Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

QUOTE(fuzzyy @ 2012 09 10, 11:03)
Sveikos, atsiprasau jei jau toks klausimas buvo, bet noriu paklausti del pristatymo. Kai pirma karta sakiausi, tai emiau tris poras, buvo didziule deze ir ja atveze kurjeris. O dabar laukiu vienos poros batu. Nuo sestadienio vidurnakcio rodo kad batai yra gavejo paste. Ir skiltyje, kur nurodoma konkretus pastas pvz. mano 22-asis, zemynos g. Vilnius, parasyta tiesiog VILNIAUS. Ir kolkas jokiu kurjeriu ar pastininkiu su lapeliais nesulaukiu. Ar cia normali eiga, ar kazkas negerai?  g.gif Sakiausi is javari.de

O kurioj vietoje jus ziurite tuos sekimus g.gif kur prie uzsakymo yra nurodytas DHL? g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2012 09 10, 14:28)
O kurioj vietoje jus ziurite tuos sekimus g.gif  kur prie uzsakymo yra nurodytas DHL? g.gif

Esu rašiusi šioje žinutėje: 4u.gif
QUOTE(Eglynas9 @ 2012 09 03, 18:24)
Viršuje dešiniam kampe susiraskit Mein konto, tada kairėje Bestellungen anzeigen - ten rasit savo užsakymą, o jei siuntinys jau perduotas DHL, tada atsiras ir sekimo nuoroda (Lieferung verfolgen). Spaudžiat ją, susirandat Sendungsnummer, atsidarot www.dhl.de puslapį, suvedat tą numerį ir matot, kur jūsų batai yra mirksiukas.gif Tuo metu, kai siuntinys bus perduotas Lietuvos paštui, dhl puslapyje atsiras ir dar vienas kodas, kurį suvedus į www.post.lt matysit, kaip keliauja jau Lietuvoje smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2012 09 10, 13:36)
Esu rašiusi šioje žinutėje: 4u.gif

Labai aciu blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ziuriu nesenai atkeliavo i LT thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 09 10, 11:51)
Merginos, uzrodykit graziu balerinku beige, ivory atspalvio  flirt.gif Nu niekaip nemoku atrast visokio gerio ka kitos randa doh.gif

As laukiu kol sias daugiau nukainuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 10 rugsėjo 2012 - 14:11
QUOTE(madmuazele @ 2012 09 10, 14:10)

Grazutes thumbup.gif Ale kad nemaza pradine kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 09 10, 12:51)
Merginos, uzrodykit graziu balerinku beige, ivory atspalvio  flirt.gif Nu niekaip nemoku atrast visokio gerio ka kitos randa doh.gif

wub.gif http://www.javari.de/dp/B0062ZMPR8 gavau jau wub.gif , realybėje spalva gražesnė, papilkinta. tik dydis, hm, trūksta man kelių mm, laukiu, kol prasitemps. Įdomiai taip, netrina niekur, tik apspausta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yuki: 10 rugsėjo 2012 - 14:23
QUOTE(powerpuff @ 2012 09 10, 13:56)
Nežinau kas jum gražu, bet aš į šitas šilkines seilę varvinu vis  blush2.gif  Balerinos

Man patinka kietu padu. Aciu jums 4u.gif

QUOTE(cloudlet @ 2012 09 10, 14:12)
Aš tokias pirkau, labai patogios, minkštos, tik mokėjau 18 eurų  ax.gif http://www.javari.de/dp/B005VN8SZ0

4u.gif

QUOTE(madmuazele @ 2012 09 10, 15:10)

Fainos tikrai, tik kaina kolkas nepatraukli smile.gif
Papildyta:
QUOTE(yuki @ 2012 09 10, 15:22)
wub.gif http://www.javari.de/dp/B0062ZMPR8 gavau jau  wub.gif , realybėje spalva gražesnė, papilkinta. tik dydis, hm, trūksta man kelių mm, laukiu, kol prasitemps. Įdomiai taip, netrina niekur, tik apspausta.

Cia jau daugiau gal batelius primena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 09 10, 15:42)
Man patinka kietu padu. Aciu jums  4u.gif
4u.gif
Fainos tikrai, tik kaina kolkas nepatraukli  smile.gif
Papildyta:

Cia jau daugiau gal batelius primena  g.gif

Šiaip tai galima gi ten išsirūšiuot, kad rodytų tik balerinas ir tik beige- va taip ir žiūrit tada jau-gal kas užklius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 10 rugsėjo 2012 - 14:54
Gal kas pirkot sitas Marc balerinkes rolleyes.gif
user posted image
My Webpage
kazi kaip dydis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2012 09 10, 17:49)
Gal kas pirkot sitas  Marc balerinkes rolleyes.gif
user posted image
My Webpage
kazi kaip dydis g.gif

labai panasias Marc pirkau
37 dydis - 24.5 cm
Atsakyti
noriu truputi jusu demesio blush2.gif
neseniai (penktadienio ryte) cia "verkiau", kad jau 2 savaites kaip issiunciau jiems prekes ir, kad negaunu nieko is javario.de. po pietu gavau el.laiska:
Guten Tag,
dies ist Ihre elektronische Gutschrift für Umsatzsteuerrückerstattungen aus Ihrer Bestellung XXX-XXXXXX

kazkas dar, mano adresas ir isvardinti batai.
nu, galvoju, pirmadieni gausiu i banko saskaita grazintus pinigus.
dabar patikrinau ir... nieko nera.
cia mano pirmas grazinimas. atsakykit prasau, nes kazkur skaiciau, kad pinigai saskaitoj pasimato greitai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 10 rugsėjo 2012 - 19:49
QUOTE(ra2ga @ 2012 09 10, 19:48)
noriu truputi jusu demesio  blush2.gif
neseniai (penktadienio ryte) cia "verkiau", kad jau 2 savaites kaip issiunciau jiems prekes ir, kad negaunu nieko is javario.de. po pietu gavau el.laiska:
Guten Tag,
dies ist Ihre elektronische Gutschrift für Umsatzsteuerrückerstattungen aus Ihrer Bestellung XXX-XXXXXX

kazkas dar, mano adresas ir isvardinti batai.
nu, galvoju, pirmadieni gausiu i banko saskaita grazintus pinigus.
dabar patikrinau ir... nieko nera.
cia mano pirmas grazinimas. atsakykit prasau, nes kazkur skaiciau, kad pinigai saskaitoj pasimato greitai...  g.gif

Tas ir yra Gutschrift yra kreditinė sąskaita, neiškart pinigai įkrenta, reikia dar kantrybės ir jie atsiras sąskaitoje mirksiukas.gif
Atsakyti