Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

Procesas link pabaigos, tik truksta ruzavos gėlytes doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2012 08 28, 11:58)

Kaip abidna ane doh.gif 4u.gif
O cia neturi gautis toks kaip remelis is tu gelyciu? Idomiai taip kad apacioj nera ju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 28, 10:23)
problema gali buti,kad blogai konvertuota,nes konverteriu yra įvairių.Kad ir pas kai kurias skirtumo nesimato,bet jis yra,nes dmc tai ne tas patas kas dim  ax.gif
kvepiančias adatines daro

Niam niam skaniai atrodo 4u.gif essen.gif
Papildyta:
QUOTE(Averita @ 2012 08 28, 11:58)

Gražus metrikiukas ir visai nebedaug ir liko 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 28, 10:18)
va cia radau nuorodoje ji si karta http://www.liveinter.../post231883686/.

apart ryškumo, daugiau nieko neįžvelgiu tavąjame prastesnio smile.gif Man kaip tik dar gražesnis tas prigesintumas spalvų thumbup.gif kiek laiko jį siuvinėjai? bigsmile.gif

Koks spalvingas AVERITOS metrikiukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 28, 15:23)
apart ryškumo, daugiau nieko neįžvelgiu tavąjame prastesnio smile.gif Man kaip tik dar gražesnis tas prigesintumas spalvų thumbup.gif kiek laiko jį siuvinėjai? bigsmile.gif

jis pakankamai ryskus ir gyvai. Foto sunku isgauti tikraji vaizda. O siuvinejau nepilnai pusmeti.
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 28, 16:11)
jis pakankamai ryskus ir gyvai. Foto sunku isgauti tikraji vaizda. O siuvinejau nepilnai pusmeti.

Pagarba už kantrybę ir kruopštumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 08 27, 23:43)
aha, man irgi taip būna biggrin.gif kartais vis tiek damušinėju tą siūlą iki pat paskutinio milimetro - tenka kaskart vis iš naujo įvert siūlą į adatą. Ir užtrunku trigubai ilgiau nei jeigu būčiau tiesiog įsivėrus naują, ale vat ne, principas neleidžia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 28, 10:23)
dar  vieną per vakariuką padirbau ,ir truputi patobulinau  hihihi.gif dabar telaukiu medžiagos siuvimui ax.gif

skanu essen.gif labai įdomu kas bus iš tų skanėstų ax.gif
ir procesas labai, švelnus toks wub.gif
Atsakyti
dekui mergaites ax.gif
Atsakyti
pasiguosiu blush2.gif mano tam peizazui pritruks mano nusipirkto siulo o ta parde kuorioj ispirkau visus matkelius prekes gaus tik 31d ir tai ne faktas kad tikrai gaus doh.gif kitose pardese isvis net ne tos firmos ir nieko panasaus nerasta doh.gif zodziu tiek to is to mano greitumo o liko tik kokie 5 po 10*10 doh.gif
teks imtis kito.reiktu metrika vestuviu proga issiuvinet bet vel galvosukis kokia spalva biggrin.gif nes ir mono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 08 28, 15:43)

hihihi.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 28, 16:41)
pasiguosiu blush2.gif mano tam peizazui pritruks mano nusipirkto siulo o ta parde kuorioj ispirkau visus matkelius prekes gaus tik 31d ir tai ne faktas kad tikrai gaus doh.gif kitose pardese isvis net ne tos firmos ir nieko panasaus nerasta doh.gif zodziu tiek to is to mano greitumo o liko tik kokie 5 po 10*10 doh.gif
teks imtis kito.reiktu metrika vestuviu proga issiuvinet bet vel galvosukis kokia spalva biggrin.gif nes ir mono biggrin.gif

užjaučiu.. o tai kokia ten firma? ne DMC? kitaip sakyčiau, gal kuri iš mūsų darbštuolių atliekamą tokią spalvą turėtų ax.gif bet jei ne DMC, tai mažai vilties. Rodyk, kokį metriką vestuvėms ketini siuvinėt, mes tau dėl spalvos patarsim smartass.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 28, 16:15)
Pagarba už kantrybę ir kruopštumą 4u.gif

dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 28, 18:14)

aš jau gyriau, kai anąkart dėjai, bet dabar vėl vis sugrįžtu pažiūrėti, na, man labai labai gražu, spalvos mano wub.gif
Atsakyti