Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

Kol susidėlios triptiko reikalai, negaliu be adatos hihihi.gif
Nusipirkau smėlio atspalvio smulkesnės už 14, tai turbūt 16 aida ir šokolado atspalvio siūliukais siuvinėti noriu tokį puoduką. Tik man jis per didelis (čia desertų užrašinės viršeliui noriu), reiktų max iš 70 kryžiukų plotin, ir 80 aukščiui. Įmanoma kaipnors pamažinti? Schemą turiu. Gal bandyt persipiešt mažesnį variantą g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 27, 18:15)
neblogas ir tas sakyčia, bet ana labiau prie dūšios, o siuvinėto šito teko matyt? g.gif pagal ką jūs atskiriat-kuri kokybiška schema, kuri ne g.gif

ačiū už nuorodas-einu žiūrinėt.
gražuuuuus thumbup.gif ir jis buvo darytas iš piešto? turi palyginimui pažiūrėt? nes čia nematauprie ko prikibti schmoll.gif

jau rašiau,kad yra serija ,merginos jau siuvinėjo tas orchidėjas rožines,ir tamsias magnolijas,šias kur parodžiau jų schema tokia pati,kaip visos serijos.

čia forume siuvinėjo ax.gif

user posted image user posted image

QUOTE(*Capri* @ 2012 08 27, 18:48)
Tik man jis per didelis (čia desertų užrašinės viršeliui noriu), reiktų max iš 70 kryžiukų plotin, ir 80 aukščiui. Įmanoma kaipnors pamažinti? Schemą turiu. Gal bandyt persipiešt mažesnį variantą g.gif

siuvinėk ant lino,bus smulkesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 rugpjūčio 2012 - 16:58
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 27, 17:49)
siuvinėk ant lino,bus smulkesnis  smile.gif

smėlinio atspalvio lino kaži ar būna mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 27, 18:52)
smėlinio atspalvio lino kaži ar būna mastau.gif

yra ax.gif

o ties kuriuo triptiku apsistojai ? ax.gif

dar vienas SODA skanėstas ax.gif didžiausias ačiū Zuzanelei Evenweave audinuką 4u.gif oro_buckis.gif kam jis bus panaudotas pasirodysiu vėliau ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 rugpjūčio 2012 - 17:22
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 27, 18:48)
Tik man jis per didelis (čia desertų užrašinės viršeliui noriu), reiktų max iš 70 kryžiukų plotin, ir 80 aukščiui. Įmanoma kaipnors pamažinti? Schemą turiu. Gal bandyt persipiešt mažesnį variantą g.gif

Tada imk dar smulkesnę Aidą - 18 mirksiukas.gif
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 27, 18:56)
dar vienas SODA skanėstas  ax.gif didžiausias ačiū Zuzanelei Evenweave audinuką  4u.gif  oro_buckis.gif kam jis bus panaudotas pasirodysiu vėliau  ax.gif

Nėra už ką 4u.gif
Bet tu ir greituolė. O jau dailumas darbelio wub.gif
Atsakyti
Skanėstas labai tiktų prie mano kavos puoduko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dailus thumbup.gif

Baigiu persipiešti mažesnių gabaritų norimą puoduką su mini pakeitimais biggrin.gif
Atsakyti
procesas ,kuri įpusėjau ax.gif

user posted image
user posted image

bus toks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 rugpjūčio 2012 - 19:09
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 27, 18:56)
dar vienas SODA skanėstas  ax.gif didžiausias ačiū Zuzanelei Evenweave audinuką  4u.gif  oro_buckis.gif kam jis bus panaudotas pasirodysiu vėliau  ax.gif

Skanėstas, niam niam wub.gif
Procesas puikus-nemažai pasistūmėjai.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 27, 21:03)
procesas ,kuri įpusėjau  ax.gif

Nematytas wub.gif
Atsakyti
dėkui mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 27, 20:03)
procesas ,kuri įpusėjau  ax.gif

super wub.gif wub.gif wub.gif