Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

QUOTE(axioma @ 2012 08 30, 14:58)
aš šitus kaiptik bandau nusipirkti, bet nesigauna paloklas niekaip :/

man tai jie "prikolni", į ekskursijas rudenį būtų patc tas smile.gif

o tai bandet is naujo pasirinkti kortele, kad ivertintu jog pakeitet adresa?
Atsakyti
privedžiojau jau aš visko spersai išilgai, šiaim momentui klaidos nemeta, bet pinigai dar neliesti. žesiu kas bus veliau smile.gif

o ar galimas toks var. kad klaidą metė del to, kad mano įrašytas pašto kodas ir tas kurį banke darbuotoja prie mano duomenų sivedė buvo nevienodi? nes dabar banke pasitaisiau, viską pernaują suvedžiau ir lyg nieko, dar nemeta tos tirados apie kortelę g.gif

bet tai mane stebina kainodara pas juos smile.gif prieš porą valandų nusižiūrėjau tašioką iš "Sale", dabar jau anas + 10 eur. nors nuo pradidės kainos vis dar nuolaida yra. niekad nežinai, ar perki mažiausia kaina, ar ją ryt dar labiau nukainuos pvz. smile.gif

fiufiufiu, pinigus jau nuskaitė clap.gif nemaniau, kad kada taip dėl to teks džiaugtis blush2.gif

dėkui visoms pagelbėjusioms 4u.gif kitą kartą jau netrizniosiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 30 rugpjūčio 2012 - 14:28
QUOTE(axioma @ 2012 08 30, 15:22)
privedžiojau jau aš visko spersai išilgai, šiaim momentui klaidos nemeta, bet pinigai dar neliesti. žesiu kas bus veliau  smile.gif

o ar galimas toks var. kad klaidą metė del to, kad mano įrašytas pašto kodas ir tas kurį banke darbuotoja prie mano duomenų sivedė buvo nevienodi?  nes dabar banke pasitaisiau, viską pernaują suvedžiau ir lyg nieko, dar nemeta tos tirados apie kortelę  g.gif

tai tada man regis viskas gerai, jeigu nebemeta nieko. Pas mane kai jau nebemete nieko, tai kur prie uzsakymo buvo galima paspausti bestellung anzeigen oder andern, dabar liko besstelung anzeigen, vadinas keisti nieko nebegalima ir vietoj to uzraso, kad neissiustas atsirado uzrasas Diese Artikel werden in Kürze versandt (kaip suprantu reiskia, kad tuoj turetu issiust) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(axioma @ 2012 08 30, 15:22)
fiufiufiu, pinigus jau nuskaitė  clap.gif  nemaniau, kad kada taip dėl to teks džiaugtis  blush2.gif

dėkui visoms pagelbėjusioms  4u.gif    kitą kartą jau netrizniosiu  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
pastebėjau, kad šiandien krepšyje buvę mot. batai visi pasidarė be nuolaidos ir grįžo į pradinę kainą, o vyriški dar su nuolaidom ax.gif
Pirkau tris prekes:
labai faini Ecco batai, kokybiški, malonūs, bet 38 man didelis sad.gif nešioju 37,5-38
http://www.javari.de...../shoppingCart
vyrui šliopkės, tai net netraukė iš pakuotės, sakė, kokias čia be firmos nupirkai biggrin.gif gal kada priversiu pasimatuot
http://www.javari.de...o...&pageCode=d
ir visai smagus tašiukas, tik kad jei prie džinsų, tai atspalviai skiriasi
http://www.javari.de...7...&pageCode=d

Anksčiau esu tokius juodus 38 pirkusi, labai patogūs
http://www.javari.de...nodes=344075031
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 30 rugpjūčio 2012 - 15:14
Dalinuosi. Gavau situos vaikiskus rudeninius
javari.fr batai

labai geri, dydis atitinka, grazesni realybeje. atkeliavo per 10 dienu.
Atsakyti
Merginos
noriu grazinti kelis batus is skirtingu siuntimu. atsispausdinau dvi etiketes, bet ten skirtingi barkodai g.gif
tai kaip cia man juos abu klijuot ant dezes?
unsure.gif

Atsakyti
javari.de sukėlė batų, rankinių kainas
Atsakyti
Man pašte vis tiek neleidžia siųsti siuntinio, kai matosi javario barkodas, visada užklijuoja, kad jo nesimatytų, aš į siuntinį dedu skirtingus grąžinimo lapus, o ant pačio siuntinio vieną grąžinimo adresą klijuoju
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 08 30, 20:39)
Man pašte vis tiek neleidžia siųsti siuntinio, kai matosi javario barkodas, visada užklijuoja, kad jo nesimatytų, aš į siuntinį dedu skirtingus grąžinimo lapus, o ant pačio siuntinio vieną grąžinimo adresą klijuoju

ačiū 4u.gif o Jūs į kartoninė dėžę pakuojat? Aš galvoju dvejus batus su jų dėžutėmis į maišą pakuoti /la redoute stiliumi blush2.gif / , nes javaris kai atsiuntė tokioje didžiulėje dėžėje, tai galvojau, kad ne batai, bet televizorius atsiųstas. Kaip manot, ar galima į maišą pakuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 08 30, 08:52)
Nu normaliai  lotuliukas.gif Tik manajam jau 23 metai, nebeduok dieve jei dar į kurią nors pusę augs  biggrin.gif

as tikiuos kad maniskiui ir 44 pakaks, nes dabar dydziai su tevu tie patys, bijau kad ateis laikas, kai tevas nesios sunaus isaugtus batus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2012 08 30, 21:46)
ačiū  4u.gif  o Jūs į kartoninė dėžę pakuojat? Aš galvoju dvejus batus su jų dėžutėmis į maišą pakuoti /la redoute stiliumi blush2.gif / , nes javaris kai atsiuntė tokioje didžiulėje dėžėje, tai galvojau, kad ne batai, bet televizorius atsiųstas. Kaip manot, ar galima į maišą pakuot?  g.gif

aš dvi dėžes supakavau į tapetus, gavo, pinigus grąžino 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Gugucia @ 2012 08 30, 18:24)
Dalinuosi. Gavau situos vaikiskus rudeninius
javari.fr batai

labai geri, dydis atitinka, grazesni realybeje. atkeliavo per 10 dienu.

O tiek ir mokejot 23.8euro?
Atsakyti