BATU GRAZINIMAS
einate i Mein Konto/Warenrücksendungen/spaudziate mygtuka Weiter/ surandate uzsakyma, kurio preke (prekes) norite grazinti ir spaudziate salia esanti mygtuka Bestellung auswahlen/ atsidariusiame lange pazymite kuria preke norite grazinti/ prie Rückgabegrund: nurodote grazinimo priezasti/ spaudziate mygtuka Weiter mit Auswahl (jis aktyvuosis kai viska suzymesit)/ atsidariusiame lange dar karteli sutikrinat nurodyta informacija ir spaudziate mygtuka Zu den Rucksende-Etiketten
Elektroniniu pastu turetu ateiti spec barkodas, grazinimo adresas ir jei gerai pamenu faktura. Atspausdinat, priklijuojat barkoda ir adresa ant siuntinio, faktura idedat i vidu.
1
2
3
4
5 varnele dekite prie tos prekes, kuria norite grazinti (jei uzsakyme buvo kelios prekes, o grazinti norite tik viena). Priklausomai nuo nurodytos priezasties, Javaris gali paprasyti papildomos informacijos (atsiras papildomas langas). Pvz, jei nurodysite kad preke su defektu, langelyje parasykite trumpai koks tas defektas yra ir pan.
6
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 04, 22:24)
Kadangi mano komentarus javaris igmoruoja, tai pakomentuosiu bent cia
jonnys aulinukai, mano tamsiai rudi, dydį sakyčiau atitinka, malonūs, dailiai pasiūti, su kailiu, neskiriu ar ten tikras kailis . kai pirkau kai kurių spalvų modeliai buvo pavaizduoti be kailio, tai tikejausi, kad ir bus be kailio rudeniniai aulinukai. O dabar net nežinau kada juos nešiot reiks, rudeniui lyg ir per šilti, žiemą ant tokio plono paduko tikrai bus šalta Bet jie man gražūs, todėl pasilikau, negražinau Mokėjau 26 eurus su trupučiu
jonnys aulinukai, mano tamsiai rudi, dydį sakyčiau atitinka, malonūs, dailiai pasiūti, su kailiu, neskiriu ar ten tikras kailis . kai pirkau kai kurių spalvų modeliai buvo pavaizduoti be kailio, tai tikejausi, kad ir bus be kailio rudeniniai aulinukai. O dabar net nežinau kada juos nešiot reiks, rudeniui lyg ir per šilti, žiemą ant tokio plono paduko tikrai bus šalta Bet jie man gražūs, todėl pasilikau, negražinau Mokėjau 26 eurus su trupučiu
Ka reiskia atitinka dydi, jeigu sakete, kad nesiojat 39-40?
Tai cia mums reikia suprasti ,kad jie atitinka 40 d ar 39d?
Ir pagal jus kiek cm skaitosi 39d kiek 40d?
Gal galetumete pasakyti batu dydi , ir kiek cm vidurje arba koks jusu pedos cm ilgis, tada zinosime koks dysis kiek cm atitinka. Aciu
Papildyta:
Beje jonnys neviena firma javary prasideda, tad tikslingiau butu rasyti pilna firmos pavadinima.
Gal kuri turit tokius Jonny Jefe
Domina dydis i kuria puse.
QUOTE(dilgelyt @ 2012 09 05, 00:12)
Ka reiskia atitinka dydi, jeigu sakete, kad nesiojat 39-40?
Gal galetumete pasakyti batu dydi , ir kiek cm vidurje arba koks jusu pedos cm ilgis, tada zinosime koks dysis kiek cm atitinka. Aciu
Papildyta:
Beje jonnys neviena firma javary prasideda, tad tikslingiau butu rasyti pilna firmos pavadinima.
Papildyta:
Sakykim, kad atitinka 40, apsiavusi jauciu, kad su stora koine irgi dar tilpsiu. O pedos ilgio samoningai nerasau, nes arba as jo nemoku ismatuoti arba jis kinta, kiek kartu matuoju tiek skirtingi rezultatai, na skiriasi ant keliu mm, bet skiriasi.
O Jonny's yra tik viena firma, antras zodis ju batu modelio pavadinimas.
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 04, 22:24)
parasykite jiems skunda del to as vakar jau parasiau, bet dar negavau atsakymo
sakykit, nesuprantu, per kiek laiko galima grąžinti netikusio dydžio batus (ne brokas): per 2 savaites ar per mėnesį: Ir nuo kurios datos šis laikas skaičiuojamas?
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 09 05, 09:00)
parasykite jiems skunda del to as vakar jau parasiau, bet dar negavau atsakymo
O aš sėkmingai savo komentarus tiek vakar, tiek šiandien palikau. Viskas puikiausiai veikė
QUOTE(EDTA67 @ 2012 09 05, 09:34)
sakykit, nesuprantu, per kiek laiko galima grąžinti netikusio dydžio batus (ne brokas): per 2 savaites ar per mėnesį: Ir nuo kurios datos šis laikas skaičiuojamas?
per metus
QUOTE(Temidė @ 2012 09 05, 09:47)
O aš sėkmingai savo komentarus tiek vakar, tiek šiandien palikau. Viskas puikiausiai veikė
o ar rodo juos?
Na, padarem ir mes vakar uzsakyma su sese, bet kaip idomiai, siandien tikrinau -tai beveik viskas ka uzsakinejom -siandien nebera tu dydziu pardavime Tai jie ten po viena dydi ir turi?
Parasyti komentara man leidzia, pasirasyti (kas ir is kur) irgi leidzia, nu bet nerodo tu komentaru.
QUOTE(pumpica @ 2012 09 05, 08:51)
Na, padarem ir mes vakar uzsakyma su sese, bet kaip idomiai, siandien tikrinau -tai beveik viskas ka uzsakinejom -siandien nebera tu dydziu pardavime Tai jie ten po viena dydi ir turi?
Visko gali būti, juk išpardavimai. Kartais nusiperki batus ir dar ilgai matai to dydžio pardavime, o būna paskutinę porą nučiumpi, tada džiaugsmo dar daugiau yra mėgiamos firmos, jos dažnai ilgiau išpardavime neužsilaiko, arba dydžiai dingsta, arba kainą vėl užkelia. Medžiojančių ir žvejojančių ten daug
QUOTE(Jolė*** @ 2012 09 05, 07:01)
Medžiojančių ir žvejojančių ten daug
pastebejau vakar kol uzsakyma darem, kelis kartus vaiku sandalai is krepsio dingo
QUOTE(pumpica @ 2012 09 05, 09:04)
pastebejau vakar kol uzsakyma darem, kelis kartus vaiku sandalai is krepsio dingo
Bet galit ir jūs pažvejoti, ypač jei kokių batų labai norisi, nes pagražina netikusius dydžius, tada tokių dažnai būna tik viena pora ir ją gerokai pakainuoja. Aš pas prancūzus, anglus taip mėgdavau pažaisti, bet reikia laiko