Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 28, 23:04)
uzteko uzteko siulo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  dar ant adatos 20cm liko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif pabaigiau bigsmile.gif (radau mazosios sleptuve doh.gif  biggrin.gif )
firma madeira.pas mane miestelyje ner dmc blink.gif  doh.gif be to abejoju ar cia yr kas is mano miestuko biggrin.gif
o metrika tai va sita galvoju reik iki spalio 13 baigt kazi speciau g.gif  biggrin.gif

Ot tai mažoji išdykėlė bigsmile.gif thumbup.gif
Metriką tai tikrai spėsi, bet aš irgi patariu medžiagą užsakinėt, gal dar ką prigriebsi prie to pačio. Pajusi skirtumą, pamatysi, ant kokybiškos medžiagos siuvinėt thumbup.gif

QUOTE(pelika @ 2012 08 29, 09:10)
Seseliai nuo kanvos jau braizytos.

Na kita tai kazkada atmirkiau smile.gif Gal ir dabar pavyks...

Aaa, na, linkiu, kad išsiplautų... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 29 rugpjūčio 2012 - 07:45
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 28, 13:29)
O cia neturi gautis toks kaip remelis is tu gelyciu? Idomiai taip kad apacioj nera ju  rolleyes.gif

Tai tokia schema, apacioj tik kelios gelytes 4u.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 08 28, 15:03)
Gražus metrikiukas ir visai nebedaug ir liko 4u.gif  mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(*Capri* @ 2012 08 28, 15:23)
Koks spalvingas AVERITOS metrikiukas bigsmile.gif

4u.gif

QUOTE(pelika @ 2012 08 28, 19:47)
2012 ataskaita 4u.gif 

nuostabus darbai wub.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 28, 22:04)
uzteko uzteko siulo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  dar ant adatos 20cm liko

o metrika tai va sita galvoju reik iki spalio 13 baigt kazi speciau g.gif  biggrin.gif

- thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
--nuostabus metrikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diamaja @ 2012 08 28, 19:26)
Turiu klausimą siuvinėjančioms. Ar skalbiate savo šedevrus prieš rėminimą? Aš saviškį kątik pabaigiau, toks nučiupinėtas, norėtųsi išplaut, bet ar nepakenks kaip nors? Kuo plaunate, ūkiniu muilu?

As skalbiu su tokiu skalbikliu, su kuriuo skalbiu tuo metu viska. Skalbiu rankiniu budu, stengiuosi labai neglamzyt, niekada negreziu, nusausinu tarp dvieju ranksluosciu, o lyginu gerokai slapia.

Pelika, nuostabus darbeliai thumbup.gif Ypac bobule patiko. Gaila, kad neissiskalbe. doh.gif Man is tos fabrike subraizytos aidos kol kas visada issiskalbe.

Ddziuljeta, grazu metrika issirinkai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles bigsmile.gif
vakar ilgai ir nuobodziai ziurinejau daugybe temuciu apie siuvinejima ir ,arba per nuovargi, arba per dideli informacijos kieki kazka pralidau, arba tiesiog neuzfiksavau, tad turiu keleta klausimuku, gal kuri pagelbesit.
Kur galima nusipirkt Kaune plastikines kanvos? Domintu parduotuve Kaune, ne internetine. Kazkaip neuzfiksavau niekur ,kad butu plastikines.
Gal kuri turite kokiu schemuciu knygu skirtukui ir akiniu deklui?
Labai aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuDoTo: 29 rugpjūčio 2012 - 09:43
QUOTE(JuDoTo @ 2012 08 29, 11:38)
Gal kuri turite kokiu schemuciu knygu skirtukui ir akiniu deklui?
Labai aciu smile.gif

atsakysiu į až ax.gif
Atsakyti
Vėl aš su savo rėminimu doh.gif Kaunietės, gal rėminot kada rėminimo centre šalia T.Ivanausko muziejaus? Kaip kokybė ir kaina??
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 08 28, 22:52)
NU faini labai  wub.gif Labai smalsu kas čia bus  ax.gif

ačiū,artimiausiu laiku užsiimsiu kitu darbu,tad jo pabaigimas nusikels ax.gif

QUOTE(P.Sh. @ 2012 08 28, 23:26)
Uodegyte - tikrai labai gražūs darbeliai!

smulkmenėlės ax.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 29 rugpjūčio 2012 - 10:08
Parsinešiau siuvinius iš BIG centre (Vilnius) esančiame rėminimo salono. Likau nepatenkinta. Negirdėjo, ko prašiau, padarė pasportą per didelį, todėl atrodo prastokai. Pati darbuotoja nemandagi, bet nesiginčijau, apsisukau ir išėjau verysad.gif

Nešiu darbus atgal prie Ukmergės Maximos.. Ten be priekaištų įrėmino.
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2012 08 29, 12:05)
Parsinešiau siuvinius iš BIG centre (Vilnius) esančiame rėminimo salono. Likau nepatenkinta. Negirdėjo, ko prašiau, padarė pasportą per didelį, todėl atrodo prastokai. Pati darbuotoja nemandagi, bet nesiginčijau, apsisukau ir išėjau  verysad.gif

Nešiu darbus atgal prie Ukmergės Maximos.. Ten be priekaištų įrėmino.

pasirodyk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2012 08 29, 13:05)
Parsinešiau siuvinius iš BIG centre (Vilnius) esančiame rėminimo salono. Likau nepatenkinta. Negirdėjo, ko prašiau, padarė pasportą per didelį, todėl atrodo prastokai. Pati darbuotoja nemandagi, bet nesiginčijau, apsisukau ir išėjau  verysad.gif

įdomu būtu sužinot,ir ko jos nepatenkintos unsure.gif
Atsakyti
Darbai iškeliavo, deja, nenufotkinti :/ Pasportas buvo per didelis, uždengė didelę dalį medžiagos, nors prašiau, kad darytų stačiakampio formos, o padarė kvadrato.
Atsakyti
nu va issimaude mano darbeliai parodysiu tiesa nei vienas neiremintas ir greitu metu nebus bet labai noriu parodyt.patvarkiau ir senus darbelius albume sukurti 2 nauji aplankai su aprasymais ir komentarais kad suprastumet kas ir kap na pazesit suprasit biggrin.gif albumas
Atsakyti