Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

Per kiek laiko ateina siuntinys? Žiūriu www.post.lt, kad išsiųsta 09 03, bet daugiau jokios informacijos...Ar ten turi matytis kur randasi siunta, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MedaB @ 2012 09 06, 09:33)
Per kiek laiko ateina siuntinys? Žiūriu www.post.lt, kad išsiųsta 09 03, bet daugiau jokios informacijos...Ar ten turi matytis kur randasi siunta, ar ne? smile.gif

Jei iš vokiečių, tai maždaug per savaitę.. mano išsiųstas 09.01, tai prieš valandą atsirado Rodūnios k., ryt gausiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MedaB @ 2012 09 06, 09:33)

Atsiranda įrašas, tik kai siunta Rodūnios kelyje jau būna, o po to tik kai kurjeriui perduodama. Čia apie javari.de kalbu.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 09 06, 09:40)
Atsiranda įrašas, tik kai siunta Rodūnios kelyje jau būna,  o po to tik kai kurjeriui perduodama. Čia apie javari.de kalbu.

labukas, o is kur jus siuntos nr gaunate, man parase, jog issiusta - bet jokio siuntos kodo neatsiunte, tai net nzn kaip sekti.
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 09 06, 08:39)
Jei iš vokiečių, tai maždaug per savaitę.. mano išsiųstas 09.01, tai prieš valandą atsirado Rodūnios k., ryt gausiu  thumbup.gif

O mano pirktas 09.01, išsiųstas 09.03 ir šiandien Rodūnės pl pasiekė.
Man taip pasitaikė, kad kelis pirkimus dariau savatgaliais, tai visada gaudavau batus sekantį penktadienį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ggrass @ 2012 09 06, 10:09)
labukas, o is kur jus siuntos nr gaunate, man parase, jog issiusta - bet jokio siuntos kodo neatsiunte, tai net nzn kaip sekti.

QUOTE(Eglynas9 @ 2012 09 03, 18:24)
Viršuje dešiniam kampe susiraskit Mein konto, tada kairėje Bestellungen anzeigen - ten rasit savo užsakymą, o jei siuntinys jau perduotas DHL, tada atsiras ir sekimo nuoroda (Lieferung verfolgen). Spaudžiat ją, susirandat Sendungsnummer, atsidarot www.dhl.de puslapį, suvedat tą numerį ir matot, kur jūsų batai yra mirksiukas.gif Tuo metu, kai siuntinys bus perduotas Lietuvos paštui, dhl puslapyje atsiras ir dar vienas kodas, kurį suvedus į www.post.lt matysit, kaip keliauja jau Lietuvoje smile.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 06 rugsėjo 2012 - 09:19
Nu ir velnias mane nešė į javari.de Dabar neturėsiu ramybės doh.gif Atradau Bruno premi firmą. Ten aulinukai beveik visi mano skonio bigsmile.gif Dabar dabosiu kada nukaštuos ir pirksim.
A kaži gal kas turi to brendo batus g.gif įdomu kaip nešiojasi
Atsakyti
Apie www.javari.co.uk /de/ fr

1. Siuntimas į LT NEMOKAMAS. Atsiskaitymas tik kortele.
2. Siuntiniai atkeliauja: de - 7-21 d. d.; co. uk. - 7-10 d.; fr - 12-15 d. Siuntiniai pristatomi įvairiai: ir į paštą, ir Jūsų nurodytu adresu (co.uk - dažn. paštas, de, fr - dažn. Jūsų adresu). Vieno užsakymo prekės gali būti siunčiamos atskirais siuntiniais.
3. Grąžinti netikusias ar brokuotas prekes galima per 365 dienas; dėl grąžinimo kaštų padengimo, kai prekė brokuota, reikia tartis konkrečiai. Kai prekę grąžinate, nes nepatiko ar netiko dydis ir pan., siuntimo išlaidas apmokate patys. Registruotas nepirmenybinis siuntimas nuo 500 g iki 2 kg kainuoja 20.65 Lt. Neregistruotas nepirmenybinis iki 2 kg - 13.65 Lt.
Norint grąžinti bet kokią prekę, savo internetinėje paskyroje reikia užpildyti grąžinimo formą, kur gausite būent tos prekės grąžinimo nr. ir adresą.
Grąžinimo pvz. į de (Ačiū Ursiukei)
Prisijungiate prie savo accounto, spaudžiate Mein Konto, kairėje stulpelyje pasirenkate Warenrucksendungen (8 eilutė iš viršaus), spaudžiate Weiter, ir pamatysite visus savo uzsakymus, kuriuos galite grąžinti. Pasirenkate norimą, spaudžiate Bestellung auswahlen. Pasirenkate konkrečius batus, kuriuos norite grąžinti, nurodote grąžinimo priežastį. Spaudžiate Weiter mit der Auswahl. Matysite suformuotą grąžinimo lapą ir adresą su barkodu, kuriuos turite atsispausdinti - vieną lapą dėsite į dėžutę, o adresą klijuosite ant siuntinio. O į el.p. gausite patvirtinimą, kad javari informuotas, kad norite grąžinti.
4. Perkant vaikiškus batus iš co.uk ir juos siunčiant į LT, priskaičiuojamas PVM 21 proc. Pas mus PVM yra 21%, Vokietijoj - 19 %.
Javari.de, kadangi jis vokiečių, kainas rodo su vokiškuoju PVM, o kai mes susikraunam krepšelį, prisiregistruojam ir suvedam adresą, mums yra perskaičiuojamas PVM ir sąskaitoj, kaip ir bet kurioj PVM sąskaitoj faktūroj yra rašoma suma be PVM, atskira eilute išskiriamas PVM ir gale parašoma bendra suma.
5. JEI SASKAITOJE BUVO NEPAKANKAMAI PINIGU ARBA NETEISINGAI NURODETE KORTELES DUOMENIS:

Einate i Mein Konto, paskui spaudziat Bestellungen anzeigen, prie atitinkamo uzsakymo desiniau paspaudziate Bestellung anzeigen oder andern, atsidariusiame lange apatineje dalyje prie Zahlungsinformation Zahlungsweise: spaudziate mygtuka Bearbeiten, atsidariusiame lange spaudziate Kreditkarte erneut versuchen (jei norite kad pinigus pakartotinai nuskaitytu) arba ivedat naujos korteles duomenis ir spaudziate mygtuka Bestatigen
1
user posted image
2
user posted image
3
user posted image
4
user posted image
5 Cia pasirenkate ar norite kad nuskaitytu pakartotinai, ar nuskaitytu is kitos korteles (jei ivestos kelios kaip pas mane), arba ivedate naujos korteles duomenis. Renkantis antra ir trecia varianta reikes gale paspausti mygtuka Bestatigen
user posted image
6 Raudonai matosi pakeistos kortes duomenys
user posted image

Papildyta:
6. BATU GRAZINIMAS

Einate i Mein Konto/Warenrücksendungen/spaudziate mygtuka Weiter/ surandate uzsakyma, kurio preke (prekes) norite grazinti ir spaudziate salia esanti mygtuka Bestellung auswahlen/ atsidariusiame lange pazymite kuria preke norite grazinti/ prie Rückgabegrund: nurodote grazinimo priezasti/ spaudziate mygtuka Weiter mit Auswahl (jis aktyvuosis kai viska suzymesit)/ atsidariusiame lange dar karteli sutikrinat nurodyta informacija ir spaudziate mygtuka Zu den Rucksende-Etiketten

Elektroniniu pastu turetu ateiti spec barkodas, grazinimo adresas ir jei gerai pamenu faktura. Atspausdinat, priklijuojat barkoda ir adresa ant siuntinio, faktura idedat i vidu.
1
user posted image
2
user posted image
3
user posted image
4
user posted image
5 varnele dekite prie tos prekes, kuria norite grazinti (jei uzsakyme buvo kelios prekes, o grazinti norite tik viena). Priklausomai nuo nurodytos priezasties, Javaris gali paprasyti papildomos informacijos (atsiras papildomas langas). Pvz, jei nurodysite kad preke su defektu, langelyje parasykite trumpai koks tas defektas yra ir pan.
user posted image
6
user posted image

Papildyta:
7. Kaip parašyt Javari.de.

Einate i Mein Konto/Kontaktieren Sie uns/spaudziate mygtuka E-Mail an Javari/ prie Betreff: pasirenkate tema/ prie 17-stellige Bestellnummer: irasote uzsakymo numeri/ prie Kommentare: rasote teksta/spaudziate mygtuka Weiter/ dar karteli patikrinate savo zinute ir spaudziate mygtuka Senden

Atsakyma turetumete gauti per 24 val. Jei jusu problema nera tinkamai isspresta, laisko apacioje yra nuoroda i pakartotina kreipimasi del tos pacios problemos. Nebandykite atsakyti i laiska, nes jis niekur nenueis. Turite kreiptis per nuoroda 4u.gif
[b]1

user posted image
2
user posted image
3
user posted image
4
user posted image
5
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 06 rugsėjo 2012 - 10:01
Labas merginos, na ir as isitraukiau i sita liuna bigsmile.gif pirkau 24 d rugpjucio crocsiukus is javari.fr ir vaikui batus is javari.de, tai is vokieciu jau gavau pries kokia savaite batus, o is prancuzu jokiu ziniu, tai nezinau ar man jau nerimauti ar dar ramiai laukti savo crocsu ax.gif gal galit pasakyt per kiek daugmaz laiko ateina is javari.fr? nes siaip parasyta atvykimo data 29 rugpjucio blink.gif aciu atsakiusioms visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnovi @ 2012 09 06, 10:11)
Labas merginos, na ir as isitraukiau i sita liuna  bigsmile.gif  pirkau 24 d rugpjucio crocsiukus is javari.fr ir vaikui batus is javari.de, tai is vokieciu jau gavau pries kokia savaite batus, o is prancuzu jokiu ziniu, tai nezinau ar man jau nerimauti ar dar ramiai laukti savo crocsu  ax.gif  gal galit pasakyt per kiek daugmaz laiko ateina is javari.fr? nes siaip parasyta atvykimo data 29 rugpjucio  blink.gif aciu atsakiusioms visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na, nerimauti galima visada, bet siūlau dar palaukti arba pašte pasiteirauti, gal jau yra jūsų batai, nes jie patys Jums nepristatys, kaip iš vokiškojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnovi @ 2012 09 06, 11:11)
Labas merginos, na ir as isitraukiau i sita liuna  bigsmile.gif  pirkau 24 d rugpjucio crocsiukus is javari.fr ir vaikui batus is javari.de, tai is vokieciu jau gavau pries kokia savaite batus, o is prancuzu jokiu ziniu, tai nezinau ar man jau nerimauti ar dar ramiai laukti savo crocsu  ax.gif  gal galit pasakyt per kiek daugmaz laiko ateina is javari.fr? nes siaip parasyta atvykimo data 29 rugpjucio  blink.gif aciu atsakiusioms visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

is FR 2-3 sav eina rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, aš saviškius "čiabatus" jau gavau, dariau užsakymą 08 31 dieną, šiandien pašto kurjeris atvežė į darbą ( prieš tai paskambino telefonu).

pirkau šiuos:

user posted image

38 dydį. pati tokį nešioju, bet nuo pirštų vietos dar čiut atlieka. pėdai arba siaurai aukštesne keltimi, arba plačiai, bet plokščiai, nes nėra labai jau laisvi per tą vietą, tik tiek, kad guma minkšta tai lengvai pasiformuoja. turi čiut kvapą gumos, bet nieko siaubingo. realiai atrodo tikrai gražiai, o su siaurais į vidų sukištais džinsais bus patc tas ir po meistą lakstyti wub.gif
Atsakyti