Kadangi mano komentarus javaris igmoruoja, tai pakomentuosiu bent cia
Basutės, ant kojos jos atrodo šimtą kartų puikiau. Turiu rudas, manau, kad dydį atitinka, nešioju tokį tarpinį dydį tarp 39-40, šias ėmiau 40 dydį. Pirmą kartą apsiavus atrodė, kad veržia per keltį, bet odai prasitamsius jau pirštai truputį slysta į priekį, bet nebaisiai. Mokėjau apie 30 eurų, man jos tiek ir vertos.
jonnys aulinukai, mano tamsiai rudi, dydį sakyčiau atitinka, malonūs, dailiai pasiūti, su kailiu, neskiriu ar ten tikras kailis
. kai pirkau kai kurių spalvų modeliai buvo pavaizduoti be kailio, tai tikejausi, kad ir bus be kailio rudeniniai aulinukai. O dabar net nežinau kada juos nešiot reiks, rudeniui lyg ir per šilti, žiemą ant tokio plono paduko tikrai bus šalta
Bet jie man gražūs, todėl pasilikau, negražinau
Mokėjau 26 eurus su trupučiu
Rankinė, didelė, tikrai didelė
, nepatiko, kad viduje tik vienas skyrius, yra skyrelis telefonui, didesnis skyrelis telefonui ir kišenė su užtrauktuku, pridedama ilga rankena. Spalva kaip foto, apdulkėjusi tamsiai pelyna. Labai patiko mamai, manau ji ją ir privatizuos
man rodos mokėjau apie 22 eurus
Jana fashion batai mamai, kažkur paskaičiau, kad jie platesnei kojai, todel ėmiau 39,5 dydį, iš ilgio geri mamai, bet mamai norėtūsi platesnių, manom, kad prasitampys
mokėjau apie 28 eurus, pirkau 08-24, per savaite jie nupigo iki 18 euru, pabandysiu jiems parasyti, per galva gi neduos
Tiek tam kartui.
Papildyta:
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 09 04, 21:53)
tiksliai
reikes dar ikelti kaip grazinima daryti ir dar ta forma, k
ur rasyti del pasikeitusios kainos
Va šita dalis labai labai aktuali:)