Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(rasiux- @ 2012 08 27, 23:09)
Vienas iš kandidatų į mano naująją virtuvę  ax.gif

bet siulyčiau rinktis originalų rinkinį unsure.gif aš konvertavausi į dmc,o pagal rinkinį ,skirias konvertuotos spalvos .Mačiau iš arti iššsiuvinėta darbą,todėl turėjau su kuo palyginti ax.gif jai bučiau žinojusi kad taip skirsis,bučiau ėmusi rinkinį blush2.gif

Averita 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 rugpjūčio 2012 - 21:21
Dabar laukiu poros rinkinių, jei tie pritiks, tada šis palauks kitų laikų. Dimensions nenorėčiau konvertuoti, nes numanau, kad bus skirtumas. Bet labai jis man mielas- toks švelnus.
Atsakyti
Tai sakot dimensions su dmc siuliukais negalima? Su kokiais tada geriausia ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 27, 22:40)
Tai sakot dimensions su dmc siuliukais negalima? Su kokiais tada geriausia ? g.gif

Galima viskas. Bet nerekomenduotina - nei į DMC, nei į bet ką kitą. Tiesiog Dimensions paletė yra gana sodrių spalvų ir kurdami schemas jie tai labai gerai išnaudoja. Konvertavus Dimensions spalvas į bet kurią kitą paletę, prarandamas motyvo vientisumas ir sodrumas, skirtumas tikrai matosi. Taigi, jei jūsų akis išlavinta ir labai gerai skiria atspalvius ir jei tik yra galimybė, išties verčiau rinktis originalų Dimensions rinkinį.
Atsakyti
taip,ir mane pakerėjo spalvų švelnumas wub.gif

galima ,rinkiniuose yra dimensions siūlai,jų pirkti nėra,nes jie spec. rinkiniui.Iš bėdos konvertuot juos galima į dmc,bet kartais tikslaus atitikimo nėra.tarkim dim spalva ruda vienokia,dmc konvertuota gali būt šviesesnė arba tamsesnė.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 08 27, 22:47)
Galima viskas. Bet nerekomenduotina - nei į DMC, nei į bet ką kitą.

O jei pas mane lentele prie schemos kairej DIM ir desinej DMC,tai kaip suprantu siuvineti reikia su DIM? O DMC tik iskonvertuoti DIM atspalviai? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 27, 22:49)
galima ,rinkiniuose yra dimensions siūlai,jų pirkti nėra,nes jie spec. rinkiniui.Iš bėdos konvertuot juos galima į dmc,bet kartais tikslaus atitikimo nėra.tarkim dim spalva ruda vienokia,dmc konvertuota gali būt šviesesnė arba tamsesnė.

Na pvz tie dimensions A Row of Love meskiukai? smile.gif Jis ir rinkiniu parduodamas,tai su spec siulais o jei as neturiu tai kokiais man siuvineti tada kad labiausiai atitiktu vaizdas? DIM turbut?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 27 rugpjūčio 2012 - 21:55
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 27, 21:54)
O jei pas mane lentele prie schemos kairej DIM ir desinej DMC,tai kaip suprantu siuvineti reikia su DIM? O DMC tik iskonvertuoti DIM atspalviai?  rolleyes.gif
Papildyta:

Na pvz tie dimensions A Row of Love meskiukai?  smile.gif Jis ir rinkiniu parduodamas,tai su spec siulais o jei as neturiu tai kokiais man siuvineti tada kad labiausiai atitiktu vaizdas? DIM turbut?

Tai merginos ir sako, kad DIM siūlų atskirai pirkti, deja, nebūna, jie būna tik kartu su rinkiniais. Tad jeigu meškiukus nori siuvinėti iš nelegaliai gautos schemos, teks pasitenkinti DMC 4u.gif Tačiau čia jau ne kartą buvo įdėta DMC siūlais siuvinėti šie meškiukai, ir rezultatas tikrai gaunasi ne blogesnis mirksiukas.gif Jei tik gerai atsimenu.. Gal siuvinėjusios merginos įdės dar kartą savo darbelius, kad galėtum palyginti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 27 rugpjūčio 2012 - 22:05
Man tai nesiseka , pritruko siuliu 16 kryzeliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 08 27, 23:02)
Tai merginos ir sako, kad

Matai kaip as skaitau skaitau ir vis neisikertu kas rasoma lotuliukas.gif blush2.gif Tada bandysiu su dmc,gal nesiskirs labai ax.gif

Aha tikrai galetu kas imest,idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2012 08 27, 23:07)
Man tai nesiseka , pritruko  siuliu 16 kryzeliu doh.gif

Mane labiau nervuoja kai matau kad baiginejasi siulas o liko tik kokie 5 kryziukai,o siulo tikrai neuzteks,ir tenka nauja vertis del tu keliu kryziuku doh.gif
Atsakyti
konvertuota į DMC

user posted image

originalus Dimensions rinkinys

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 27, 22:27)
Mane labiau nervuoja kai matau kad baiginejasi siulas o liko tik kokie 5 kryziukai,o siulo tikrai neuzteks,ir tenka nauja vertis del tu keliu kryziuku  doh.gif

aha, man irgi taip būna biggrin.gif kartais vis tiek damušinėju tą siūlą iki pat paskutinio milimetro - tenka kaskart vis iš naujo įvert siūlą į adatą. Ir užtrunku trigubai ilgiau nei jeigu būčiau tiesiog įsivėrus naują, ale vat ne, principas neleidžia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 27, 22:39)
konvertuota į DMC

na, gražiau gražiau originalus rinkinys, nepasiginčysi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 27 rugpjūčio 2012 - 22:43