Procesas link pabaigos, tik truksta ruzavos gėlytes
QUOTE(Averita @ 2012 08 28, 11:58)
Kaip abidna ane
O cia neturi gautis toks kaip remelis is tu gelyciu? Idomiai taip kad apacioj nera ju
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 28, 10:23)
problema gali buti,kad blogai konvertuota,nes konverteriu yra įvairių.Kad ir pas kai kurias skirtumo nesimato,bet jis yra,nes dmc tai ne tas patas kas dim
kvepiančias adatines daro
kvepiančias adatines daro
Niam niam skaniai atrodo
Papildyta:
QUOTE(Averita @ 2012 08 28, 11:58)
Gražus metrikiukas ir visai nebedaug ir liko
QUOTE(vasarė @ 2012 08 28, 10:18)
apart ryškumo, daugiau nieko neįžvelgiu tavąjame prastesnio Man kaip tik dar gražesnis tas prigesintumas spalvų kiek laiko jį siuvinėjai?
Koks spalvingas AVERITOS metrikiukas
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 28, 15:23)
apart ryškumo, daugiau nieko neįžvelgiu tavąjame prastesnio Man kaip tik dar gražesnis tas prigesintumas spalvų kiek laiko jį siuvinėjai?
jis pakankamai ryskus ir gyvai. Foto sunku isgauti tikraji vaizda. O siuvinejau nepilnai pusmeti.
QUOTE(vasarė @ 2012 08 28, 16:11)
jis pakankamai ryskus ir gyvai. Foto sunku isgauti tikraji vaizda. O siuvinejau nepilnai pusmeti.
Pagarba už kantrybę ir kruopštumą
QUOTE(B_March @ 2012 08 27, 23:43)
aha, man irgi taip būna kartais vis tiek damušinėju tą siūlą iki pat paskutinio milimetro - tenka kaskart vis iš naujo įvert siūlą į adatą. Ir užtrunku trigubai ilgiau nei jeigu būčiau tiesiog įsivėrus naują, ale vat ne, principas neleidžia
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 28, 10:23)
dar vieną per vakariuką padirbau ,ir truputi patobulinau dabar telaukiu medžiagos siuvimui
skanu labai įdomu kas bus iš tų skanėstų
ir procesas labai, švelnus toks
dekui mergaites
pasiguosiu mano tam peizazui pritruks mano nusipirkto siulo o ta parde kuorioj ispirkau visus matkelius prekes gaus tik 31d ir tai ne faktas kad tikrai gaus kitose pardese isvis net ne tos firmos ir nieko panasaus nerasta zodziu tiek to is to mano greitumo o liko tik kokie 5 po 10*10
teks imtis kito.reiktu metrika vestuviu proga issiuvinet bet vel galvosukis kokia spalva nes ir mono
teks imtis kito.reiktu metrika vestuviu proga issiuvinet bet vel galvosukis kokia spalva nes ir mono
QUOTE(Dantiste @ 2012 08 28, 15:43)
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 28, 16:41)
pasiguosiu mano tam peizazui pritruks mano nusipirkto siulo o ta parde kuorioj ispirkau visus matkelius prekes gaus tik 31d ir tai ne faktas kad tikrai gaus kitose pardese isvis net ne tos firmos ir nieko panasaus nerasta zodziu tiek to is to mano greitumo o liko tik kokie 5 po 10*10
užjaučiu.. o tai kokia ten firma? ne DMC? kitaip sakyčiau, gal kuri iš mūsų darbštuolių atliekamą tokią spalvą turėtų bet jei ne DMC, tai mažai vilties. Rodyk, kokį metriką vestuvėms ketini siuvinėt, mes tau dėl spalvos patarsim
QUOTE(vasarė @ 2012 08 28, 18:14)
dekoju
aš jau gyriau, kai anąkart dėjai, bet dabar vėl vis sugrįžtu pažiūrėti, na, man labai labai gražu, spalvos mano