Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

atsinesu ir as savo lobi wub.gif biggrin.gif
labai smagus, emiau 40 d, siaip nesioju 39-40 d. atrode lyg laisvoki, bet panesiojus panasu kad thumbup.gif 39 butu ankstoki greiciausiai ax.gif odiniai+ tekstile, mokejau 21 euriuka ax.gif wub.gif

user posted image

http://www.javari.de...p...&pageCode=d

Atsakyti
Na ir aš pasidalinsiu savo patirtimi su javari smile.gif

Mustang vaikiški
user posted image
Pirkau už 12,20 Eur.
Realiai spalva truputį tamsesnė, dėl dydžio nežinau, nes pirkau dukrai be tikslaus dydžio, bet pataikiau smile.gif

Marco Tozzi vaikiški
user posted image
Pirkau už 13,20 Eur.
Labai superiniai, nors ta medžiagytė batų pakankamai plona. Dydis toks pats kaip mustangų, bet dar geru dydžiu per dideli dukrai smile.gif Tai ir nežinau, kurie padidinti ar pamažinti yra...

Marco Tozzi balerinkės
user posted image
Nors ir neodinės, bet labai labai thumbup.gif Minkštutės, fainutės, dydį atitinka 4u.gif Pirkau pigiai, už 8 Eur.

Kickers sandalai
user posted image
Mano mylimukai, odinukai wub.gif Visu dydžiu pamažinti, tinka ir platokai kojai atleidus dirželius, jei laikant dirželius taip, kaip yra, tiktų siaurai kojai mirksiukas.gif
Pirkau už 22,87 Eur.

Skechers kedukai
user posted image
Padidinti dydžiu ar bent pusdydžiu, žodžiu skendau smile.gif Bet lengvučiai, fainučiai ax.gif Pirkau už 15,25 Eur.

Aulinukai
user posted image
Zomšiukas, dydis šiek tiek pamažintas, pirkau savo dydžio, tai telpu ir bandysiu nešioti, bet iš pirmo įspūdžio norėtųsi truputuką didesnių ax.gif
Pirkau už 19,82 Eur.
Atsakyti
Pirkausi vasara siuos ara ilgauliai dydis atitiko, emiau sau 40 2/3 dydi tai kojai laisvai ir patogu. Tinka su auksta keltim. Mokejau beveik 42 eurus ax.gif user posted image
Atsakyti
Sveikos, o kaip jums su pinigu rezervavimu? Vakar padariau uzsakyma pinigu net nerezervavo i pasta irgi nieko negavau. Bet pas juos puslapy kaip ir rodo uzsakyma. Kaip realu man cia gauti sienta? Gal kam taip Buvo? Is ju man pirmas bandymas
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2012 08 24, 22:48)
Sveikos, o kaip jums su pinigu rezervavimu? Vakar padariau uzsakyma pinigu net nerezervavo i pasta irgi nieko negavau. Bet pas juos puslapy kaip ir rodo uzsakyma. Kaip realu man cia gauti sienta? Gal kam taip Buvo? Is ju man pirmas bandymas

Realu ir jei viskas gerai pas jus su korta tai tikrai gausit
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2012 08 24, 22:59)
Realu ir jei viskas gerai pas jus su korta tai tikrai gausit

Dekui, patikrinau, tai katik rezervavo thumbup.gif tik labai jau buvo keista kad tiek ilgai nejudino pinigu, nes paprastai ta pacia sekunde jie pakimba. Na zodziu viskas gerai laukiam 13 poru biggrin.gif thumbup.gif pakomentusoiu kai turesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2012 08 24, 22:48)

Aš irgi vakar pirkau ir pas mane lygiai ta pati situacija. Prie savo prisijungimo duomenų informaciją apie užsakymą matau. Manau, kad viskas bus gerai. Tik spėju, jog turėtų išsiųsti vėliau, nes prie užsakymo pristatymo data 2012-09-01 - 2012-09-20.
A, va, jau matau prisijungimo duomenyse įrašą, kad išsiųsti thumbup.gif , bet apie išsiuntimą mail negavau.

O aš pakomenuosiu savus batukus:

Marco Tozzi užrišami.
user posted image
Vykęs pirkinys. Sakyčiau, puse dydžio mažinti. Idealiai tiko siaurai kojai su žema keltimi. Laaabai patogūs. Realybėje daug gražesni. Odytė minkštutė, plona, švelni. Blizgi tik nosis ir užkulnis, kitur oda - matinė. Mokėta 18 eur.

Caprice, verstos odos, užrišami.
user posted image
Vykęs pirkinys. Dydį atitinka. Tinka tiek siaurai, tiek vidutinei kojai. Gražūs. Patogūs. Mokėta 20 eur.

Gabor.
user posted image
Nešioju 38, platesnė koja. Ėmiau 38,5, nes bijojau, kad mažinti. Bet jie kiek laisvoki ir ilgoki, bet įdėjus papildomą paduką, nešioti galima. Manau, atitinka dydį. Labai patogūs. Guminis padas, neslidūs. MOkėta 27 eur.

Vyriški Marc shoes.
Ėmiau 43 nešiojančiam 43, platesnei kojai. Į plotį gerai, bet labai ilga nosis. Dar neapsisprendė, ar nešios. Mokėta 27 eur.

Rieker baltos basutės.
user posted image
Dydį atitinka. 38 nešiojančiai imtas 38 dydis. Vidutinei ir platesnei kojai tinka. Patogūs. Tik trumpoka užsegimo juostelė, plačiai kojai su didesne keltimi vos vos sueina. Labai plačiai kojai gali ir nesueiti, nes užsegama knopkele. Bet kiek turėjau Riekerių, visų buvo ši bėda. Kitų modelių vėliau prasitampė dirželiai. Labai siaurai kojai netiks. Mokėta 15 eur.

Rieker bateliai su raišteliais.
user posted image
Vykęs pirkinys. Pirktas 41 dydis 41 nešiojančiai. Dydis atitinka. Platesnei kojai tinka. Oda plonytė, minkšta. Realybėje gražesni. Mokėta 18 eur.

Marco Tozzi bateliai.
user posted image
Superinis pirkinys. Labai patogūs, minkšti, dailūs. Su platesne koja pirštus spaudė, bet po poros nešiojimų prasitampė. Labai siaurai kojai netiks. Mokėta 15 eur.

Pavasarį pirkau tokius Rieker.
user posted image
Padas toks pat, kaip mano aukščiau nurodytų baltų. Patogūs, sezoną atnešiojau puikiai. Tik kaip minėjau, trumpokas dirželis. Labai siaurai kojai netiks. Mokėta 40 eur.

Nemoku nuotraukų įdėti į temą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 24 rugpjūčio 2012 - 23:17
QUOTE(daina_v @ 2012 08 24, 17:43)
Rieker balerinkes  thumbup.gif  labai patogios, dydis atitiko, nesioju 38d. Mokejau 24.5e
user posted image

Labai grazus sitie baciukai wub.gif O sie batukai tiktu platesniai kojai ar niekaip?

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Priminkite prasau ar atitinka dydi Bufallo London? Su kiek cm per peda koki dydi pirkote?
Nusiziurejau tokiusRaudoni zemakulniai
Atsakyti
user posted image

nuoroda Užsakinėjau draugei,liko labai patenkinta,pirko 40 dydį,tokį kokį nešioja,dydį atitiko. Kainavo 17,97eur.

user posted image
nuoroda Jau dydžių ir spalvų nelabai likę.Aš su 24,5cm pėda nešioju 38-39 dydį, šitų 38 mažas,mokėjau 5,99eur. Labai šiaip gera kojytei su jomis,pirksiu kurias nors vėl.

user posted image
nuoroda Dėl šitų galvojau,nu ir kam aš juos užsakiau,bet taip maniau tik iki tol kol gavau,labai gražiai ant kojos atrodo, patogios,truputį didintos,nes draugė pasimatavo,kuri dažniausiai 39 nešioja,tai jai maniškiai 38 puikiai tiko. Kainavo kaip ir dabar,7,77eur.

user posted image
nuoroda Labai gražūs, spalvos ryškesnės nei foto, bateliai tvirti ir sunkūs,žiauriai gaila,kad maži man,kojos net neįkišu. 38 dydį ėmiau,mokėjau apie 9eur.
Atsakyti
Murčikui ačiū už seniai lauktą temutę 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
komentuoju mamai pirktus batus

Žiemiiai juodi MBT, pirkom 37 dydį, bet neįkišo per keltį, tinkami tik su žema keltimi, mokėjau 100e, jeigu kas nori, rašykit į až. Planuoju trečiadienį siųsti atgal
http://www.javari.de/dp/B004O0UB10

rudeniniai rudi Gabor, odinukai. super minkštas vidus, storoka oda. siaurai kojai, dydį /37,5/ atitiko. Mamukas jau varinėja su jais wub.gif

http://www.javari.de/dp/B00653C26Q
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Per kiek laiko dabar atkeliauja siuntinukai iš javari.de ?
Atsakyti