Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 30, 10:12)
užmečiau akį į paletę ,galėtų būt 3858

drinks_cheers.gif 3858 neturiu, bet turiu 3857, tai irgi, manau panašiai gautųsi, realybėj jo atspalvis net panašesnis į 3858 įdėtoj lentelėj nei į ten nurodytą 3857 biggrin.gif

QUOTE(rasiux- @ 2012 08 30, 10:22)
Žiūriu dar viena konvejerinė atsirado  biggrin.gif , anksčiau Dzeinė varydavo didžiausiu greičiu, dabar Sobieska už vairo  biggrin.gif

Įdomu, kur Džeinė pradingusi rolleyes.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 30, 10:44)
dziuljeta tai nesakys kiek ji per diena siuvineja biggrin.gif  blush2.gif

Tai jau turbūt visą dieną? biggrin.gif

QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 30, 11:25)
o visai smagu būtų paskaityt knygą mašinoje.  biggrin.gif

smagu, kol nepasidaro bliooooga... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 08 30, 11:46)

Tai jau turbūt visą dieną? biggrin.gif

nu nea schmoll.gif kokias pora val su atsitraukimais po pietu ir vakare dar kelias val ax.gif
Atsakyti
pakstaite, pasidalink schema, gal kada nors išsisiuvinėsiu ir aš tokį biggrin.gif

sobieska, va koks grožis gavosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 08 30, 13:08)
pakstaite, pasidalink schema, gal kada nors išsisiuvinėsiu ir aš tokį biggrin.gif

Ir as ir as noreciau!!! blush2.gif
Atsakyti
schemų paieškos temoje rasite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 rugpjūčio 2012 - 12:47
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 08 30, 11:46)

Reiks pašniukštinėt kitam forume ax.gif
Aš prie savo siuvinių kartais ir savaitėm neprisėdu, bet jei pasitaiko proga tai nors porą valandėlių nugriebiu sau. Žiemą tikiuosi atsigriebsiu.
Pašniukštinėjau blush2.gif - dirba smarkiai ir gražiai, tik dabar kiek kitokia technika, ne kryžiukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 30 rugpjūčio 2012 - 12:56
QUOTE(unkind @ 2012 08 30, 09:56)
Kiek, merginos, skiriate kasdien pasiuvinėti laiko?

Buna ir man, kad ne vieno kryzelio per diena neissiuvineju, buna, kad net ir savaite ar menuo praeina be siuvinejimo, pries egzaminus ir pan., arba kai kuo nors siaip uzsiimu, bet paprastai siuvineju pries miega, ziuredama koki nors filma.. apie pora valandu rolleyes.gif Bet siuo metu siuvineju dideli darba, tad jauciuosi esanti laaaabai leta siuvinetoja, nes, rodos, nors ir siuvineju n valandu, o teuzpildau mazyti ploteli...
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2012 08 30, 09:56)
Kiek, merginos, skiriate kasdien pasiuvinėti laiko?
Aš, matyt, labai lėta siuvinėtoja  ax.gif

Na kartais skiriu po 1-2valandas. Bet šian savaitėlę tik teprisėdau viena karteli unsure.gif nes nuvargusi jaučiausi po darbo tai nesinori pervargti kai laukiuosi 4u.gif na kita savaitėle gal išeis daugiau prisėsti , nes esu išsiilgusi siuvinėjimo.Jis man kaip geras vaistas kuris padeda atsipalaiduoti mirksiukas.gif
SOBIESKA nuostabus darbelis wub.gif lauksim įrėminto darbelio 4u.gif na ir spartuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš tai dabar iš viso neturiu laiko siuvinėti, o taip norisi pradėti gautą rinkinį rolleyes.gif Paimu į rankas, pavartau, pavarvinu seilę ir padedu verysad.gif Tik tiek galiu skirti... Bet, manau, po mėnesio, viskas stos į savo vėžes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 08 30, 13:46)

Aha, reiškias Džeinė dirba daug, šaunuolė thumbup.gif Aš tai dar Murksės pasigedau g.gif

O man visai dabar nesiuvinėjimo dienos-jau kelias savaites adatos į rankas nebuvau paėmusi, blush2.gif bet ruošiuosi jau, nes NIMUE fėjau tik BS beliko. Dabar labai intensyviai leliukui kraitelį neriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 30 rugpjūčio 2012 - 15:15
QUOTE(elzeda @ 2012 08 30, 17:14)
Aha, reiškias Džeinė dirba daug, šaunuolė  thumbup.gif Aš tai dar Murksės pasigedau  g.gif
O man visai dabar nesiuvinėjimo dienos-jau kelias savaites adatos į rankas nebuvau paėmusi,  blush2.gif bet ruošiuosi jau, nes NIMUE fėjau tik BS beliko. Dabar labai intensyviai leliukui kraitelį neriu.

aš savąsias hortenzijas damušinėju ,jai tokias pamenat ,vėliau ir vėl hortenzijos lotuliukas.gif KATU padarė nuostabią dovaną ,išsirinkau tokį rinkinį ,dovana nuo jos ,už pagalba ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 rugpjūčio 2012 - 15:34