Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

O kas per firma xyxyx ?
Graziu batuku yra, bet ju dydzio neisivaizduoju .
xyxyx balerinos
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2012 09 01, 18:55)
pagal Lt40.5 dydis. Kiek pirkau salamander visi buvo labai placiai pedai. Del sito konkretaus Jusu modelio, nzn 4u.gif

o jeigu ne paslaptis koks jūsų pėdos plotis, nes nežinau ar su mano ~10 cm, skaitosi plati ar siaura g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 09 01, 10:46)

aš irgi šitus žiūriu, susidėjau į mėgiamus, bet mąstau, nes nežinau kokį dydį imti  doh.gif t.y. kokio reikės kitą vasarą  doh.gif

va dėl dydžio ir aš dvejoju,dabar nervinuosi,kad per didelius busiu paemusi, maniskis 22 vasara turejo,o paemiau 25 ateinanciai, gal reikejo 24 visgi imti doh.gif

QUOTE(MedaB @ 2012 09 01, 11:01)
Merginos, pirkau pirmą kartą vakar vėlai vakare ir nieko nesuprantu - krepšys neišsinulino, prie savo užsakymų nieko nematau, pinigai irgi lyg nenuskaityti. Čia taip ir turi būti, ar aš čia kažką ne taip darau?? smile.gif

manau,kad neuzsakete,krepsys turejo nusinulinti.

QUOTE(svieske @ 2012 09 01, 13:24)
o kaip siu Clarks dydis, ar atitiko?

dar negavome,dabar tik uzsakiau;)
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2012 09 01, 18:17)
O kas per firma  xyxyx  ?
xyxyx balerinos

apie vienus sios firmos baciukus skaiciau,kad mazinti,kaip sitie - nezinau.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 09 01, 19:17)
O kas per firma  xyxyx  ?
xyxyx balerinos

dukrai pirkom aulinukus sios firmos, nesioja 40-41, daugiau gal 41, tai emem 41 dydi, tiko.
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2012 09 01, 22:30)
dukrai pirkom aulinukus sios firmos, nesioja 40-41, daugiau gal 41, tai emem 41 dydi, tiko.

Aciu, as istikro irgi apieaulinukus ju svajoju, jei imsiu, imsiu didesni.
Dar susiradau internete ju dydzu lentele, tai tikrai mazinta pasirode.
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2012 09 01, 18:55)
o jeigu ne paslaptis koks jūsų pėdos plotis, nes nežinau ar su mano ~10 cm, skaitosi plati ar siaura g.gif smile.gif

mano pėdos plotis 8 cm, perku siaurai arba normaliai pėdai, esu pirkusi šias basutes http://www.javari.de...7...&pageCode=d

man buvo žiauriai plačios, du pirštus laisvai užkišau. Gerai, kad pardaviau bendradarbei, jos pėdos kauliukas stipriai išsišokęs, tai jai idealiai tiko 4u.gif

dar mačiau, kad komentavo vyriškus salamander, kad irgi labai platūs
Atsakyti
Gal kas gali padeti des sios firmos batuku http://www.javari.de.....rands=BE ONLY

ar atitinka dydi? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 09 01, 13:01)
Gal sandėliai ten? Arba perdavimas? Nes sekant siuntą matosi iš kur keliauja, paskui dingsta info, nes perduoda paštui  g.gif

Gal ax.gif
Atsakyti
Ikeliu batuku nuotrauka

user posted image

o cia kokia spalva yra

user posted image

http://www.javari.de...7...&pageCode=d
Atsakyti
O kas javari.de pristato kurjeris ar per pasta?
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2012 09 02, 20:25)
O kas javari.de pristato kurjeris ar per pasta?

dažniausiai kurjeris
Atsakyti
sakykit prašau, kai javariui atgal siunčiat batus, grąžinimo lapą su barkodu klijuojat ant siuntinio ir viskas? Ar dar kokius nors atspausdintus lapus į siuntinio vidų dedat? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti