Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu,

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 27, 11:06)
as labai noriu laikrodi issisiuvinet bet kaip paskui ji veikianti padaryt g.gif

Siuvinesi gi ne laikrodi, o skuduriuka 4u.gif siaip as turiu issisaugojus foto, jei nori, galiu atsiusti, kaip atrodo "ilaikrodinimo" procesas:-):-)
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 27, 13:40)
tą suprantu, sakau maž gal programa protinga yra kuri tą konvertuotų g.gif
nors real man ta magnolija patinka nuo spalvų iki visko, tik va palaiminimo reikia laukiu viena narė kol pasijungs-užklausiu, nes matau jos darbai aukštumoj ir išmano pm reikalus thumbup.gif

mažas paveiksliukas-gal gali parodyt didesnį?

šiom orchidejom nori pakeist pereinamuma ? rudom spalvom kiek pamenu g.gif nemanau kad žiūrėsis ax.gif

user posted image

gal dar tokios tiktų ?

čia truputis info apie išleistus triptikus (rusų kalba) ,kalba ispanų fima išeidusi kokybiškas schemas,bet kžkodėl jos yra visiem pasiekliamos ir nemokamos,nėra net išsiuvinėtų darbų.

čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 rugpjūčio 2012 - 12:11
QUOTE(Aushrita @ 2012 08 27, 12:35)
Jau nufotkinau bet nesimato aiskiai kryziukai,tik pats vaizdas,turiu emaile foto o kaip dabar parodyti cia  smile.gif

Oho, kokia Tu greituolė thumbup.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 27, 14:01)

Šitas fainas irgi, bet klausimas ar schema kokybiška?
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 08 27, 13:10)
Oho, kokia Tu greituolė  thumbup.gif

Na nezinau,jau apie 3 savaites siuvineju,nezinau cia greitai ar nelabai biggrin.gif
Eilej laukia nimue feja ir dimensions meskiukai doh.gif Tai gal todel bandau greiciau batukus damust biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 27 rugpjūčio 2012 - 12:18
QUOTE(elzeda @ 2012 08 27, 14:10)
Oho, kokia Tu greituolė  thumbup.gif
Šitas fainas irgi, bet klausimas ar schema kokybiška?

ši turėtu būt kokybiška,ji iš serijos ,orchidėją rožinę kur įdėjau,ir ši ,dar magnolia yra,tulpės ,ir bonsas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 rugpjūčio 2012 - 12:17
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 27, 12:40)
mažas paveiksliukas-gal gali parodyt didesnį?

keliau toki, nes jau buvau rodzius cia forume ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 08 27, 11:51)
Siuvinesi gi ne laikrodi, o skuduriuka 4u.gif siaip as turiu issisaugojus foto, jei nori, galiu atsiusti, kaip atrodo "ilaikrodinimo" procesas:-):-)

num taip taip skuduriuka bet nenoresiu gi turet tik skuduriuko smile.gif aga atsiusk man i az busiu dekinga 4u.gif

pasirodysiu savo progresa liko antro psl dangus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 27 rugpjūčio 2012 - 14:11
ligonems neziureti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2012 08 27, 11:16)
Cia mano darbelio procesiukas rolleyes.gif

o kaip atrodys baigtas? ax.gif

QUOTE(vasarė @ 2012 08 27, 13:19)
keliau toki, nes jau buvau rodzius cia forume  ax.gif

man tai nematytas g.gif bet gerai žiūrisi, gražus darbas thumbup.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 08 27, 14:51)
pasirodysiu savo progresa liko antro psl dangus ax.gif

nu ir tempai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 08 27, 13:01)
gal dar tokios tiktų ?
čia truputis info apie išleistus triptikus (rusų kalba) ,kalba  ispanų fima išeidusi kokybiškas schemas,bet kžkodėl jos yra visiem pasiekliamos ir nemokamos,nėra net išsiuvinėtų darbų.

neblogas ir tas sakyčia, bet ana labiau prie dūšios, o siuvinėto šito teko matyt? g.gif pagal ką jūs atskiriat-kuri kokybiška schema, kuri ne g.gif

ačiū už nuorodas-einu žiūrinėt.

QUOTE(vasarė @ 2012 08 27, 13:19)
keliau toki, nes jau buvau rodzius cia forume  ax.gif

gražuuuuus thumbup.gif ir jis buvo darytas iš piešto? turi palyginimui pažiūrėt? nes čia nematauprie ko prikibti schmoll.gif
Atsakyti
Aš ligonė, tikrai doh.gif Įlindau į tą kur 1200 psl.. ir to reikia, ir ano.. Gaila, kad siųstis reikia dar su palaukimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 08 27, 16:33)
o kaip atrodys baigtas? ax.gif

Va toks iš tikruju bus wub.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(cindy @ 2012 08 27, 17:30)
Aš ligonė, tikrai doh.gif  Įlindau į tą kur 1200 psl.. ir to reikia, ir ano.. Gaila, kad siųstis reikia dar su palaukimais biggrin.gif

Na manau su laiku ir po trupuciuka atsisim visko ko tik musu sirdeles geis thumbup.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti