Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

QUOTE(keistuole @ 2012 09 02, 19:46)
dažniausiai kurjeris

o jei neranda namie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2012 09 02, 20:06)

asmeniskai man is ryto pasikambindavo ir sustardavom, kur ir apie kelinta pristatys (nes veza tokiu etu kai as drabe), tik paskutini karta tai veze tai i namus be perspejimo, bet dukra namuose buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2012 09 02, 21:06)

Pristato PAŠTO kurjeris mirksiukas.gif
Aš klausiau, tai jei neranda, skambina ir veža 3 kartus (3 dienas), jei per tiek nepavyksta pristatyti, palieka pašte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2012 09 02, 20:25)
O kas javari.de pristato kurjeris ar per pasta?

pašto kurjeris.
Atsakyti
QUOTE(saavaa @ 2012 08 31, 21:48)
Gal kas tokius batukus pirkote? Įdomu kaip su dydžiais?  g.gif
user posted image

ir aš norėčiau mamai paimt, jos koja plati, įdomu, kaip šie g.gif
Atsakyti
Sveikos,
padariau uzsakyma, bet korteleje truko 1 lito, tai dabar uzsakymas kaba.. Ka daryti - uzsakineti is naujo ? Ar yra koks mygtukas, kuris leidzia pakartoti apmokejima? Kazkaip nerangu per googla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2012 09 02, 22:04)
Sveikos,
padariau uzsakyma, bet korteleje truko 1 lito, tai dabar uzsakymas kaba.. Ka daryti - uzsakineti is naujo ? Ar yra koks mygtukas, kuris leidzia pakartoti apmokejima? Kazkaip nerangu per googla smile.gif

Yra mygtukas, berods užvakar kažkas rašė, jog buvo per mažas likutis, nenuskaitė ir paskui javari davė 2 dienas apmokėjimui 4u.gif
Atsakyti
As ir vakar pirma karta dariau uzsakyma,jokio patvirtinimo i el.pasta negavau tai normalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2012 09 03, 07:40)
As ir vakar pirma karta dariau uzsakyma,jokio patvirtinimo i el.pasta negavau tai normalu g.gif

Normalu, nepergyvenkit. Paskutiniu metu jie vangiai patvirtinimus siunčia. Pasitikrinkit sąskaitoje, ar nurašyti pinigai, o sekimo numerį pažiūrėkite prisijungę prie savo paskyros JAVARI puslapyje 4u.gif
Atsakyti
O kai grazinat siunciat registruotu dazniausiai ar paprastu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 03 rugsėjo 2012 - 09:01
QUOTE(Lince1 @ 2012 09 03, 11:01)
O kai grazinat siunciat registruotu dazniausiai ar paprastu? smile.gif

as tai esu siuntusi paprastu, na aisku jei suma butu buvusi nemaza tai manau buciau registravusi
Atsakyti
O kaip clarks batai, kiek teko susidurti tai jie siaurai kojai g.gif , kitur tai ju plotis zymimas raidem , o kaip cia ar kas turit is cia pirke?
Atsakyti