsų siuvinėjimą, baigsis daržai, konservavimai, bus tam daugiau laiko ax.gif

Aha tikrai galėtume- aš taip pat laukiu šių DIM hortenzijų- galėtume kartu ir krapštinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 08 30, 21:07)
Aha tikrai galėtume- aš taip pat laukiu šių DIM hortenzijų- galėtume kartu ir krapštinėti  mirksiukas.gif

būtu tikrai įdomu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 30, 18:54)

ar ne as arciausiai taves esu  g.gif  jei kur neissikraustei  lotuliukas.gif
kur si karta buvot?  ax.gif

Tiksliai, man rodos as tave mačiau prie lango siuvinejant...jei nesusitvarkysiu, gausi dalėkt

Gražūs aguonos žiedeliai, tas su žiogu toks ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 08 30, 20:57)
man gražu, kad nėr rėkiančių spalvų, o ir patys paveikslai dvelkiantys ramybe, jūra......
pameni, ieškojau sempleriuko schemos, bet taip ir neradau, matyt teks pirktis, nes noras jau antri metai neprapuola mirksiukas.gif

parodyk,gal surasiu ax.gif
Atsakyti
Pumpurėli, dabar radau tik šią nuorodą, bet buvo ir dar kažkur lyg ir visas rinkinys

http://www.emlis.com/brightneedle.htm

Uodegyt, viršuje nuorodoje, taip ir vadinas Nantucker sampler ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 30 rugpjūčio 2012 - 19:46
QUOTE(jurginėlis @ 2012 08 30, 19:40)

Uodegyt, gal rudenį atgaivinam bendrą mūsų siuvinėjimą, baigsis daržai, konservavimai, bus tam daugiau laiko ax.gif

įdomu butų vėl visom susiburt rolleyes.gif

vienas žaidimas osinkoj labai įdomus yra,dovanos viena kitai ,yra dalyvių sarašas norimų dalykų,ko jos norėtų (tai gali but,viskas kas susiję su siuvinėjimu) ,kiekviena ka nors apsiima,ir taip kiekviena kitai daro dovanas. ax.gif
Atsakyti
http://www.chcrossst...-70195-1-1.html
bet negaliu atsisiųst
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 08 30, 21:48)

man rodos radau gallery,bet reikia kad mane i draugus priimtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 30, 17:34)
aš savąsias hortenzijas damušinėju ,jai tokias pamenat

Pamenam, pamenam, labai gražios tos hortenzijos wub.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2012 08 30, 18:01)

Miela dovanėlė sūnaus draugei thumbup.gif

QUOTE(Florestina @ 2012 08 30, 18:42)
Nu va, ir aš po atostogų grįžau. Per atostogas nesiuvinėjau, bet paskutinę naktį prieš jas pabaigiau savo RR, kuris realiai baigėsi kovo mėnesį, bet aš perdaviau medžiagą be pirmo paveikslėlio. MAno tema buvo aguonos, tad štai mano aguonėlė su žiogeliu:

Fainos aguonos, gražu, kai tiek daug vienoj vietoj thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 30 rugpjūčio 2012 - 19:54
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 30, 19:48)
vienas žaidimas osinkoj labai įdomus yra,dovanos viena kitai ,yra dalyvių sarašas norimų dalykų,ko jos norėtų (tai gali but,viskas kas susiję su siuvinėjimu) ,kiekviena ka nors apsiima,ir taip kiekviena kitai daro dovanas. ax.gif

Šis žaidimas vadinasi "Siurprizas". Žaidžiau anam forume, visai smagu buvo. Kartais nedtgi visos daro tą patį ir siunčia viena kitai. Aš žaidžiau Kalėdų dovanos siurprizą. Šiaip mačiau buvo užrašinės siurprizas, knygų skirtukų ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 08 30, 22:00)
Šis žaidimas vadinasi "Siurprizas". Žaidžiau anam forume, visai smagu buvo. Kartais nedtgi visos daro tą patį ir siunčia viena kitai. Aš žaidžiau Kalėdų dovanos siurprizą. Šiaip mačiau buvo užrašinės siurprizas, knygų skirtukų ir pan.

dėl pavadinimo nesigilinau,bet dovanos buvo visokios ,siuvineti paveiksliukai,adatines,atvirukai,užrašinės ,dar daug ko nepamenu .dažniausiai tai prašymai būdavo, kazkoks tikslus paveiksliukas.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 30, 20:08)
dėl pavadinimo nesigilinau,bet dovanos buvo visokios ,siuvineti paveiksliukai,adatines,atvirukai,užrašinės ,dar daug ko nepamenu .dažniausiai tai prašymai būdavo, kazkoks tikslus paveiksliukas.

Mes rašėm kelis pageidavimų variantus, o darytoja rinkdavosi vieną didesnį ar du mažesnius darbelius ir juos darė. Taip įdomiau vis dėl to nežinai, ką konkrečiai gausi ir nuo ko. Nes burtus traukė ir paskirstė kas kam daro ir siunčia narė, kuri nedalyvauja siurprize.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 30 rugpjūčio 2012 - 20:11