Turiu klausimą siuvinėjančioms. Ar skalbiate savo šedevrus prieš rėminimą? Aš saviškį kątik pabaigiau, toks nučiupinėtas, norėtųsi išplaut, bet ar nepakenks kaip nors? Kuo plaunate, ūkiniu muilu?
QUOTE(diamaja @ 2012 08 28, 19:26)
Turiu klausimą siuvinėjančioms. Ar skalbiate savo šedevrus prieš rėminimą? Aš saviškį kątik pabaigiau, toks nučiupinėtas, norėtųsi išplaut, bet ar nepakenks kaip nors? Kuo plaunate, ūkiniu muilu?
aš savo šedevrus () plaunu feiriuotam vandeny dažniausiai prisipilu kriauklę vandens, pamirkau siuvinuką, tada papilu fairio ir švelniai rankom paviršių išmuiluoju, tada išskalauju. Jei būna kokios murzinesnės žymės nuo lankelio likę, tai dar minkštu dantų šepetėliu pašveičiu
Grazus darbeliai
QUOTE(pelika @ 2012 08 28, 19:47)
2012 ataskaita
Dovana mylimiausiam berniukui
Dovana mylimiausiam berniukui
Puikus visi darbeliai
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 28, 11:23)
kvepiančias adatines daro cindy
dar vieną per vakariuką padirbau ,ir truputi patobulinau dabar telaukiu medžiagos siuvimui
dar vieną per vakariuką padirbau ,ir truputi patobulinau dabar telaukiu medžiagos siuvimui
NU faini labai Labai smalsu kas čia bus
QUOTE(Averita @ 2012 08 28, 12:58)
Procesas link pabaigos, tik truksta ruzavos gėlytes
Lauksim pabaigto ir įrėminto
QUOTE(pelika @ 2012 08 28, 20:47)
2012 ataskaita
Labai patiko metrikas ir bobulė fainuolė Kas jai ten nutiko, kad jau trečią kartą maudysis?
uzteko uzteko siulo dar ant adatos 20cm liko pabaigiau (radau mazosios sleptuve )
užjaučiu.. o tai kokia ten firma? ne DMC? kitaip sakyčiau, gal kuri iš mūsų darbštuolių atliekamą tokią spalvą turėtų bet jei ne DMC, tai mažai vilties. Rodyk, kokį metriką vestuvėms ketini siuvinėt, mes tau dėl spalvos patarsim
firma madeira.pas mane miestelyje ner dmc be to abejoju ar cia yr kas is mano miestuko
o metrika tai va sita galvoju reik iki spalio 13 baigt kazi speciau
QUOTE(B_March @ 2012 08 28, 16:50)
užjaučiu.. o tai kokia ten firma? ne DMC? kitaip sakyčiau, gal kuri iš mūsų darbštuolių atliekamą tokią spalvą turėtų bet jei ne DMC, tai mažai vilties. Rodyk, kokį metriką vestuvėms ketini siuvinėt, mes tau dėl spalvos patarsim
firma madeira.pas mane miestelyje ner dmc be to abejoju ar cia yr kas is mano miestuko
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 28, 21:04)
uzteko uzteko siulo dar ant adatos 20cm liko pabaigiau (radau mazosios sleptuve )
nu geras ot kokia vagišiukė auga gerai, kad dabar suradai, o ne po to, kai per vargus būtum įsigijusi siūlą
Metrikas man labai gražus tokia spalva, kaip įdėtame pavyzdyje. Arba ant lino baltu siūlu, bet nežinia ar taip pat gerai atrodytų O kad spėsi tai net neabejoju, sprendžiat pagal ką tik siuvinėto darbelio greitį
Uodegyte - tikrai labai gražūs darbeliai!
QUOTE(B_March @ 2012 08 28, 21:09)
nu geras ot kokia vagišiukė auga gerai, kad dabar suradai, o ne po to, kai per vargus būtum įsigijusi siūlą
Metrikas man labai gražus tokia spalva, kaip įdėtame pavyzdyje. Arba ant lino baltu siūlu, bet nežinia ar taip pat gerai atrodytų O kad spėsi tai net neabejoju, sprendžiat pagal ką tik siuvinėto darbelio greitį
nu pati apsalus likau as kai atskirdavau gijas tai ji sugebejo nukniaukt kelias
del medziagos bus aida 14 nes kitokios cia velgi neimanoma gaut aisku galima butu uzsakinet netu bet tai uztruks.del spalvos tai nieko panasaus nemaciau savo pardej...nors nelabai ka ten pazesi kai zirzia ant ranku
be to kazkaip noretus kazko sviesesnio
QUOTE(B_March @ 2012 08 28, 19:21)
aš jau gyriau, kai anąkart dėjai, bet dabar vėl vis sugrįžtu pažiūrėti, na, man labai labai gražu, spalvos mano
ir man siltu spalvu tonai
QUOTE(pelika @ 2012 08 28, 19:47)
oho, nemazai fainuoliai, o bobulkos gaila, kazin ar pades jai tas trecias kartas
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 28, 22:04)
* (radau mazosios sleptuve )
**o metrika tai va sita galvoju reik iki spalio 13 baigt kazi speciau
**o metrika tai va sita galvoju reik iki spalio 13 baigt kazi speciau
*
** ir tikrai spesi
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 28, 23:28)
aisku galima butu uzsakinet netu bet tai uztruks.
uztruks max 3 dienas. Butinai uzsakinek ir padaryk darbeli iki galo tobula