Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 30, 16:34)
aš savąsias hortenzijas damušinėju ,jai tokias pamenat ,vėliau ir vėl hortenzijos  lotuliukas.gif KATU padarė nuostabią dovaną ,išsirinkau tokį rinkinį ,dovana nuo jos ,už pagalba ax.gif

Puikus darbelis bus uodegyte kai pabaigsi wub.gif lauksim pabaigto darbelio foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 30, 16:34)
aš savąsias hortenzijas damušinėju ,jai tokias pamenat ,vėliau ir vėl hortenzijos  lotuliukas.gif KATU padarė nuostabią dovaną ,išsirinkau tokį rinkinį ,dovana nuo jos ,už pagalba ax.gif

Tu Maia hortenzijas siuvinėji, ar ne? Labai gražus tas darbas... rolleyes.gif Šis rinkinukas irgi super, žiūriu Dimensions hortenzijas labai mėgsta, mano planuose irgi stovi vienas Dimensions rinkys su didžiule hortenzija per vidurį biggrin.gif Beje, nepamiršk, kad ir mano Acufactum prižadėjai pribaigti mirksiukas.gif Šiandien nespėjau išsiųsti, bet stengsiuosi artimiausiomis dienomis tą padaryti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 30, 17:43)
Tu Maia hortenzijas siuvinėji, ar ne? Labai gražus tas darbas...  rolleyes.gif Šis rinkinukas irgi super, žiūriu Dimensions hortenzijas labai mėgsta, mano planuose irgi stovi vienas Dimensions rinkys su didžiule hortenzija per vidurį  biggrin.gif Beje, nepamiršk, kad ir mano Acufactum prižadėjai pribaigti mirksiukas.gif Šiandien nespėjau išsiųsti, bet stengsiuosi artimiausiomis dienomis tą padaryti  cool.gif

žinoma žinoma pioneer.gif nepamiršau mirksiukas.gif ,dim rinkinio dar reikia sulaukt ,tik po kelių sav. tik gausiu ax.gif

taip MAIA ax.gif apskritai su hortenzijom daug gražių darbų yra,tik rinkis doh.gif gal dim ,raudonas hortenzijos žiedas juodame fone ? ax.gif irgi nepaprasto grožio schema wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 rugpjūčio 2012 - 15:50
Turiu parsisiuntusi vieną DIM rinkinuką, dabar vargstu atkeliavo schema,siūliukai, adata, medžiaga, tik viena bėda -spalvas tai pačiai reikia prie kodų (ženklų ,heroglifų)priskirt...tamsūs,šviesūs, dar šviesesni tos pačios spalvos atspalviai...siaubas kažkoks, o jei aš daltonikė doh.gif , nu nemąsto pardavėjai. Su kitu parsisiūstu nebuvo problemų-siūlai sudėlioti, sustyguoti,surūšiuoti, surašyti, nors imk ir pradėk siuvinėt , kad ir dabar...
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 30, 16:46)
gal dim ,raudonas hortenzijos žiedas juodame fone ?  ax.gif irgi nepaprasto grožio schema  wub.gif

Nea, "Nantucket treasures", žemiau.
Seniai pirkau šį rinkinį, bet negalėjau ant pridėtos aidos siuvinėti, negaliu pakęsti aidos standumo biggrin.gif Tai pirkau liną, rinkausi vintage pamargintą, bet vyras kasiuluose nupirko vienspalvį. Jie nekaltas, nes juk nežino, o tos moteriškės kažką supainiojo, nes pagal spalvos pavadinimą ne tą padavė. Na bet bala nematė, siuvinėsiu ant to, ką gavau, nes jau tingiu tęsti epopėją su medžiaga doh.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2012 08 30, 16:52)
tik viena bėda -spalvas tai pačiai reikia prie kodų (ženklų ,heroglifų)priskirt...tamsūs,šviesūs, dar šviesesni tos pačios spalvos atspalviai...siaubas kažkoks, o jei aš daltonikė doh.gif

Aha, buvo ir man taip. Keikiausi smarkiai. Svarbu prie dienos šviesos atsirinkinėti, nes jei vakare prie dirbtinio apšvietimo, tai prapultis doh.gif
Atsakyti
Dovanėlė draugams vestuvių metinių proga:

user posted image

Dovanėlė sūnaus draugei gimtadienio proga

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 30, 16:58)

Aha, buvo ir man taip. Keikiausi smarkiai. Svarbu prie dienos šviesos atsirinkinėti, nes jei vakare prie dirbtinio apšvietimo, tai prapultis  doh.gif

Tai, kad dabar pasiskleidusi ant žemėsvisus siūlus ant kelių parklupusi doh.gif ...eisiu vyno įsipilt...susinervavau, gal akyse prašviesės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 30, 17:58)
Nea, "Nantucket treasures"

taipat nuostabus ,jo ir aš norėjau ,būtu pasipildęs į kolekciją ,bet nebuvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 rugpjūčio 2012 - 16:05
QUOTE(Sandrulia @ 2012 08 30, 17:01)
Dovanėlė draugams vestuvių metinių proga:

Gražus darbeliai 4u.gif

Sobieska na linkiu kantrybės atsirenkant spalvytes ir pataikant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 30 rugpjūčio 2012 - 16:06
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 08 30, 17:05)

Sobieska na linkiu kantrybės atsirenkant spalvytes ir pataikant  mirksiukas.gif

Aha...o gal kas norit atvažiuot padėt bigsmile.gif ...vyno tai daaaaug turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 30, 17:08)
Aha...o gal kas norit atvažiuot padėt bigsmile.gif ...vyno tai daaaaug turiu biggrin.gif

Na su mielu noru galėčiau padėti mirksiukas.gif bet šiek tiek tolokai gyvenate ax.gif bet deje ne prie vyno taurės nes gerti negaliu biggrin.gif o šiaip daug spalvyčių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 30 rugpjūčio 2012 - 16:11
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 08 30, 17:10)
Na su mielu noru galėčiau padėti mirksiukas.gif bet šiek tiek tolokai gyvenate ax.gif  bet deje ne prie vyno taurės nes gerti negaliu biggrin.gif o šiaip daug spalvyčių?

Šiaip tai savaitgaliui galima ir į sodybą su nakvyne atvažiuot biggrin.gif ...Nu nelabai, tik 23...juoda, balta išminusavus tai 21...nu kaip nors
Atsakyti