Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 27, 23:39)
konvertuota į DMC

originalus Dimensions rinkinys

Aha, va apie tai aš ir kalbu unsure.gif

Gal kam reikia aidos? Turiu keletą gabalų likusių, kurių niekad nebepanaudosiu, nes ant aidos nebesiuvinėju jau seniai. Jei reikia, parašykit, nepatingėsiu pamatuoti dydžius. Už šokoladą atiduosiu. 4u.gif
Atsakyti
Uodegyte, Labai gražus darbas:) ant kokios aidos siuvinėji?
Galvoju persikelti ant smulkesnės, nes kol kas naudoju 14.
Atsakyti
Uodegyt,jau pyragiuko grožis wub.gif wub.gif nors imk ir atsikask bigsmile.gif
Atsakyti
wub.gif uodegyt darbeliai tokie mieli jau tokie wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 28 rugpjūčio 2012 - 08:06
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 27, 22:39)
konvertuota į DMC

//
originalus Dimensions rinkinys

Man atrodo, kad ta pirma foto nekokybiška. Aš vakar kaip tik baigiau siuvinėt tuos meškius su dmc, tai man jie tikrai taip pat atrodo kaip siuvinėti su dim. to gelsvumo kaip pirmoj foto nėra 4u.gif ten gal su blicu smarkiu fotkinta g.gif

Ir norėčiau paklaust. Kažkada buvau skaičius, kad kažkuri darbštuolė darė kvepiančias pagalvėles. O kaip reikia "tą kvapą" joje padaryti? Lyg kažkokią kapsulę darę, o kaip nebeprisimenu.(jau galvoju pradėt Kalėdom dovanėles daryt lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mila*: 28 rugpjūčio 2012 - 08:53

QUOTE(mila* @ 2012 08 28, 09:47)
Man atrodo, kad ta pirma foto nekokybiška. Aš vakar kaip tik baigiau siuvinėt tuos meškius su dmc, tai man jie tikrai taip pat atrodo kaip siuvinėti su dim. to gelsvumo kaip pirmoj foto nėra 4u.gif  ten gal su blicu smarkiu fotkinta g.gif

drinks_cheers.gif Arba kazkaip nekokybiskai sukonvertuota. Tikrai zinau, kad ir DMC paleteje yra tokie rudi atspalviai. Nors pritariu, kad tokiu atveju paprasciau yra siuvineti originalu rinkini.
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 27, 17:15)
ir jis buvo darytas iš piešto? turi palyginimui pažiūrėt? nes čia nematauprie ko prikibti schmoll.gif

va cia radau nuorodoje ji si karta http://www.liveinter.../post231883686/.
Sau siunciausi is osynca'os

QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 27, 20:03)
procesas ,kuri įpusėjau  ax.gif

wub.gif ir pyragėlis essen.gif bigsmile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 27, 22:20)
bet siulyčiau rinktis originalų rinkinį 

drinks_cheers.gif

QUOTE(B_March @ 2012 08 27, 23:43)
na, gražiau gražiau originalus rinkinys, nepasiginčysi  ax.gif

taip taip ir DIM nera itin brangus, jei siustis is uzsienio, tai tik tai vienareiksmiskai originali pakuote. Nes paskaiciavus ir medziaga, ir siulus, gaunasi arba panasiai, arba brangiau pirktis atskirai
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2012 08 28, 10:47)
Man atrodo, kad ta pirma foto nekokybiška. Aš vakar kaip tik baigiau siuvinėt tuos meškius su dmc, tai man jie tikrai taip pat atrodo kaip siuvinėti su dim. to gelsvumo kaip pirmoj foto nėra 4u.gif  ten gal su blicu smarkiu fotkinta g.gif

problema gali buti,kad blogai konvertuota,nes konverteriu yra įvairių.Kad ir pas kai kurias skirtumo nesimato,bet jis yra,nes dmc tai ne tas patas kas dim ax.gif

kvepiančias adatines daro cindy 4u.gif

dar vieną per vakariuką padirbau ,ir truputi patobulinau hihihi.gif dabar telaukiu medžiagos siuvimui ax.gif

user posted image

Ddziuljeta,jurginėli ,vasare oro_buckis.gif

unkind ačiū,siuvinėju tik ant 18 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 28 rugpjūčio 2012 - 09:25
Uodegyte, na laaaaabai skanu wub.gif
Atsakyti
Uodegyte, tavo darbeliai, kaip visada puikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 08 28, 10:18)

taip taip ir DIM nera itin brangus, jei siustis is uzsienio

Na kur as ziurejau tai rinkinys 120lt o perkant siulus ir medziaga gaunas apie 60lt. Cia lietuviskam psl perkant,is uzsienietisku nemoku pirkt,tikiu kad ten pigiau 4u.gif

Pumpureli,kokio stambumo aida turi? Man reiktu 14tos,paimciau ir 16ta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 28, 11:30)
Na kur as ziurejau tai rinkinys 120lt o perkant siulus ir medziaga gaunas apie 60lt. Cia lietuviskam psl perkant,is uzsienietisku nemoku pirkt,tikiu kad ten pigiau 4u.gif

aha, LT kainos dvigubos unsure.gif
Atsakyti