Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(rasiux- @ 2012 08 29, 19:17)
Kiek grožybių užderėjo  wub.gif
Džiuljeta- jei nusipirktum geros medžiagos (nepatingėk iš internetinių parsisiųst  mirksiukas.gif )- pamatytum rezultatai dar geresni būtų, nes tavosios tai nekokios (aš saviškes jau beveik visas tokias išdrabsčiau) ir darbelį gerokai pagadina.
pakstaitės tulpės tai meilybė, švelnybė  wub.gif

drinks_cheers.gif nuo medžiagos daug kas priklauso.. pamenu savam mieste (kretingoje) prisipirkau tos skystos prieš kokius 4 metus biggrin.gif doh.gif baisu dabar žiūrėt į paveikslus.. o paksui atradau kasiulai.lt biggrin.gif

QUOTE(unkind @ 2012 08 30, 09:56)
sobieska, tikrai greitai, gražus darbelis:)

Kiek, merginos, skiriate kasdien pasiuvinėti laiko?
Aš, matyt, labai lėta siuvinėtoja  ax.gif

įvairiai.. šią savaite tai visai neprisėdau.. g.gif vakar va valandėlę g.gif nes tai tortą reikia kepti tai išvyka šeimos kažkokia rolleyes.gif o praėjusią savaitę beveik kasdien po 1-2h siuvinėjau.

prigasdinot su tais DIM rinkiniais .. ir jų konvertavimais unsure.gif siuvinėju švyturį DIM su DMC siūlais.. puse jau yra.. žiūrėsiu kas čia gausis g.gif
Atsakyti

QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 30, 09:24)
drinks_cheers.gif  nuo medžiagos daug kas priklauso.. pamenu savam mieste (kretingoje) prisipirkau tos skystos prieš kokius 4 metus  biggrin.gif  doh.gif  baisu dabar žiūrėt į paveikslus.. o paksui atradau kasiulai.lt  biggrin.gif

tai pasakykit kuria medziaga is ten perkat ar si gera?
cia gera aida?
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 30, 11:31)
cia gera aida?

taip ši gera smile.gif

QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 30, 11:24)
drinks_cheers.gif  nuo medžiagos daug kas priklauso.. pamenu savam mieste (kretingoje) prisipirkau tos skystos prieš kokius 4 metus  biggrin.gif  doh.gif  baisu dabar žiūrėt į paveikslus.. o paksui atradau kasiulai.lt  biggrin.gif

ir man taip nenuskilo biggrin.gif siuvinėti pradėjau ant tokios pačios,kol i klp nenuvažiavau ax.gif į normalią parduotuvę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 rugpjūčio 2012 - 09:43
uodegyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 30, 10:31)
cia gera aida?

taip taip gera.
man kasiulai.lt visos ten medžiagos geros.. na bent jau ką pirkau 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 30, 09:31)

Aš tiek liną, tiek aidą visada perku Zweigart firmos, tai tikrai niekada nenuvylė 4u.gif
Atsakyti
dar padekit reik siulo nzn numerio bet reik kad butu tokia rudai bordine gal kas gali pagelbet su numeriuku blush2.gif
Papildyta:

user posted image va tipo tokio
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 30, 10:01)
dar padekit reik siulo nzn numerio bet reik kad butu tokia rudai bordine gal kas gali pagelbet su numeriuku blush2.gif

o schemoj nėra nurodyta DMC siūlo nr? 4u.gif
Atsakyti
Dėkui, nei greita čia nei ką tiesiog vakarai pas mane baigiasi kazkur apie 1-2 val. biggrin.gif dar į tarpą ir padekupažuoju, va servetukę mašinoj bevažiuojant į darbą pradėjau nert, nes ką tik pabaigiau skaityt knygą...pasivažinėjam su šeima dviračiais tai energijos dar būna į valias...o, kad dar kas nors už mane valgyt gamintų...svajonė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 08 30, 10:02)
o schemoj nėra nurodyta DMC siūlo nr? 4u.gif

nea verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreis @ 2012 08 29, 19:31)
pakstaite - labai grazus darbelis, tikrai papuos mamos virtuve, nes mano virtuve jau pasipuosus tokiu paveikslu. blush2.gif

Mačiau ir tikrai labai gražus darbas wub.gif

QUOTE(pakstaite @ 2012 08 29, 19:39)
geras  bigsmile.gif saunu kad daugiau virtuviu bus pasipuosusiu  lotuliukas.gif

Mama tikrai bus labai pamaloninta tokiu nuostabiu darbu thumbup.gif

Sobieska na ir greitai gi tu tuos darbelius išsiuvinėji bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 30, 12:07)

užmečiau akį į paletę ,galėtų būt 3858

user posted image
Atsakyti