Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

QUOTE(Jolė*** @ 2012 08 26, 17:44)
user posted image  Kainavo 14,87 eur, manieji juodos spalvos.
Nuoroda http://www.javari.fr/dp/B00401UOY2

Ar devėjai jau juos? Ar patogūs? Gal gali parašyti kokį dydį pirkai ir kiek viduje? 4u.gif Man jie gražūs, vis užmetu akį, bet man prakaituoja koja su crocsais be kojinės, va Ipanema esu labai patenkinta. Nors šie gana atviri, gal ir neprakaituotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2012 08 26, 18:01)
Ar devėjai jau juos? Ar patogūs? Gal gali parašyti kokį dydį pirkai ir kiek viduje?  4u.gif  Man jie gražūs, vis užmetu akį, bet man prakaituoja koja su crocsais be kojinės, va Ipanema esu labai patenkinta. Nors šie gana atviri, gal ir neprakaituotų  g.gif

Šią vasarą jau išbandžiau, o kai nuėjau į savo rimtą darbą, tai bendradarbės nepatikėjo, kad crocsai. Man labai patogūs, ir vaikšiojau, ir vairavau, buvo ok, nepastebėjau, kad koja prakaituotų labiau, būtų pradėjus koja juose slidinėti, nes prakaito guma nesugertų. Juostelės apie 1 cm pločio. Dydį visada crocsų perku W10, t.y. UK 8, o EU 41. Vidpadžio ilgis apie 27 cm, man priekyje lieka koks 0,5 cm. 4u.gif
Atsakyti
Manęs jau niekas nebenustebintų, bet gal esate ką nors nusipirkę ir iš javari.jp ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 08 26, 19:49)
Šią vasarą jau išbandžiau, o kai nuėjau į savo rimtą darbą, tai bendradarbės nepatikėjo, kad crocsai. Man labai patogūs, ir vaikšiojau, ir vairavau, buvo ok, nepastebėjau, kad koja prakaituotų labiau, būtų pradėjus koja juose slidinėti, nes prakaito guma nesugertų. Juostelės apie 1 cm pločio.  Dydį visada crocsų perku W10, t.y. UK 8, o EU 41. Vidpadžio ilgis  apie 27 cm, man priekyje lieka koks 0,5 cm.  4u.gif

Jolė- mūsų pėdos vienodo dydžio drinks_cheers.gif kai reiks patarimo dėl batų atitikimo dydžiui , kreipsiuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 08 26, 18:49)
Šią vasarą jau išbandžiau, o kai nuėjau į savo rimtą darbą, tai bendradarbės nepatikėjo, kad crocsai. Man labai patogūs, ir vaikšiojau, ir vairavau, buvo ok, nepastebėjau, kad koja prakaituotų labiau, būtų pradėjus koja juose slidinėti, nes prakaito guma nesugertų. Juostelės apie 1 cm pločio.  Dydį visada crocsų perku W10, t.y. UK 8, o EU 41. Vidpadžio ilgis  apie 27 cm, man priekyje lieka koks 0,5 cm.  4u.gif

Ačiū už atsiliepimą 4u.gif Reiks pasidairyti į juos, kai bus išpardavimai crocsuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 08 26, 19:02)
Jolė- mūsų pėdos vienodo dydžio drinks_cheers.gif kai reiks patarimo dėl batų atitikimo dydžiui , kreipsiuos ax.gif

Na va kaip gerai, dalinsimės patirtim drinks_cheers.gif

QUOTE(kregzde @ 2012 08 26, 19:11)
Ačiū už atsiliepimą  4u.gif  Reiks pasidairyti į juos, kai bus išpardavimai crocsuose  biggrin.gif

Tai bandyk kaip ir aš, ne tik crocsuose, bet ir Jvariuose pasidairyt, juk šiai vasarai nebereikia, o iki ateinančios visur visko gali būti, šiaip prancūzai ir daugiau buvo crocsų labai neblogom kainom išmetę ir būtent žiemą, kai regis turėjo žieminius batus išpardavinėt, bet kas ten juos supaisys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 08 26, 16:13)

Mano koja tarp 36-37. Šiaip skaitau 37, uk 4, bet va į kokias vasarines basutes įkišu ir į 36. Perku uk 4 ir kaip ir tinka, bet čia dar nuo firmos priklauso. Pvz. crocsus nusipirkau 36,5 ir pirštai prie pat, galėtų būt laisviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 26 rugpjūčio 2012 - 19:56
QUOTE(kingcup @ 2012 08 26, 19:55)
Manęs jau niekas nebenustebintų, bet gal esate ką nors nusipirkę ir iš javari.jp  ax.gif

žiūrėjau lotuliukas.gif Ir kainos man rodos gerulės, nebent negerai skaičiavau, bet kai toookia kalba, tai ir mečiau reikalą biggrin.gif
Atsakyti
Sitie Bronx faini, dydi atitinka, bet tik siaurai kojai, mokejau 32.5
user posted image
http://www.javari.de...m...=/mythings/
Atsakyti
Merginos, o kodel jus perkat javari.de o ne uk?
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 08 27, 09:57)
Merginos, o kodel jus perkat javari.de o ne uk?

man javari.de pasirinkimas didesnis ir pasirode kaina geresne, bet aisku reikia ziureti konkreciu atveju mirksiukas.gif pvz. kuprine vaikui siunciausi is javari.fr 4u.gif
Atsakyti
na taip, pvz vienos mano norimos kaina visiskai kita,kaip idomiai, gi parde tai viena..
Atsakyti