Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

gal kas galit parasyti, kaip susigrazinat pinigus uz siuntima.Gavau gabor batukus ir vienas yra 5,5 dydzio,o kitas 7 dydzio.Parasiau jiems, tai atrase, kad grazins pinigus uz siuntima.Tai man jiems prie batuku prideti savo ceki,kuri gausiu paste ar kaip? Jei pridesiu, tai pati nebeturesiu,o paste kazin ar padaro kopija? Aciu atsakiusioms
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2012 09 10, 15:22)
wub.gif http://www.javari.de/dp/B0062ZMPR8 gavau jau  wub.gif , realybėje spalva gražesnė, papilkinta. tik dydis, hm, trūksta man kelių mm, laukiu, kol prasitemps. Įdomiai taip, netrina niekur, tik apspausta.

o man kaip tik jos didokos pasirodė, nors ėmiau tą patį dydį, kaip ir visuomet ecco perku. Bet šiaip labai fainos ir patogios

QUOTE(Tina* @ 2012 09 10, 15:42)

Cia jau daugiau gal batelius primena  g.gif

man tai jos balerinkės, tik kad su dirželiu
Atsakyti
Gal kuri pirkot Ara basutes ar kitus batus - kaip atitinka dydziai?
Atsakyti
QUOTE(puke0 @ 2012 09 10, 21:33)
gal kas galit parasyti, kaip susigrazinat pinigus uz siuntima.Gavau gabor batukus ir vienas yra 5,5 dydzio,o kitas 7 dydzio.Parasiau jiems, tai atrase, kad grazins pinigus uz siuntima.Tai man jiems prie batuku prideti savo ceki,kuri gausiu paste ar kaip? Jei pridesiu, tai pati nebeturesiu,o paste kazin ar padaro kopija? Aciu atsakiusioms

Jei pašte daro kopijas, tai jiems kopiją įdėkite, jei nedaro, tai nufotografuokite ir išsiųskite jiems el.paštu.
Atsakyti
Per kiek laiko jums javary.de atsako? Savaite tyluma g.gif
Atsakyti

QUOTE(ausrine777 @ 2012 09 11, 08:21)
Per kiek laiko jums javary.de atsako? Savaite tyluma  g.gif

as po 3 kartus jau rasau apie ta pati doh.gif jau ir nervint pradeda mad.gif
Atsakyti
kokie modernūs kaliošai biggrin.gif
http://www.javari.de...7...&pageCode=d
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2012 09 11, 08:34)

biggrin.gif smile.gif

aš tai "aukštesnių botų ieškau, gal patarsit kokie patogūs ax.gif tokie vat gražūs, kad tik aulas siauras nebūtų, nes jaučiu jie nėra lengvi atgal siūsti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 11 rugsėjo 2012 - 09:10
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 09 11, 10:34)
as apie Javari  lotuliukas.gif jiems rasau po 3 kartus  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif prajuokinai gerai biggrin.gif lotuliukas.gif
Vadinsai reik ir man trecia kart jiems parasyt biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Gal kam teko pirkti Lise Lindvig firmos batus? Kazin, kaip su dydziais? Ir is vis kas cia per firma? Negirdeta schmoll.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 09 10, 22:43)
Gal kuri pirkot Ara basutes ar kitus batus - kaip atitinka dydziai?

Kaune Akropolio Salamander parduotuvėj mačiau Ara basučių ir batelių. Galbūt ir kitose Salamander prekiauja. Galėtumėt pati apsižūrėti ir išsimatuoti 4u.gif
Atsakyti
O as noriu pasigirt, kad esu turtinga moteris. Taip galima spresti pagal batus, kuriuos nusipirkau smile.gif
http://www.javari.de...2...&pageCode=d
Tik pirkau, kai jie 104 € kainavo topsecret.gif
Liuks batai,viduj su kailiu, galesiu nesiot saltesniu metu.
Ir taip as ju norejau, kad gavusi 40 dydi ir likusi nepatenkinta ne visai dailiu pasiuvimu is karto paemiau dar vienus, o pirmuosius siusiu atgal. Galetu man grazinti ne mano moketa suma, o kiek dabar kainuoja bigsmile.gif
Atsakyti