Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(sobieska @ 2012 08 30, 17:15)
Šiaip tai savaitgaliui galima ir į sodybą su nakvyne atvažiuot biggrin.gif ...Nu nelabai, tik 23...juoda, balta išminusavus tai 21...nu kaip nors

Na kad dar dirbu savaitgaliais tik sekmadieni tik išeiginė smile.gif na gal kaip nors atsirinksite thumbup.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Nu va, ir aš po atostogų grįžau. Per atostogas nesiuvinėjau, bet paskutinę naktį prieš jas pabaigiau savo RR, kuris realiai baigėsi kovo mėnesį, bet aš perdaviau medžiagą be pirmo paveikslėlio. MAno tema buvo aguonos, tad štai mano aguonėlė su žiogeliu:

user posted image

Ir baigtas RR:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 08 30, 16:14)
Aha, reiškias Džeinė dirba daug, šaunuolė  thumbup.gif Aš tai dar Murksės pasigedau  g.gif

O kur Paukščiukas? biggrin.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2012 08 30, 17:01)
Dovanėlė draugams vestuvių metinių proga:
Dovanėlė sūnaus draugei gimtadienio proga

Mieli darbai 4u.gif

Florestina, ką su RR darysi, taip rėminsi, ar dar kažkaip apipavidalinsi? ax.gif
doh.gif priminei, kad ir mano RR dar kažkur guli ir laukia paskutinės Vautier širdelės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 08 30, 16:54)
Florestina, ką su RR darysi, taip rėminsi, ar dar kažkaip apipavidalinsi? ax.gif
doh.gif priminei, kad ir mano RR dar kažkur guli ir laukia paskutinės Vautier širdelės doh.gif

Manieji jau trys neskalbti mėtosi ir į ketvirtą jau užsirašius, tik labai vangiai renkasi merginos. Dar sm RR'ui reikia vieną paveikslėlį išsiuvinėti. Šiaip galvoju apie pagalvėlę, čia šis RR dovana sesei, tad ji ir nurodinėja ką daryti.
Atsakyti
aguoninis robin'as labai gražus smile.gif ,tik man ta didžioji neisipaišo g.gif
Atsakyti
merginos, vėl parodėt gražių darbelių, šaunuolės thumbup.gif

Nantucket man visi labai gražūs wub.gif wub.gif labai lauksiu Pumpurėlio proceso mirksiukas.gif

dabar siuvinėju Tralialia sodo rožę, gražios šiltos spalvos bigsmile.gif
apie siuvinėjimą-būna dienų, kad nenoriu net pažiūrėt į siuvinį, o kartais taip užsikabliuoju, kad kiaurą dieną nieko kito ir nedarau, tik kryžiavoju kryžiavoju

Uodegyt, gal rudenį atgaivinam bendrą mūsų siuvinėjimą, baigsis daržai, konservavimai, bus tam daugiau laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2012 08 30, 17:01)
Dovanėlė draugams vestuvių metinių proga:

Dovanėlė sūnaus draugei gimtadienio proga

Mielos dovaneles wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 08 30, 17:08)
Aha...o gal kas norit atvažiuot padėt bigsmile.gif ...vyno tai daaaaug turiu biggrin.gif

ar ne as arciausiai taves esu g.gif jei kur neissikraustei lotuliukas.gif

QUOTE(Florestina @ 2012 08 30, 17:42)
Nu va, ir aš po atostogų grįžau.

kur si karta buvot? ax.gif

ir man ta didele lyg is kitos operos, bet visumoj - karstai atrodo (kai raudona vyrauja) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 30, 17:54)
kur si karta buvot?  ax.gif

ir man ta didele lyg is kitos operos, bet visumoj - karstai atrodo (kai raudona vyrauja)  thumbup.gif

Lietuvos kaime. RR jau taip būna, juk kiekviena dalyvė siuvinėja pagal save.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 08 30, 18:40)
Nantucket man visi labai gražūs wub.gif  wub.gif labai lauksiu Pumpurėlio proceso mirksiukas.gif

Man irgi rolleyes.gif Toje saloje esu gyvenusi, po to važiavome atostogauti.
Va, Nantucket'o "lobiai" kaip ir Dimensions dizaine: hortenzijos, kriauklės, krepšiai (ir rankdarbiai) rolleyes.gif

user posted image user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 08 30, 17:42)
Nu va, ir aš po atostogų grįžau. Per atostogas nesiuvinėjau, bet paskutinę naktį prieš jas pabaigiau savo RR, kuris realiai baigėsi kovo mėnesį, bet aš perdaviau medžiagą be pirmo paveikslėlio. MAno tema buvo aguonos, tad štai mano aguonėlė su žiogeliu:

Puikus RR tik kažkaip isiskiria ta viena aguona mirksiukas.gif bet šiaip puikiai pasidarbavai 4u.gif Pati nebandžiusi RR tongue.gif
Atsakyti
man gražu, kad nėr rėkiančių spalvų, o ir patys paveikslai dvelkiantys ramybe, jūra......
pameni, ieškojau sempleriuko schemos, bet taip ir neradau, matyt teks pirktis, nes noras jau antri metai neprapuola mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 08 30, 19:57)
man gražu, kad nėr rėkiančių spalvų, o ir patys paveikslai dvelkiantys ramybe, jūra......
pameni, ieškojau sempleriuko schemos, bet taip ir neradau, matyt teks pirktis, nes noras jau antri metai neprapuola mirksiukas.gif

Taip, pamenu, būčiau ir aš jį čiupus, jei būtų atsiradęs. O kieno jis ten buvo? Gal gali įmesti nuorodą, kur yra pirkti?
Atsakyti