Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

QUOTE(Oliuke_ @ 2012 09 08, 23:54)
gal kas tokias balerinkes pirkot? ar dydi atitinka? ax.gif

http://www.javari.de/dp/B0060MXDCY

...kokios nieko...tokiu neturiu, bet pirkau Kangaroos medziaginius sportbatukus, tai dydi atitiko, nesioju 39 - 40, geriausiai 39.5, emiau UK 6, gal kazkiek pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 09 08, 21:12)
Merginos, o Salamander nebuna pamazinti?

čia jau loterija su tais dydžiais...aš kai laukiu siuntinio, viena mintis kirba , kad tik dydis atitiktų.Man salamander buvo padidinti ir kojai plačiai, kt. merginai rašė, kad mažinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2012 09 09, 10:12)
taigi pries kelis puslapius idejau vienus ir siauri ir labai uzmazinti

Ištikrųjų, gal ne tiek mažinti, kiek labai siauri.
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2012 09 09, 12:27)
...kokios nieko...tokiu neturiu, bet pirkau Kangaroos medziaginius sportbatukus, tai dydi atitiko, nesioju 39 - 40, geriausiai 39.5, emiau UK 6, gal kazkiek pades  4u.gif

tai jeigu tinkamiausias 39,5d o tiko siu batu uk6, vadinasi jie neatitinka dydzio, o yra didinti biski?
Atsakyti
nezinau, ar buvo kalbeta, bet kaip su GEOX moterisku batu dydziais? Atitinka? Gal kas turit 37 dydi ir galit pamatuot, koks vidpadis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 09 09, 20:10)
nezinau, ar buvo kalbeta, bet kaip su GEOX moterisku batu dydziais? Atitinka? Gal kas turit 37 dydi ir galit pamatuot, koks vidpadis  rolleyes.gif

Turiu šį modeliuką http://www.javari.de...b...&pageCode=d, ėmiau 38,5,nešioju dažniausiai 38,5-39, norėčiau kažkur puse dydžio didesnių , modelis nepritaikytas plačiai kojai, vidpadis mano pamatavimu maždaug 25cm, ant dėžės parašyta 257mm, šiaip patogios, simpatiškos, kokybiškos basutės bet plokščiapėdėms šis modelis netiks!
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 09 09, 15:05)
tai jeigu tinkamiausias 39,5d o tiko siu batu uk6, vadinasi jie neatitinka dydzio, o yra didinti biski?

... nepasakyciau, kad didinti, viena mergina eme toki pat modeliuka kaip mano UK 4 su 37.5 peda ir sake, kad galetu buti didesni, su pusiniais dydziais sudetingiau, aisku modelis modeliui nelygus smile.gif ir ne butent tu balerinu, o tos firmos medziaginiu sportbatuku... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Božen@: 09 rugsėjo 2012 - 21:35
QUOTE(kice @ 2012 09 09, 18:03)
Jau laukiu ziemos ispardavimo smile.gif Batu prisipirkau sociai, dabar reikia odinio rankinuko ir pinigines smile.gif Dabar issirinti arba dingsta, arba brangsta biggrin.gif

o kada mazdaug buna tas ziemos ispardavimas?
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 09 09, 20:10)
nezinau, ar buvo kalbeta, bet kaip su GEOX moterisku batu dydziais? Atitinka? Gal kas turit 37 dydi ir galit pamatuot, koks vidpadis  rolleyes.gif

as vienas balerinkas siunciau atgal - per dideles doh.gif
37 dydis vidpadis buvo ~ 24.4 cm
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2012 09 10, 07:01)
as vienas balerinkas siunciau atgal  - per dideles doh.gif
37 dydis vidpadis buvo ~ 24.4 cm

o, aciu 4u.gif Na, man ir susidare toks ispudis, kad jie ciut padidinti doh.gif
Atsakyti
gal kas gali pakomentuoti SPM firmos dydžius?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal galite pasakyti kaip yra su Högl batų dydžiais ? nepamažinti ir dėl siaurumo aktualu ax.gif
Atsakyti