Nu va, ir aš po atostogų grįžau. Per atostogas nesiuvinėjau, bet paskutinę naktį prieš jas pabaigiau savo RR, kuris realiai baigėsi kovo mėnesį, bet aš perdaviau medžiagą be pirmo paveikslėlio. MAno tema buvo aguonos, tad štai mano aguonėlė su žiogeliu:
Ir baigtas RR:
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.
Florestina, ką su RR darysi, taip rėminsi, ar dar kažkaip apipavidalinsi? priminei, kad ir mano RR dar kažkur guli ir laukia paskutinės Vautier širdelės
Florestina, ką su RR darysi, taip rėminsi, ar dar kažkaip apipavidalinsi? priminei, kad ir mano RR dar kažkur guli ir laukia paskutinės Vautier širdelės
Manieji jau trys neskalbti mėtosi ir į ketvirtą jau užsirašius, tik labai vangiai renkasi merginos. Dar sm RR'ui reikia vieną paveikslėlį išsiuvinėti. Šiaip galvoju apie pagalvėlę, čia šis RR dovana sesei, tad ji ir nurodinėja ką daryti.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.
Nantucket man visi labai gražūs labai lauksiu Pumpurėlio proceso
dabar siuvinėju Tralialia sodo rožę, gražios šiltos spalvos apie siuvinėjimą-būna dienų, kad nenoriu net pažiūrėt į siuvinį, o kartais taip užsikabliuoju, kad kiaurą dieną nieko kito ir nedarau, tik kryžiavoju kryžiavoju
Uodegyt, gal rudenį atgaivinam bendrą mūsų siuvinėjimą, baigsis daržai, konservavimai, bus tam daugiau laiko
Man irgi Toje saloje esu gyvenusi, po to važiavome atostogauti.
Va, Nantucket'o "lobiai" kaip ir Dimensions dizaine: hortenzijos, kriauklės, krepšiai (ir rankdarbiai)
Nu va, ir aš po atostogų grįžau. Per atostogas nesiuvinėjau, bet paskutinę naktį prieš jas pabaigiau savo RR, kuris realiai baigėsi kovo mėnesį, bet aš perdaviau medžiagą be pirmo paveikslėlio. MAno tema buvo aguonos, tad štai mano aguonėlė su žiogeliu:
Puikus RR tik kažkaip isiskiria ta viena aguona bet šiaip puikiai pasidarbavai Pati nebandžiusi RR
man gražu, kad nėr rėkiančių spalvų, o ir patys paveikslai dvelkiantys ramybe, jūra...... pameni, ieškojau sempleriuko schemos, bet taip ir neradau, matyt teks pirktis, nes noras jau antri metai neprapuola
man gražu, kad nėr rėkiančių spalvų, o ir patys paveikslai dvelkiantys ramybe, jūra......
pameni, ieškojau sempleriuko schemos, bet taip ir neradau, matyt teks pirktis, nes noras jau antri metai neprapuola