Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

Sau pirkau nerealius Esprit batelius Nu labai labai patenkinta ir patogūs ir gražūs wub.gif odinukai, vidine platforma tai kulnas tik atrodo aukštas thumbup.gif 38 nešioju tokį ir pirkau, atitinka. Tik va nepamenu kiek mokėjau doh.gif .. bet gavos kažkas apie 130lt

user posted image

Pirkau dukrai tokius Supreme batukus (kadangi tam tikrom progom reikėjo juodų ir kablo, pasirinkimas idealus) kokybė pusė velnio rolleyes.gif batelius pirkom 34 dydi, atitinka mokėjau 9,90 eu
user posted image

Vyrui Kickers basutės pirkom 44 dydį (dažniausiai perkam 43-44) tai sakyčiau gal šiek tiek pamažinti nes jam tik tik ir labiau siauresnei kojai, nors kadangi oda prasitampė į plotį ir dabar labai super. Kokybė labai liuks vaikšto ir džiaugiasi thumbup.gif mokėjau 40 eu
user posted image

Dukrai Esprit sportbatukai pirkau 35, šiek tiek didoki tai manau, kad dydį atitinka, labai gražiai atrodo ir smagūs. Mokėjau 9 eu.
user posted image

Dukrai Bullboxer batukai nepasakyčiau, kad ypatingai kokybiški, bent viršuj medžiagyte galėtų būti gražiau priklijuota, bet dukra euforijoj lotuliukas.gif Viduj oda, ant kojytės gražiai atrodo. irkom 35 dydį tai panašu, kad atitinka ax.gif mokėjau 14 eu
user posted image

Ir ryt dar turėčiau gauti mažyliui tokius, veliau pakomentuosiu:
http://ecx.images-am...514ey7tZHoL.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @š@k@: 30 rugpjūčio 2012 - 09:40
QUOTE(Murčikas @ 2012 08 30, 08:54)
sian is komandiruotes grizta mano vyras, galas jo piniginei bus, nes visi batai baige susinesiot, reik atnaujint,kad ir ne idealiom kainom, bet vistiek dar dauguma gerules.

kaip suprantu Riekeriu vyriski ir Oliverio atitinka dydzius  g.gif

Rieker ir aš taip supratau, kad atitinka, kiek aš pirkau ir kiek kitos, na gal nebent koja kokia labai probleminė būtų.
Gal dar palūkėk, netuštink vyro piniginės, nu nebent kas labai jau gerulio, nes nesitiki man, kad taip viskas ir nusibaigs, gal dar gi duos kokias geras nuolaidas ar kokį kodą, pernai rugsėjo - spalio mėnesį kodus išmetė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 08 30, 09:26)
O aš radau, kad yra dar ir japoniškas javaris http://www.javari.jp/  biggrin.gif  Nu mergynos-šturmuojam Japoniją?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  Įdomu siuntimas į LT gal irgi nemokamas?  g.gif  biggrin.gif

o kainos kokios gerules thumbup.gif

ilindau pasiziureti kiek ten japonijos jena tai kuras 3.55 , panasiai kaip euro
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 08 30, 11:01)
o kainos kokios gerules  thumbup.gif

ilindau pasiziureti kiek ten japonijos jena tai kuras 3.55 , panasiai kaip euro

Nepasakysiu, kad jau tokios puikios:)) Kiap supratau ten tukstanciais nurodyta, o 100 jenu tai 3,5 lt, tai jei bateliai 7 tukst. jenu, tai 70 eur, kazkaip nelabai ir pigiai:))
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 08 30, 10:26)
O aš radau, kad yra dar ir japoniškas javaris http://www.javari.jp/  biggrin.gif  Nu mergynos-šturmuojam Japoniją?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  Įdomu siuntimas į LT gal irgi nemokamas?  g.gif  biggrin.gif

Siuntimas gal ir nemokamas bet muitai prisidėt gali ir siuntimas užtruks ilgiau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip su grąžinimais? Ar yra kam tekę grąžint batus ir kaip daro vokiečiai, į kortelę pinigus grąžina, ar kaip? Ačiū. smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

vakar ryte bandžiau apsipirkti vokiškame javaryje, bet nesuprantu ta kalba nei vieno žodžio blush2.gif kiek ėjo, lyginau su anglišku psl. o paskui jau apgraibom. taigi, vis dar negavau iš jų jokios žinios ir pinigai sąskaitoje nerezervuoti. kazi jau pradėti panikuot? smile.gif
Atsakyti
kadangi skyreli priziurinti moderatore nebuvo pasijungus nuo birzelio men unsure.gif idedu info cia, po to, kas kurs tema, imeskit i pirma puslapi.

DUK

Apie www.javari.co.uk /de/ fr

1. Siuntimas į LT NEMOKAMAS.
2. Siuntiniai atkeliauja: de - 7-21 d. d.; co. uk. - 7-10 d.; fr - 12-15 d. Siuntiniai pristatomi įvairiai: ir į paštą, ir Jūsų nurodytu adresu (co.uk - dažn. paštas, de, fr - dažn. Jūsų adresu). Vieno užsakymo prekės gali būti siunčiamos atskirais siuntiniais.
3. Grąžinti netikusias ar brokuotas prekes galima per 365 dienas; dėl grąžinimo kaštų padengimo, kai prekė brokuota, reikia tartis konkrečiai. Kai prekę grąžinate, nes nepatiko ar netiko dydis ir pan., siuntimo išlaidas apmokate patys. Registruotas nepirmenybinis siuntimas nuo 500 g iki 2 kg kainuoja 20.65 Lt. Neregistruotas nepirmenybinis iki 2 kg - 13.65 Lt.
Norint grąžinti bet kokią prekę, savo internetinėje paskyroje reikia užpildyti grąžinimo formą, kur gausite būent tos prekės grąžinimo nr. ir adresą.
Grąžinimo pvz. į de (Ačiū Ursiukei)
Prisijungiate prie savo accounto, spaudžiate Mein Konto, kairėje stulpelyje pasirenkate Warenrucksendungen (8 eilutė iš viršaus), spaudžiate Weiter, ir pamatysite visus savo uzsakymus, kuriuos galite grąžinti. Pasirenkate norimą, spaudžiate Bestellung auswahlen. Pasirenkate konkrečius batus, kuriuos norite grąžinti, nurodote grąžinimo priežastį. Spaudžiate Weiter mit der Auswahl. Matysite suformuotą grąžinimo lapą ir adresą su barkodu, kuriuos turite atsispausdinti - vieną lapą dėsite į dėžutę, o adresą klijuosite ant siuntinio. O į el.p. gausite patvirtinimą, kad javari informuotas, kad norite grąžinti.
4. Perkant vaikiškus batus iš co.uk ir juos siunčiant į LT, priskaičiuojamas PVM 21 proc. Suaugusiųjų prekėms co.uk bei perkant visus batus de., fr, priskaičiuojamas nedidelis kelių procentų PVM skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 08 30, 11:36)
sveikos smile.gif

vakar ryte bandžiau apsipirkti vokiškame javaryje, bet nesuprantu ta kalba nei vieno žodžio  blush2.gif  kiek ėjo, lyginau su anglišku psl. o paskui jau apgraibom. taigi, vis dar negavau iš jų jokios žinios ir pinigai sąskaitoje nerezervuoti. kazi jau pradėti panikuot? smile.gif

paziurekite prie Mein Konto toliau Bestellungen anzeigen cia visa info apie uzsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2012 08 30, 08:24)
nu bet kaip kainos soktelejo  blink.gif siu batuku laukiu (pirkau penktadieni), uz 27 euriukus nusipirkau, o dabar ju kaina iki 60 pakilo  doh.gif

http://www.javari.de...7...&pageCode=d

tiek del ju abejojau, o dabar tai nagus nusigrausciau kad neemiau kai gera kaina buvo lotuliukas.gif labiausiai ir prisireikia nuziuretu daiktu, kai kaina uzkelia arba isvis nebelieka  doh.gif  biggrin.gif

as į situos savaitę seilę varvinau, nes kaina tikrai puiki buvo, bet vvyras įtikino, kad spalva "ne mano". Ne mano tai ne mano smile.gif dabar jau tikrai nepirksiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 08 30, 12:15)
as į situos savaitę seilę varvinau, nes kaina tikrai puiki buvo, bet vvyras įtikino, kad spalva "ne mano". Ne mano tai ne mano smile.gif dabar jau tikrai nepirksiu  unsure.gif

as nuejau i ecco salona ju pasimatuoti ir mane nustebino ju spalva, reiliai ji ne tokia ruda, o pilksva, na ziuresim ka gausiu, nes jau raso kad Vilniuj ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mere, dėkui labai 4u.gif

kaliošus mano rodo po tokiu užrašu:

Noch nicht versandte Artikel:
Voraussichtliche Lieferung: 07.09.2012 - 24.09.2012

ir dar leidžia dešinėje paslausti mygtuką su užrašu:

bestellung anzeigen oder andern.

googlius verčia, kad užsakymas neišsiųstas, bet nesusigaudau kodėl g.gif

bet tai kaip neįdomu nemokėti kalbos doh.gif
Atsakyti