Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

QUOTE(Tina* @ 2012 08 25, 23:37)
Merginos aptarinejat batus, bet ar matet kokiu rankiniu ten yra. Ojoj! Pavojinga man sitoj parduotuvej nosi kaisiot  doh.gif

drinks_cheers.gif as tai tikrai pastebejau thumbup.gif Mamai odini clarks uz 34e nupirkau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 08 25, 22:37)
Tikrai idomu kada sitie didieji treciadieniai buna.

Merginos aptarinejat batus, bet ar matet kokiu rankiniu ten yra. Ojoj! Pavojinga man sitoj parduotuvej nosi kaisiot  doh.gif

Mačiau, pavojai galimi ir net labai biggrin.gif Pernai spalio mėnesį pirkau sūnui clarks batus už 42,59 eur. ir sau Nannini firmos odinę piniginę už 21,08 eur., neskaitant, kad ir taip tie daiktai buvo pakainuoti, tai buvo dar kodas, kuris nuo bendros sumos 30 eur. minusavo, viso sumokėjau 33,67 eur., beveik niekas nepatikėjo, kad super duper pirkiniai tiek tekainavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 08 25, 23:12)
Mačiau, pavojai galimi ir net labai  biggrin.gif Pernai spalio mėnesį pirkau sūnui clarks batus už 42,59 eur. ir sau Nannini firmos odinę piniginę už 21,08 eur., neskaitant, kad ir taip tie daiktai buvo pakainuoti, tai buvo dar kodas, kuris nuo bendros sumos 30 eur. minusavo, viso sumokėjau 33,67 eur., beveik niekas nepatikėjo, kad super duper pirkiniai tiek tekainavo  biggrin.gif

o buna kodai dabar kokie dar kad nuo bendros nuimtu +nuolaida? gal kas turit koki nereikalinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nomadica: 26 rugpjūčio 2012 - 00:02
QUOTE(Jolė*** @ 2012 08 26, 00:12)
Mačiau, pavojai galimi ir net labai  biggrin.gif Pernai spalio mėnesį pirkau sūnui clarks batus už 42,59 eur. ir sau Nannini firmos odinę piniginę už 21,08 eur., neskaitant, kad ir taip tie daiktai buvo pakainuoti, tai buvo dar kodas, kuris nuo bendros sumos 30 eur. minusavo, viso sumokėjau 33,67 eur., beveik niekas nepatikėjo, kad super duper pirkiniai tiek tekainavo  biggrin.gif

Jole, nebarstyk druskos ant žaizdos... Kad dar kartą tokį koduką pametėtų, žiauriai reikia, tiek liko visko nenupirkta...

Už šituos Tommy Hilfiger mokėjau 30 eur. Pirkau dukrai, 40 dydį, tai jei labai per dideli pasirodė, kokiu puse dydžio tikrai didinti. Arba pėda turi būti plati, tada tinka. Žodžiu, teko parduoti
user posted image
http://www.javari.de...../shoppingCart

Reebok sportiniai batai, 24 eur, dydį atitinka, bet siauri kažkokie, tiktų siaurakojui vyrui (jei tokių yra).
user posted image
Atsakyti
Camper basutes
Minkstos ir kokybiskos kaip ir visi camper, platformos nesijaucia, ant kojos atrodo graziau nei foto, tik spaudzia tas dizelis ties pirstais, nors koja mano ir siaura. Tikiu/tikiuos prasinesios. Mano 25,5cm pedai 39d per ilgi geras. Vidpadis 25-25,5cm
user posted image

user posted image
Sita grozi buvau nusipirkusi 40d buvo labai labai perdideli.
Mokejau kazkur ~40eur,o dabar jie ~147eur. doh.gif Bet vistiek teko siandien eiti i pasta ir juos grazinti verysad.gif
Francessco Morichetti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 26 rugpjūčio 2012 - 02:32
Superiniai Caprice aukštakulniai, oda, antišokas, lengvi ir man maži verysad.gif 38 dydis (matavausi Caprice Lietuvoje, 38 man buvo geras, o gal pasivaideno?), vidpadis 25cm. Bandysiu parduoti, jei nepavyks, siųsiu atgal. Mokėjau 49Eur

http://www.javari.de...0...&pageCode=d

user posted image

user posted image

Pirkom ecco vyrui, bet jau mačiau viena mergaitė imetusi, net vidpadį pamatavusi, tai nesikartosiu.

http://www.javari.de/dp/B002VBY5I4

QUOTE(Dolita @ 2012 08 25, 18:18)
Gal galite pasakyti, ka reiskia toks uzrasas Fußlänge bis Javario dydziu lenteleje? Cia pedos ilgis ar vidpadis? Turbut pedos ilgis? g.gif  Vertejas vercia snukio ilgis biggrin.gif  Ir javari.de juk tik viena dydziu lentele? Aciuuu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Čia vidutiniškos reikšmės, o ne konkrečių batų išmatavimai.

QUOTE(Mureanda @ 2012 08 25, 21:42)
Sakykit, o jūs iš javari.de daugiausia perkat, nes ten pigiau nei .fr ar co.uk ar kad greičiau ateina/didesnis asortimentas ir pan. g.gif

Reikia lygintis ir tikrintis, būna, kad skiriasi kainos ir net labai, skirtinguose javariuose. Javari.de siunčia per kurjerius, greitai gaunama, man jie labiausiai prie širdies.

QUOTE(Nomadica @ 2012 08 25, 23:54)
o buna kodai dabar kokie dar kad nuo bendros nuimtu +nuolaida? gal kas turit koki nereikalinga  smile.gif

Jo, turim čia nereikalingų ir laikom užslėpę biggrin.gif Nėra, o ir išmetė tada tyliai tyliai, merginos tik atkasė ir parašė forume. Kaip ir dabar išpardavimas buvo tylus, staigiai nukrito kainos. Todėl norimus batus reikia stebėti, stebėti, stebėti ir galbūt pražys paparčiai ne tik per Jonines biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 26 rugpjūčio 2012 - 06:37
QUOTE(kregzde @ 2012 08 26, 06:36)
Jo, turim čia nereikalingų ir laikom užslėpę  biggrin.gif  Nėra, o ir išmetė tada tyliai tyliai, merginos tik atkasė ir parašė forume. Kaip ir dabar išpardavimas buvo tylus, staigiai nukrito kainos. Todėl norimus batus reikia stebėti, stebėti, stebėti ir galbūt pražys paparčiai ne tik per Jonines  biggrin.gif

mirksiukas.gif As tik paklausiu, nes buna temose, kad kas duoda bendra ar nereikalinga koda blush2.gif Bet siaip aciu uz patarima 4u.gif Susikroviau krepsa, apkarpiau iki minimumo ir kaupiuosi uzsakyt smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nomadica: 26 rugpjūčio 2012 - 08:04
QUOTE(Nomadica @ 2012 08 26, 09:02)
mirksiukas.gif As tik paklausiu, nes buna temose, kad kas duoda bendra ar nereikalinga koda blush2.gif Bet siaip aciu uz patarima  4u.gif Susikroviau krepsa, apkarpiau iki minimumo ir kaupiuosi uzsakyt smile.gif 4u.gif

Rodykit ta krepsa, labai jau smalsu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2012 08 26, 01:06)

Už šituos Tommy Hilfiger mokėjau 30 eur. Pirkau dukrai, 40 dydį, tai jei labai per dideli pasirodė, kokiu puse dydžio tikrai didinti. Arba pėda turi būti plati, tada tinka. Žodžiu, teko parduoti
user posted image

aš šitus irgi pirkau, labai man jie faini.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 26, 08:14)
Rodykit ta krepsa, labai jau smalsu.  blush2.gif

Siūlyčiau nerodyti, nes galit likti be batų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 08 26, 09:36)
aš šitus irgi pirkau, labai man jie faini.

Labai labai faini, labai kokybiški, stilingi, ne "fifiški", kas ypač mano dukrai svarbu buvo. Aš tai tik liūdžiu, kad keistai dydžio nenutaikiau... Draugė perpirko, tai neatsidžiaugia, sakė, gyvenime nėra turėjusi tokio patogumo batų, o dar už tokią kainą!!! Keistuole, o tau dydis visiškai tiko? Niekaip nesuprantu, kodėl jie mano mergai klapsėjo ant kojos, nors pirkau jos dydį?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2012 08 26, 10:00)
Siūlyčiau nerodyti, nes galit likti be batų biggrin.gif

taigi ji jau susikrove i krepsa lotuliukas.gif
Atsakyti