Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

QUOTE(ausrine777 @ 2012 09 03, 20:53)
O man ivedus i dhl sendungsnummer raso, kad tokio siuntinio nera  doh.gif  KAzin jau sunerimti?  g.gif

Patikrinsit rytoj, ko čia nerimauti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2012 09 03, 21:00)
O kada pirkot? Vokiškame javari? g.gif

Tai kad pirkau 28d. g.gif vokiskam., bet pirmas pirkimas cia. Tai labai nesigilinau kaip cia siunciasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine777 @ 2012 09 03, 21:11)
Tai kad pirkau 28d.  g.gif  vokiskam., bet pirmas pirkimas cia. Tai labai nesigilinau kaip cia siunciasi blush2.gif

Pagal laiką spėčiau, kad ryt jau gausit siuntinuką ax.gif Gal dėl to DHL jau net neberodo jo g.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 03 rugsėjo 2012 - 21:29
Merginos, gal kuri siuos Bronx'us pirkote?Kazi kaip jie realybeje?
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2012 09 03, 19:18)
padariau nediduką užsakymuką.
Crocsai man, kaimynė sako, kad kartą užsidėjus nenorėsi nusiauti, tikiuosi taip ir bus  biggrin.gif nors niekad nesu turėjusi crocsų... ax.gif
http://www.javari.de...7...&pageCode=d

Tikrai turėtų patikti, aš turiu šituos ir dar 8 poras kitokių, tai nusiauti nenoriu biggrin.gif Nors kai kas crocsais nesižavi, bet pabandyti tikrai verta, o ir kaina gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 09 03, 22:12)
Tikrai turėtų patikti, aš turiu šituos ir dar 8 poras kitokių, tai nusiauti nenoriu  biggrin.gif  Nors kai kas crocsais nesižavi, bet pabandyti tikrai verta, o ir kaina gera  4u.gif

O man Ipanema labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2012 09 03, 21:44)
Pagal laiką spėčiau, kad ryt jau gausit siuntinuką ax.gif Gal dėl to DHL jau net neberodo jo g.gif

Siaip ta siuntos numeriuka tikrinau nuo pat pradziu ir jo nerode doh.gif LAbai tikiuosi, kad gausiu ir taip... Nes neisivaizduoju nuo ko pradet ieskot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2012 09 04, 04:52)
O man Ipanema labiau patinka  biggrin.gif

Na, Ipanemų turiu tik 3 poras, neblogos jos, ypač GB serijos, bet tokios labiau gal dėl grožio biggrin.gif O vat crocsai man jėga, juolab jų įvairesnės paskirties yra - ir žieminių, ir botų, ir vasarinių, ir batelių, ir sportbačių... Bet aš ligonė, ne rodiklis ir į mane dėmesio kreipti nereikėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine777 @ 2012 09 04, 07:21)
Siaip ta siuntos numeriuka tikrinau nuo pat pradziu ir jo nerode  doh.gif  LAbai tikiuosi, kad gausiu ir taip... Nes neisivaizduoju nuo ko pradet ieskot  doh.gif

Vistik ziopla as doh.gif As lietuviskam dhl tikrinau blush2.gif Vis kas tvarkoj su mano siunta, jau paste ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine777 @ 2012 09 04, 08:56)
Vistik ziopla as  doh.gif  As lietuviskam dhl tikrinau  blush2.gif  Vis kas tvarkoj su mano siunta, jau paste  ax.gif

Svarbu, viskas gerai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sian gavau PUMA melynas tapkes.. Nu kokios fainos wub.gif paprastos, bet vistiek, labai patiko biggrin.gif Ypac kaina, kuria mokejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apuokiuk@s: 04 rugsėjo 2012 - 11:02