Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

Turiu klausimą siuvinėjančioms. Ar skalbiate savo šedevrus prieš rėminimą? Aš saviškį kątik pabaigiau, toks nučiupinėtas, norėtųsi išplaut, bet ar nepakenks kaip nors? Kuo plaunate, ūkiniu muilu?
Atsakyti
QUOTE(diamaja @ 2012 08 28, 19:26)
Turiu klausimą siuvinėjančioms. Ar skalbiate savo šedevrus prieš rėminimą? Aš saviškį kątik pabaigiau, toks nučiupinėtas, norėtųsi išplaut, bet ar nepakenks kaip nors? Kuo plaunate, ūkiniu muilu?

aš savo šedevrus (hihihi.gif) plaunu feiriuotam vandeny biggrin.gif dažniausiai prisipilu kriauklę vandens, pamirkau siuvinuką, tada papilu fairio ir švelniai rankom paviršių išmuiluoju, tada išskalauju. Jei būna kokios murzinesnės žymės nuo lankelio likę, tai dar minkštu dantų šepetėliu pašveičiu biggrin.gif
Atsakyti
2012 ataskaita 4u.gif
Dovana mylimiausiam berniukui 4u.gif

user posted image user posted image

kada reminsis nezinia...
Line of Live svajonė įgyvendinta wub.gif heart.gifs: Čia pernai prieš Kalėdas Rasaulės parduotuvę nusiaubus buvau 4u.gif
user posted image user posted image user posted image

Juostelė 4u.gif
user posted image

Bobulė - paskutine, uzvakar baiga smile.gif Bet eis ji man dar trecia karta maudytis... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelika: 28 rugpjūčio 2012 - 18:47
Grazus darbeliai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2012 08 28, 19:47)
2012 ataskaita 4u.gif 
Dovana mylimiausiam berniukui  4u.gif

Puikus visi darbeliai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 28, 11:23)
kvepiančias adatines daro cindy   4u.gif
dar  vieną per vakariuką padirbau ,ir truputi patobulinau  hihihi.gif dabar telaukiu medžiagos siuvimui ax.gif

NU faini labai wub.gif Labai smalsu kas čia bus ax.gif

QUOTE(Averita @ 2012 08 28, 12:58)
Procesas link pabaigos, tik truksta ruzavos gėlytes doh.gif

Lauksim pabaigto ir įrėminto mirksiukas.gif

QUOTE(pelika @ 2012 08 28, 20:47)
2012 ataskaita 4u.gif 

Labai patiko metrikas ir bobulė fainuolė wub.gif Kas jai ten nutiko, kad jau trečią kartą maudysis?
Atsakyti
uzteko uzteko siulo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dar ant adatos 20cm liko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pabaigiau bigsmile.gif (radau mazosios sleptuve doh.gif biggrin.gif )

QUOTE(B_March @ 2012 08 28, 16:50)
hihihi.gif
užjaučiu.. o tai kokia ten firma? ne DMC? kitaip sakyčiau, gal kuri iš mūsų darbštuolių atliekamą tokią spalvą turėtų ax.gif bet jei ne DMC, tai mažai vilties. Rodyk, kokį metriką vestuvėms ketini siuvinėt, mes tau dėl spalvos patarsim  smartass.gif  biggrin.gif

firma madeira.pas mane miestelyje ner dmc blink.gif doh.gif be to abejoju ar cia yr kas is mano miestuko biggrin.gif
o metrika tai va sita galvoju reik iki spalio 13 baigt kazi speciau g.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 28 rugpjūčio 2012 - 21:05
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 28, 21:04)
uzteko uzteko siulo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  dar ant adatos 20cm liko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif pabaigiau bigsmile.gif (radau mazosios sleptuve doh.gif  biggrin.gif )
firma madeira.pas mane miestelyje ner dmc blink.gif  doh.gif be to abejoju ar cia yr kas is mano miestuko biggrin.gif
o metrika tai va sita galvoju reik iki spalio 13 baigt kazi speciau g.gif  biggrin.gif

nu geras lotuliukas.gif ot kokia vagišiukė auga biggrin.gif gerai, kad dabar suradai, o ne po to, kai per vargus būtum įsigijusi siūlą biggrin.gif

Metrikas man labai gražus tokia spalva, kaip įdėtame pavyzdyje. Arba ant lino baltu siūlu, bet nežinia ar taip pat gerai atrodytų g.gif O kad spėsi tai net neabejoju, sprendžiat pagal ką tik siuvinėto darbelio greitį mirksiukas.gif
Atsakyti
Uodegyte - tikrai labai gražūs darbeliai!
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 08 28, 21:09)
nu geras lotuliukas.gif ot kokia vagišiukė auga biggrin.gif gerai, kad dabar suradai, o ne po to, kai per vargus būtum įsigijusi siūlą biggrin.gif

Metrikas man labai gražus tokia spalva, kaip įdėtame pavyzdyje. Arba ant lino baltu siūlu, bet nežinia ar taip pat gerai atrodytų g.gif O kad spėsi tai net neabejoju, sprendžiat pagal ką tik siuvinėto darbelio greitį mirksiukas.gif

nu pati apsalus likau biggrin.gif as kai atskirdavau gijas tai ji sugebejo nukniaukt kelias doh.gif

del medziagos bus aida 14 doh.gif nes kitokios cia velgi neimanoma gaut doh.gif aisku galima butu uzsakinet netu bet tai uztruks.del spalvos tai nieko panasaus nemaciau savo pardej...nors nelabai ka ten pazesi kai zirzia ant ranku biggrin.gif
be to kazkaip noretus kazko sviesesnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 08 28, 19:21)
aš jau gyriau, kai anąkart dėjai, bet dabar vėl vis sugrįžtu pažiūrėti, na, man labai labai gražu, spalvos mano  wub.gif

ir man siltu spalvu tonai drinks_cheers.gif

QUOTE(pelika @ 2012 08 28, 19:47)
2012 ataskaita 4u.gif 

oho, nemazai thumbup.gif fainuoliai, o bobulkos gaila, kazin ar pades jai tas trecias kartas unsure.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 28, 22:04)
* (radau mazosios sleptuve doh.gif  biggrin.gif )
**o metrika tai va sita galvoju reik iki spalio 13 baigt kazi speciau g.gif  biggrin.gif

* thumbup.gif doh.gif lotuliukas.gif
** good.gif ir tikrai spesi thumbup.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 28, 23:28)
aisku galima butu uzsakinet netu bet tai uztruks.

uztruks max 3 dienas. Butinai uzsakinek 4u.gif ir padaryk darbeli iki galo tobula wub.gif
Atsakyti
Seseliai nuo kanvos jau braizytos.

Na kita tai kazkada atmirkiau smile.gif Gal ir dabar pavyks...
Atsakyti