Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(B_March @ 2012 08 30, 10:50)
Aš tiek liną, tiek aidą visada perku Zweigart firmos, tai tikrai niekada nenuvylė 4u.gif

drinks_cheers.gif Visiskai pritariu. Ir as uz Zweigart
Apsiperku Kasiuluose, jau turiu 7procentu nuolaida thumbup.gif Esu patenkinta aptarnavimu, prekes atnesa i namus, jei kas neaisku pasiskambina. Karta per skubejima nepazymejau, kad atsiustu i namus, tai gavos, kad atsiimsiu parduotuvej. doh.gif Gavau emeila, ar tikrai atsiimsiu pardej, nes mato pagal registracija, kad as alytiske.Kita karta vienos prekes neturejo, tai idejo i voka 10lt, vietoj 9.50. Kartais ir dovaneliu ideda. Anksciau, tiesa, jos budavo geresnes biggrin.gif Esu gavus dovanele, siuvinetojo zirklutes. Paskutinikart atsiunte toki dvilapi su siuvinejimo schemutem nedidelem. Beto mano mieste siulai brangesni negu Kasiuluose. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 08 30, 10:12)
drinks_cheers.gif Visiskai pritariu. Ir as uz Zweigart
Apsiperku Kasiuluose, jau turiu 7procentu nuolaida thumbup.gif Esu patenkinta aptarnavimu, prekes atnesa i namus, jei kas neaisku pasiskambina. Karta per skubejima nepazymejau, kad atsiustu i namus, tai gavos, kad atsiimsiu parduotuvej. doh.gif Gavau emeila, ar tikrai atsiimsiu pardej, nes mato pagal registracija, kad as alytiske.Kita karta vienos prekes neturejo, tai idejo i voka 10lt, vietoj 9.50. Kartais ir dovaneliu ideda. Anksciau, tiesa, jos budavo geresnes biggrin.gif Esu gavus dovanele, siuvinetojo zirklutes. Paskutinikart atsiunte toki dvilapi su siuvinejimo schemutem nedidelem. Beto mano mieste siulai brangesni negu Kasiuluose.  cool.gif

Pasirodo ne viena as alytiske, Sela, reikes kooperuotis uzsakymui manau g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 30, 07:27)
Beliks tik įrėmint rolleyes.gif

Žiūriu dar viena konvejerinė atsirado biggrin.gif , anksčiau Dzeinė varydavo didžiausiu greičiu, dabar Sobieska už vairo biggrin.gif
Egliuchiux- gal kaimynės? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kalisssta @ 2012 08 30, 11:22)
Pasirodo ne viena as alytiske, Sela, reikes kooperuotis uzsakymui manau  g.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2012 08 30, 09:56)
sobieska, tikrai greitai, gražus darbelis:)

Kiek, merginos, skiriate kasdien pasiuvinėti laiko?
Aš, matyt, labai lėta siuvinėtoja  ax.gif

visaip buna,kartais visa diena po kazkiek kryziuku padarau,o kartais ir po poros valandu i diena uztenka:)
Atsakyti
dziuljeta tai nesakys kiek ji per diena siuvineja biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
na,merginos,jus duodate!ir priplepejot tiek daug,ir dar kiek graziu darbeliu pridejote!net nespeju pagirti kiekvienos atskirai,nors,zinau,kad taip nesazininga verysad.gif o sobieska cia idejo procesa,cia jau ir pabaiga,ei,merginos,kaip pavydziu jum!as labai laiminga bunu,jei per savaite nors kelias valandas gaunu pasiuvinet doh.gif
Atsakyti
aš tai labai įvairiai, kartais siuvinėju nuo ryto iki vakaro, o paskui kokią savaitę net neprisėdu, kartais ir ilgiau blush2.gif vakar padariau kokį 10 kryželių, tuo ir pasibaigė, įkvėpimo nėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 30, 11:05)
Dėkui, nei greita čia nei ką tiesiog vakarai pas mane baigiasi kazkur apie 1-2 val. biggrin.gif dar į tarpą ir padekupažuoju, va servetukę mašinoj bevažiuojant į darbą pradėjau nert, nes ką tik pabaigiau skaityt knygą...pasivažinėjam su šeima dviračiais tai energijos dar būna į valias...o, kad dar kas nors už mane valgyt gamintų...svajonė cool.gif

aš iškart pagalvojau kaip reik nert vairuojant blink.gif tada tik daėjo kad juk nebūtinai jūs vairuojat biggrin.gif aš kadangi visada visur važiuojant vairuoju pati tai pradžioje galvoju nu koks kosmosas čia blink.gif biggrin.gif

QUOTE(rasiux- @ 2012 08 30, 11:22)
Egliuchiux- gal kaimynės?  mirksiukas.gif

gal biggrin.gif aš naujuose rajonuose( turbūt taip vadinasi ).. prie IKI gyvenu 4u.gif
Atsakyti
sobieska, devyndarbė-auksarankėsmile.gif

Man kasdieną reik pasėdėti bent po porą valandų:> Bet ne visados išpuola tokia galimybėsmile.gif Bet įkvėpimas dažniausiai tam visados atsiranda:)
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 30, 11:58)
aš iškart pagalvojau kaip reik nert vairuojant  blink.gif  tada tik daėjo kad juk nebūtinai jūs vairuojat  biggrin.gif  aš kadangi visada visur važiuojant vairuoju pati tai pradžioje galvoju nu koks kosmosas čia blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Šiaip tai ir aš dažniausiai vairuoju pati savo reikalais, bet va kadangi su MB dirbam toj pačioj įstaigoj, o ir savaitgaliais į sodybą 50 km.atstumą įveikiam kartu o dar šiaip tolimesnės išvykos (vadovaujuosi taisykle-jei galiu nevairuot-nevairuoju biggrin.gif )...va tada ir rankdarbiauju mašinoj, arba skaitau...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 08 30, 12:16)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
Šiaip tai ir aš dažniausiai vairuoju pati savo reikalais, bet va kadangi su MB dirbam toj pačioj įstaigoj, o ir savaitgaliais į sodybą 50 km.atstumą įveikiam kartu o dar šiaip tolimesnės išvykos (vadovaujuosi taisykle-jei galiu nevairuot-nevairuoju biggrin.gif )...va tada ir rankdarbiauju mašinoj, arba skaitau...

gerai kai turi teises vyras.. maniškis neturi ax.gif neprisiruošia išsilaikyt. tai aš šeimos vairuotoja biggrin.gif
o visai smagu būtų paskaityt knygą mašinoje. biggrin.gif
Atsakyti