Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

QUOTE(Gute444 @ 2012 09 05, 07:22)
Sakykim, kad atitinka 40, apsiavusi jauciu, kad su stora koine irgi dar tilpsiu. O pedos ilgio samoningai nerasau, nes arba as jo nemoku ismatuoti arba jis kinta, kiek kartu matuoju tiek skirtingi rezultatai, na skiriasi ant keliu mm, bet skiriasi.
O Jonny's yra tik viena firma, antras zodis ju batu modelio pavadinimas.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
As su grazinimu del kainos nesuprantu, bandziau vakar pildyti, nes vieni batukai atpigo 7 eurais, tai ka - dedu ju puslapio nuoroda, irasau kaina, o jie man meta, kad nieko net nepigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2012 09 05, 11:42)
As su grazinimu del kainos nesuprantu, bandziau vakar pildyti, nes vieni batukai atpigo 7 eurais, tai ka - dedu ju puslapio nuoroda, irasau kaina, o jie man meta, kad nieko net nepigiau g.gif

tikriausiai kainoje padėjote taškelį tarp eurų ir centų, o reikėjo kablelį, tada rodo, kad sutinka su kainų skirtumu.
Atsakyti
[quote=Oliuke_,2012 09 05, 09:50]
per metus biggrin.gif

TIKRAI? ar gali taip būti? Šiaip aš noriu grąžinti amazon.de, bet manau, kad ten bus panašiai. Gal kas susidūrėt su amazon.de grąžinimu?
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2012 09 05, 11:42)

O dydis ir spalva sutampa ? 4u.gif Nes kainos garantija juk turi sąlygas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 09 05, 07:11)
Bet galit ir jūs pažvejoti, ypač jei kokių batų labai norisi, nes pagražina netikusius dydžius, tada tokių dažnai būna tik viena pora ir ją gerokai pakainuoja. Aš pas prancūzus, anglus taip mėgdavau pažaisti, bet reikia laiko  biggrin.gif

Kaip supratau, jus senokai perkat -gal pastebejot, ar imanoma UGG'su pagaut gerom kainom, nes irgi yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2012 09 05, 12:12)
tikriausiai kainoje padėjote taškelį tarp eurų ir centų, o reikėjo kablelį, tada rodo, kad sutinka su kainų skirtumu.

bigsmile.gif prieme ta mano pildyma, tikrai as anskciau dejau taska
ziuresiu kas gausis bigsmile.gif

niu ir parase laiska, kad skirtuma man pagrazins thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janta: 05 rugsėjo 2012 - 14:10
QUOTE(pumpica @ 2012 09 05, 13:26)
Kaip supratau, jus senokai perkat -gal pastebejot, ar imanoma UGG'su pagaut gerom kainom, nes irgi yra  ax.gif

Aš UGG negaudžiau, tačiau tikrai pernai žiemos išpardavimai geri buvo, ypač jei pagauni kokią paskutinę likusią porą. Vėlgi, šį kartą javari.de didžiausia nuolaida buvo ir yra - 70 procentų, o pernai rudenį buvo akcijiniai kodai, kurie mušdavo kainą 30 eurų, perkant už tam tikrą sumą. Tad kokios bus nuolaidos rudenį, žiemą ar pavasarį sunku spėlioti, bet Jūs paskaičiuokit, kokia kaina tinkama būtų ir galvokit, ar laukti, ar kitur pieškoti, galbūt Jūsų norimų batų pradinė kaina kitur geresnė ir mažesnės nuolaidos užtenka 4u.gif
Atsakyti
Padekit. Kaip isversti:

Obermaterial: Glattleder , Sohle: Gummi
Innenmaterial: Ohne Futter
Verschluss: kein Verschluss
Atsakyti
Gelbėkit, labiau patyrusios

Pirkau amazon.de, vienus batus sugalvojau grąžinti, pasižymėjau Hispanitas basutes išsiuntimui, gavau etiketę su adresu ir BAR kodu, šiandien išsiunčiau. Pareinu namo, žiūriu gavau žinutę iš amazon.de dėl kitų batų, su žemiau nurodytu turiniu:

Ar nebus taip, kad jie apskaičiavo grąžinimą kitų batų? O gal ši žinutė ne apie pinigų grąžinimą kalba?.

Guten Tag,

dies ist Ihre elektronische Gutschrift für Umsatzsteuerrückerstattungen aus Ihrer Bestellung 028-1695172-4070763 bei Amazon.de.

GUTSCHRIFT

Gutschriftsdatum: 05.09.12
Gutschriftsnr.: EUVINS1-VCN-DE-13817949

Original Rechnungsnr.: EUVINS1-OFS-DE-59795645

Name des Lieferanten: Amazon EU S.a.r.L.
Adresse des Lieferanten: 5 rue Plaetis, L-2338, Luxembourg
UStId des Lieferanten: LT100002203617

Kundenname:
Lieferadress
Rechnungsadresse:
Exemplar Bestellte Artikel Preis (Netto) USt % USt Gesamtsumme
1 Gabor Shoes 4521117, Damen Pumps, Schwarz (schwarz), EU 40.5 (UK 7) -22,68 € 21.00% -4,76 € -27,44 €

Versandkosten -4,08 € -4,93 €

Gesamtsumme: -32,37 €

USt von 21.00% entspricht = 5,61 €.
Dies ist die Gesamtsumme aller Umsatzsteuerbeträge, die rückerstattet werden, abzüglich etwaiger Rabatte und sonstiger Abzüge.

GESAMTSUMME DER UMSATZSTEUERRUECKERSTATTUNG: 5,61 €

Eine qualifizierte digitale Signatur wurde dieser elektronischenUmsatzsteuer-Gutschrift beigefügt.

Um den Status Ihrer Bestellung anzusehen, gehen Sie bitte zu Mein Konto.

Amazon EU S.a.r.L., 5 rue Plaetis, L-2338, Luxembourg

Ar nebus taip, kad jie apskaičiavo grąžinimą kitų batų? O gal ši žinutė ne apie pinigų grąžinimą kalba?.
Atsakyti
QUOTE(vikruole @ 2012 09 05, 19:17)
Padekit. Kaip isversti: 

Obermaterial: Glattleder , Sohle: Gummi
Innenmaterial: Ohne Futter
Verschluss: kein Verschluss

Viršus - lygi oda (natūrali),
padas - guma,
be pamušalo ir užsegimo.

Na, gal ne raidė į raidę, bet apytiksliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 09 05, 20:50)
Viršus - lygi oda (natūrali),
padas - guma,
be pamušalo ir užsegimo.

Na, gal ne raidė į raidę, bet apytiksliai  4u.gif

O del vidines bato dalies neparasyta? Man labai svarbu kad vidus butu odinis.
Atsakyti