Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(unkind @ 2012 08 29, 14:03)
Darbai iškeliavo, deja, nenufotkinti :/ Pasportas buvo per didelis, uždengė didelę dalį medžiagos, nors prašiau, kad darytų stačiakampio formos, o padarė kvadrato.

Kaži kodėl rolleyes.gif biggrin.gif nenufotkinti? Prašom pasitaisyti ir fotkinti darbelius, o paskui juos čia sukelti, mes gi smalsios labai biggrin.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 29, 15:59)
nu va issimaude mano darbeliai parodysiu tiesa nei vienas neiremintas ir greitu metu nebus bet labai noriu parodyt.patvarkiau ir senus darbelius albume sukurti 2 nauji aplankai su aprasymais ir komentarais kad suprastumet kas ir kap na pazesit suprasit biggrin.gif albumas

Mieli darbeliai wub.gif Man iš tų senųjų antras patiko. Aš jo nerėminčiau įprastai, gal kokį rankšluosčiui virtuviniui pakabinimą sumontuočiau-viršuj siuvinėlis ir gražus rankšluostukas kabo apačioj. Na, bet gal Tu ką kita esi numačiusi... Iš tų naujų patiko metrikas su gandru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 08 29, 14:17)

Mieli darbeliai  wub.gif  Man iš tų senųjų antras patiko. Aš jo nerėminčiau įprastai, gal kokį rankšluosčiui virtuviniui pakabinimą sumontuočiau-viršuj siuvinėlis ir gražus rankšluostukas kabo apačioj. Na, bet gal Tu ką kita esi numačiusi... Iš tų naujų patiko metrikas su gandru  thumbup.gif

4u.gif ideja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 29, 13:59)
nu va issimaude mano darbeliai parodysiu tiesa nei vienas neiremintas ir greitu metu nebus bet labai noriu parodyt.patvarkiau ir senus darbelius albume sukurti 2 nauji aplankai su aprasymais ir komentarais kad suprastumet kas ir kap na pazesit suprasit biggrin.gif

na va, visai kitas vaizdas, kai išplauti ir išlyginti 4u.gif
Atsakyti
elzeda, visuomet stengiuos fotkinti savo darbus. Tik va, klientė atėjo pasidažyti, pamatė gulinčius ant stalo ir pasiėmė sau namo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2012 08 28, 19:47)
Line of Live svajonė įgyvendinta  wub.gif  heart.gifs:  Čia pernai prieš Kalėdas Rasaulės parduotuvę nusiaubus buvau  4u.gif

Kadangi dar vieno trūksta, tai pridedu į kompaniją wink.gif
user posted image

ir dar vienas pabaigtukas - sūnėnui gimtadieniui užsisakytas skirtukas.
user posted image

Paraše yra didesnė foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 29 rugpjūčio 2012 - 15:12
Aš toliau švarinu savo siuvinėjimo stalčius biggrin.gif Aidų rinkinukas jau pažadėtas iškeliavimui į kitos darbštuolės rankas thumbup.gif

Dabar sugalvojau dar vieną reikalą. Seniai esu pradėjusi Acufactum "Tischidylle" darbelį, bet žinau, kad jo niekad nepabaigsiu. Va kaip jis turi atrodyti (žemiau) ir va kiek padaryta (dar žemiau). Gal kam patiktų darbas ir norėtų pabaigti? Atiduodu 4u.gif Medžiaga čia Zweigart 32ct linas Platinum spalvos, pradėta siuvinėti DMC siūlais. Atiduosiu ir schemą, ant jos surašyti DMC kodai, prakonvertuoti į V&H. Tiesa, ten dar reikės ir karoliukų siūti pagal schemą (nors manau, kad sėkmingai sueitų ir FK). Būtų smagu, jei kas šį darbą pabaigtų. Kažkada bais seniai tokiu pat būdu atidaviau vieną pradėtą Vervaco darbą, ir jis buvo sėkmingai pabaigtas ir įrėmintas, pamenu, labai džiaugiausi... rolleyes.gif

Jei ką nors domina, atsiliepkit 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 29 rugpjūčio 2012 - 15:24
QUOTE(libaja @ 2012 08 29, 16:08)
ir dar vienas pabaigtukas - sūnėnui gimtadieniui užsisakytas skirtukas.

koks drakonas thumbup.gif
o tie anie paveikslai man patinka, bet tokį keistą jausmą turi g.gif kažkokie ir gražūs, ir šiurpūs vienu metu g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šiandien dukra laukė siuntinio, o sulaukė ir savo, ir man atėjo nuo Katu rinkinys thumbup.gif Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 08 29, 17:20)
koks drakonas thumbup.gif
o tie anie paveikslai man patinka, bet tokį keistą jausmą turi g.gif kažkokie ir gražūs, ir šiurpūs vienu metu g.gif

pan. ir mano nuomonė apie juos biggrin.gif vienas yra ,kur vyro pusės kūno nėra ,va tas atrodo šiurpiai unsure.gif
Atsakyti
Pumpurėli, nagi ko meti, juk tai nadaug darbelio reikalaujantis motyvas, pabaigus būtų visai šauni dovanikė....bet norai tai tavo geri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 08 29, 17:08)

Labai fainai ant lino atrodo toks siuvinys thumbup.gif ir skirtukas gražus thumbup.gif Šaunuolė smile.gif

Kiek pastaruoju metu gražių iniciatyvų atsirado thumbup.gif Malonu skaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 29 rugpjūčio 2012 - 16:01
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 29, 16:43)
pan. ir mano nuomonė apie juos  biggrin.gif vienas yra ,kur vyro pusės kūno nėra ,va tas atrodo šiurpiai  unsure.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 08 29, 16:47)
Pumpurėli, nagi ko meti, juk tai nadaug darbelio reikalaujantis motyvas, pabaigus būtų visai šauni dovanikė....bet norai tai tavo geri mirksiukas.gif

Esu keistas žmogus biggrin.gif Turiu labai daug kantrybės, kai to tikrai reikia ir kai labai kažko noriu. Bet jei nustoju mylėti darbą procese, tada būna prastai blush2.gif Kita vertus, esu alergiška daiktams. Jei kažkas yra nenaudojama, tai arba atiduodu, arba - jei niekam nereikia - išmetu. mastau.gif biggrin.gif

Va, žiūrėkit, ką atradau betvarkydama - savo vieną pirmųjų darbų, siuvinėtą prieš kokius 20 metų biggrin.gif Tokių raidžių turėjau ir daugiau, gal kokias 4, bet tik viena beliko. Siuvinėjau, atsimenu, iš Burda žurnalo, ten buvo visa abėcėlė. Ir gerai atsimenu, kad siuvinėjau iš nuotraukos, nes pateikta schema man buvo sunkiai suprantama ir per smulki biggrin.gif

user posted image

Beje, Acufactum Tyschidylle jau pažadėtas. Lauksim gan greit pasirodant čia jau užbaigto thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 29 rugpjūčio 2012 - 16:09