Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 29, 16:04)
pakstaite nearalus grožis  4u.gif

aciuuu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek grožybių užderėjo wub.gif
Džiuljeta- jei nusipirktum geros medžiagos (nepatingėk iš internetinių parsisiųst mirksiukas.gif )- pamatytum rezultatai dar geresni būtų, nes tavosios tai nekokios (aš saviškes jau beveik visas tokias išdrabsčiau) ir darbelį gerokai pagadina.
pakstaitės tulpės tai meilybė, švelnybė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 08 29, 16:20)
koks drakonas thumbup.gif
o tie anie paveikslai man patinka, bet tokį keistą jausmą turi g.gif kažkokie ir gražūs, ir šiurpūs vienu metu g.gif

O man šita serija wub.gif Tokie kaip 3D atrodo... Bet visus kabint vieną šalia kito kažkaip nesinori, dideli jie visgi... Nebent labai smulkiai siuvinėt ir į vienus rėmus grand daryti. Ką planuoju kaip tam tikrą metriką savo šeimos padaryt kada nors.

Ačiū už pagyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 29, 16:04)

Va, žiūrėkit, ką atradau betvarkydama - savo vieną pirmųjų darbų, siuvinėtą prieš kokius 20 metų  biggrin.gif Tokių raidžių turėjau ir daugiau, gal kokias 4, bet tik viena beliko. Siuvinėjau, atsimenu, iš Burda žurnalo, ten buvo visa abėcėlė. Ir gerai atsimenu, kad siuvinėjau iš nuotraukos, nes pateikta schema man buvo sunkiai suprantama ir per smulki  biggrin.gif

as sian viena parsisiunciau burda su daug raidziu gal tas pats biggrin.gif

QUOTE(pakstaite @ 2012 08 29, 17:26)
Sveikutes  smile.gif kadangi nemoku sumazint nuotrauku,o pasirodyt savo darbeli norisi,tai ikeliu tik nuoroda,ten prifotografavau is visu pusiu  ax.gif

susilydziau wub.gif

nepacitavau vienos zinutes apie medziaga doh.gif taip manoji medziaga sss....zinau verysad.gif matau kaip nuostabiai atrdo darbeliai ant 18aidos tarkim wub.gif
pasakykit is kurios pardes perkates kurioj kokybe ir kaina butu geriausia?galit i az smile.gif
Atsakyti
pakstaite - labai grazus darbelis, tikrai papuos mamos virtuve, nes mano virtuve jau pasipuosus tokiu paveikslu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreis @ 2012 08 29, 16:31)
pakstaite - labai grazus darbelis, tikrai papuos mamos virtuve, nes mano virtuve jau pasipuosus tokiu paveikslu. blush2.gif

geras bigsmile.gif saunu kad daugiau virtuviu bus pasipuosusiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 29, 18:04)
Va, žiūrėkit, ką atradau betvarkydama - savo vieną pirmųjų darbų, siuvinėtą prieš kokius 20 metų  biggrin.gif Tokių raidžių turėjau ir daugiau, gal kokias 4, bet tik viena beliko. Siuvinėjau, atsimenu, iš Burda žurnalo, ten buvo visa abėcėlė. Ir gerai atsimenu, kad siuvinėjau iš nuotraukos, nes pateikta schema man buvo sunkiai suprantama ir per smulki  biggrin.gif

Kaip miela turėti pirmuosius darbelius wub.gif O aš išmečiau blink.gif , dabar gailiuosi doh.gif

QUOTE(pelika @ 2012 08 29, 18:48)
Gražus smile.gif Mano jau senai, kokius 2 ar 3 metus kaba ant sienos ketvirtas smile.gif

Kruopštu thumbup.gif

QUOTE(pakstaite @ 2012 08 29, 19:26)
Sveikutes  smile.gif kadangi nemoku sumazint nuotrauku,o pasirodyt savo darbeli norisi,tai ikeliu tik nuoroda,ten prifotografavau is visu pusiu  ax.gif

Vajeee, kaip gražu wub.gif Dešimt balų thumbup.gif

Ddziuljeta, aš perku kasiulai, erankdarbiai, kartais kitur, žiūriu kur labiausiai tuo metu apsimoka. Kartais išpardavimų, akcijų skyreliuose būna neblogų pasiūlymų. Tos skystos medžiagos aš irgi kažkada buvau daug užsipirkusi. Bet kai pabandžiau tvirtą, gerą aidą-į tą žiūrėt nenoriu. Dabar ant tos senosios dukrytė mokosi siuvinėti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 08 29, 16:39)
Kaip miela turėti pirmuosius darbelius  wub.gif  O aš išmečiau  blink.gif , dabar gailiuosi  doh.gif
Kruopštu  thumbup.gif
Vajeee, kaip gražu  wub.gif  Dešimt balų  thumbup.gif
Ddziuljeta, aš perku kasiulai, erankdarbiai, kartais kitur, žiūriu kur labiausiai tuo metu apsimoka. Kartais išpardavimų, akcijų skyreliuose būna neblogų pasiūlymų. Tos skystos medžiagos aš irgi kažkada buvau daug užsipirkusi. Bet kai pabandžiau tvirtą, gerą aidą-į tą žiūrėt nenoriu. Dabar ant tos senosios dukrytė mokosi siuvinėti. ax.gif

Aciu 4u.gif turiu ir as tos skystos medziagos,is nezinojimo kazkada seniai prisipirkau ir dziaugiaus ''kaip pigu''! doh.gif aisku kad toks s.... bus pigus, nera net ka lygint su tvirta aida
Atsakyti
QUOTE(pakstaite @ 2012 08 29, 18:26)
cia siektiek paveluota dovana mamai  blush2.gif

koks lengvas ir švelnus wub.gif gražu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 08 29, 16:51)
koks lengvas ir švelnus wub.gif gražu labai wub.gif

aciu aciu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
pakstaite - nepamirsk parodyt kaip ireminsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 29, 19:30)
as sian viena parsisiunciau burda su daug raidziu gal tas pats biggrin.gif

Abejoju, nes tai turėtų būti 21-23 metų senumo žurnalas biggrin.gif