Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

QUOTE(vikruole @ 2012 09 05, 20:57)
O del vidines bato dalies neparasyta? Man labai svarbu kad vidus butu odinis.

Jei vidinėje bato dalyje būna sintetika, tai parašo Innenmaterial: Synthetik, šiuo atveju parašyta, kad viduje pamušalo nėra, aš negaliu tiksliai pasakyti, kaip ten viduje, gal iš paties bato matosi arba gal pagooglinkit ir kitur tą batą rasit, su platesniu ar aiškesniu aprašymu.
Atsakyti
O kaip atsiskaitote, kokiu budu?Pay Pal? nemoku vokieciu kalbos, tai maklineju po visa ju puslapi su verteju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2012 09 05, 22:44)
O kaip atsiskaitote, kokiu budu?Pay Pal? nemoku vokieciu kalbos, tai maklineju po visa ju puslapi su verteju doh.gif

Ne, kortele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2012 09 05, 21:44)

Kortele susimokėsit, labai paprasta, nespėji sureaguot ir jau nuperki biggrin.gif O šiaip galit atsidaryti angliškąjį javarį ir ten pažiūrėti kaip vyksta pirkimas, t.y. per komandas iki apmokėjimo nueikit.
Atsakyti
aciu 4u.gif
dar mazai patirties turiu blush2.gif
Visa Virtuon'as tinka irgi?
Atsakyti
Sebo virtuonas? Tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kuri pirkot is javari.co.uk, kaip su pristatymo terminais?

Ir per ka siuncia: siuntu tarnybas ar i pasta? Man batai turejo ateiti rugsejo 4 d. (cia greiciausiai), kol kas dar nieko nera, bet dar nesinervinu, tik norisi kuo greiciau sulaukti smile.gif Ir dar kur man ivesti duota koduka, kad paziureti kaip keliauja mano batai (bandziau i dhl.co.uk, bet nieko neranda)
Atsakyti
taip seb'o biggrin.gif
O ar gerai supratau, kad siuntimas 10 Euro kainuoja nepriklausomai nuo to, kiek siuntiesi poru?
Atsakyti
Kad siuntimas nemokamas visai smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Jau niezti nagai prisideti pilna krepsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 09 05, 22:09)
Sveikos, o gal kuri pirkot is javari.co.uk, kaip su pristatymo terminais?

Ir per ka siuncia: siuntu tarnybas ar i pasta?  Man batai turejo ateiti rugsejo 4 d. (cia greiciausiai), kol kas dar nieko nera, bet dar nesinervinu, tik norisi kuo greiciau sulaukti smile.gif Ir dar kur man ivesti duota koduka, kad paziureti kaip keliauja mano batai (bandziau i dhl.co.uk, bet nieko neranda)

Javari.co.uk siunčia į paštą, lapuką turit gauti. Dėl sekimo nuorodos negaliu pasakyti, nes niekad nesu sekusi, laukiu ir sulaukiu, tačiau iš UK batai paprastai keliauja ilgiau, nei iš DE ar FR, yra ir per savaitę, yra ir per beveik 2 atkeliavęs.
Atsakyti
Jole***, aciu 4u.gif Tada i pasta vis uzbegsiu pasiklausti, nes tie pranesimo lapukai ne visada atkeliauja pas mane doh.gif
Atsakyti