Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

QUOTE(*Kristal* @ 2012 09 10, 08:59)
Sveikos  4u.gif

gal galite pasakyti kaip yra su Högl batų dydžiais ? nepamažinti ir dėl siaurumo aktualu  ax.gif

Priklauso nuo modelio, bet pas juos yra pusiniai
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 09 10, 11:09)
Priklauso nuo modelio, bet pas juos yra pusiniai

va į tokius žiūriu http://www.javari.de...r...&pageCode=d

tai vat mąstau ar imt didesnius ir pagrinde dėl siaurumo abejoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristal*: 10 rugsėjo 2012 - 10:03
QUOTE(*Kristal* @ 2012 09 10, 10:02)
va į tokius žiūriu http://www.javari.de...r...&pageCode=d

tai vat mąstau ar imt didesnius ir pagrinde dėl siaurumo abejoju  g.gif

o neturit galimybes, kazka panašaus pasimatuoti vietoje LT,

nes su savo 39-40 dydziu, ju turiu vienus batus 6, kitus 6,5 dydzio ir kiek matavausi, tai padariau isvadas, kad jie i mažesnę pusę
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 09 10, 08:59)
Sveikos  4u.gif

gal galite pasakyti kaip yra su Högl batų dydžiais ? nepamažinti ir dėl siaurumo aktualu  ax.gif

As paprastai nesioju 38, tai ir Hogl kiek turiu batu-visi 38 dydzio... O siaurumas.. man panasu, kad nuo modelio daug kas priklauso... jusu issirinkti neturetu buti siaurai kojai g.gif Mano mama su placia koja turi vienus-puikiai telpa koja, nesioja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 10 rugsėjo 2012 - 10:56
Sveikos, atsiprasau jei jau toks klausimas buvo, bet noriu paklausti del pristatymo. Kai pirma karta sakiausi, tai emiau tris poras, buvo didziule deze ir ja atveze kurjeris. O dabar laukiu vienos poros batu. Nuo sestadienio vidurnakcio rodo kad batai yra gavejo paste. Ir skiltyje, kur nurodoma konkretus pastas pvz. mano 22-asis, zemynos g. Vilnius, parasyta tiesiog VILNIAUS. Ir kolkas jokiu kurjeriu ar pastininkiu su lapeliais nesulaukiu. Ar cia normali eiga, ar kazkas negerai? g.gif Sakiausi is javari.de
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuzzyy: 10 rugsėjo 2012 - 11:04
QUOTE(fuzzyy @ 2012 09 10, 12:03)
Sveikos, atsiprasau jei jau toks klausimas buvo, bet noriu paklausti del pristatymo. Kai pirma karta sakiausi, tai emiau tris poras, buvo didziule deze ir ja atveze kurjeris. O dabar laukiu vienos poros batu. Nuo sestadienio vidurnakcio rodo kad batai yra gavejo paste. Ir skiltyje, kur nurodoma konkretus pastas pvz. mano 22-asis, zemynos g. Vilnius, parasyta tiesiog VILNIAUS. Ir kolkas jokiu kurjeriu ar pastininkiu su lapeliais nesulaukiu. Ar cia normali eiga, ar kazkas negerai?  g.gif Sakiausi is javari.de

Normalu smile.gif Turėtumėt sulaukti kurjerio skambučio, greičiausiai, jau šiandien mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje, penktadienį irgi sulaukėm siuntinuko.
Užsakinėjau dukrai Clarks basutes -šias
user posted image
Atrodo gražiai ir patogiai smile.gif Užsakinėjau 29,5 (UK 11,5), tai vidpadis (nuo krašto iki krašto) 19,5 cm. Tikiuos, kitai vasarai bus pats tas rolleyes.gif (o jei ne, siūlysim kitiems biggrin.gif)

Ir dar mamai užsakiau basutes - irgi Clarks - šios:
user posted image

Sakė, nerealiai patogios, minkštos, labai gražiai atrodo ant kojos, tik viena bėda - deja, napataikėm dydžio... per mažos doh.gif 38 d. (UK 5) - viduje nuo krašto iki krašto 24,5 cm.
Savaitgalį mama dar nuvažiavo iki parduotuvės, rado tokias pačias "Panoramoje" su nuolaida už 229 Lt cool.gif ir dydžiu didesnės buvo kaip tik... Žodžiu, geras dalykas tas, kad paaiškėjo koks dydis tiktų, blogas tas, kad reikia galvot, ką daryt su šitom smile.gif

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 rugsėjo 2012 - 08:46
Merginos, uzrodykit graziu balerinku beige, ivory atspalvio flirt.gif Nu niekaip nemoku atrast visokio gerio ka kitos randa doh.gif
Atsakyti
ateinu padėkoti, kas šitoje temoje užrodė Primigi batus. 4u.gif
Šiandien gavom šituos
http://www.javari.de/dp/B005ZRNIOS
wub.gif wub.gif wub.gif vaikas apsipatenkinęs, dydis 38, atitiko lietuvišką 38, plotis - normaliai pėdai. Bijojau dėl tinklelio, kad rudenį šaltoka bus, bet ten gal 3-4 sluoksniai, o iš vidaus apskritai tokia medžiagytė įsiūta goretex. Super pirkinys - REKOMENDUOJU. 4u.gif

ir dovanoms ėmiau Umi batukus 18 dydžio, irgi nerealūs.
http://www.javari.de/dp/B004OCARIU
Galima dovanoti tiesiog su dėžute, nes vien dėžutė kaip fainai padaryta - su medžiagine rankenėle, su plastikiniu apskritimu, per kurį matosi batukai. O ir patys batukai thumbup.gif

kaina irgi dar nepasikeitusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 09 10, 12:51)
Merginos, uzrodykit graziu balerinku beige, ivory atspalvio  flirt.gif Nu niekaip nemoku atrast visokio gerio ka kitos randa doh.gif

Nežinau kas jum gražu, bet aš į šitas šilkines seilę varvinu vis blush2.gif Balerinos
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 09 10, 12:51)
Merginos, uzrodykit graziu balerinku beige, ivory atspalvio  flirt.gif Nu niekaip nemoku atrast visokio gerio ka kitos randa doh.gif

Aš tokias pirkau, labai patogios, minkštos, tik mokėjau 18 eurų ax.gif http://www.javari.de/dp/B005VN8SZ0
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2012 09 10, 12:08)
Normalu smile.gif Turėtumėt sulaukti kurjerio skambučio, greičiausiai, jau šiandien mirksiukas.gif

Tikra tiesa, jau gavau. Pristate kurjeris thumbup.gif
Emiau BRONX vakarines lakierkas, dydis atitiko. Nesioju 39 ir emiau 39 dydi. Man kaip su platesne peda, gal noretusi siek tiek platesniu. Bet visumoj viskas ok, ir ant kojos puikiai atrodo thumbup.gif Pirkau uz 23,97eur.
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti