Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

QUOTE(Sense @ 2012 08 28, 23:00)
Pykstu ant savęs, kad tada tipo man nieko nereikėjo, kaip beprotė draugei pripirkau batų su nuolaida.

Ne jums vienai būna tokių proto užtemimo akimirkų...
Papildyta:
QUOTE(Jolė*** @ 2012 08 28, 23:44)
O aš pykstu, kad kito acounto nesusikūriau tada, nes nuolaida leido berods tik po vieną kartą pasinaudot, būtų dar didesnis batų kalnas namie  biggrin.gif

Nėėė, Joliuk, tik vieną kartą vienam acountui nuolaidą duodavo per dar ankstesnius išpardavimus, o va pavasarį nuėmė šitą beprasmį apribojimą, galima buvo pirkti pirkti pirkti pirkti....
Atsakyti
As ir pakomentuosiu smile.gif
Pirkau sau siuos batus. 38 dydi-toki ju ir cia pirkdavau. Labai patogus, lengvuciai... Man jie labai labai wub.gif wub.gif Mokejau 44 eur.

Sios Puma slepetes. Pasirode labai kokybiskos, tvirtos, tik vat placiai kojai gal netiktu. Dydis atitiko idealiai-kaip ir nesioju- 38. Pirkau raudonas uz 6.89 eur.

Sias tapkes pirkau mamai uz 13.20 eur-labai lengvos. Realybeje grazesnes.

Dar laukiu siu bateliu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 29 rugpjūčio 2012 - 10:26
QUOTE(Jolė*** @ 2012 08 28, 23:44)
Kriiste, gal galėtum pamatuoti šitų 46 dydžio vidpadžio ilgį, sūnui galvoju paimti, jo koja tokia probleminė, ir keltis aukša, tai ir galvoju ar tiktų. Visada imdavau na glaz, tikdavo, bet kai jau yra pirkusių tai geriau perklaust  4u.gif

zinokit batai isvyko su teciu i Birzus, o jis nemanau kad pamatuos kaip reik unsure.gif , bet jie tikrai placiai pedai, ilgiu atitinka, o kelciai irgi nemaisys manau - nes nu labai lengvai tetis isikiso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 08 29, 18:01)
37 dydis visos po 6,89 buvo biggrin.gif Bet jau,ziuriu, pabrango visos.. matyt daug kas papirko biggrin.gif

išpardavimų naktį visos išmieros tiek kainavo. Įsigijau ir aš thumbup.gif Labai patenkinta, ypač gera kaina thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu, mergaitės javari.de komentarus apie batus lietuviškai ir bulgariškai palieka. thumbup.gif
Ir aš taip padarysiu, nes siaubingai erzina, kai nėra komentarų.
Tik idomu, ar jie nerašomi, ar ištrinami???
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 08 30, 01:03)
merginos  4u.gif > kaip manot kada laukt galima vel geru kainu  g.gif  Nes dabar isbrango baisiai dauguma nusiziuretu modeliu  verysad.gif

nu bet kaip kainos soktelejo blink.gif siu batuku laukiu (pirkau penktadieni), uz 27 euriukus nusipirkau, o dabar ju kaina iki 60 pakilo doh.gif

http://www.javari.de...7...&pageCode=d

tiek del ju abejojau, o dabar tai nagus nusigrausciau kad neemiau kai gera kaina buvo lotuliukas.gif labiausiai ir prisireikia nuziuretu daiktu, kai kaina uzkelia arba isvis nebelieka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 08 29, 18:23)
zinokit batai isvyko su teciu i Birzus, o jis nemanau kad pamatuos kaip reik unsure.gif , bet jie tikrai placiai pedai, ilgiu atitinka, o kelciai irgi nemaisys manau - nes nu labai lengvai tetis isikiso mirksiukas.gif

Dėkui Kriiste, matyt riekeriai visi tokie rimtai kojai skirti, na ir nejaunatviški, bet kai mano "mažylio" koja 46 ir dar problematiška, tai galvojau kasdien bus gerai, ale pabrango dabar tai susilaikysim, juolab, kad jau 3 poras kitokių nupirkom biggrin.gif

QUOTE(kregzde @ 2012 08 30, 05:59)
Stebėti ir laukti, jie kaitalioja tas kainas labai, tikrinkite kasdien, galite net ir po tris kartus  biggrin.gif  Net dienos metu jie gali pakaitalioti kainas. Pigiau nusipirkti, tai reiškia, kad reikia padirbėti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Nu ale toks malonus darbas, ypač kai pagauni ką nors gero biggrin.gif Aš net pakomentuoti daugelio pirkinių negaliu, nes nuperku ir dingsta tie batai, vadinasi buvo paskutinė pora, kurią pavyko pačiupti. Tarp kitko, gal kokios 2-3 savaitės prieš tą gerąjį ir garsųjį nukainavimą, taip pat kainas sukėlę buvo, daugelio net iki pradinių, panašiai kaip dabar, tai jau galvojau, kažin kuom čia baigsis g.gif Ale baigėsi labai gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sian gavom siuos batus vyrui s.Oliver, kainavo 35,37 €
Labai faini, emem 43, tai atitiko. Pries tai Lt parduotuvej pasimatavo ( kainuoja 249lt biggrin.gif ), o tada uzsakem.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 08 30, 09:31)
Sian gavom siuos batus vyrui s.Oliver, kainavo 35,37 €
Labai faini, emem 43, tai atitiko. Pries tai Lt parduotuvej pasimatavo ( kainuoja 249lt  biggrin.gif ), o tada uzsakem. 

labai dailūs 4u.gif gal galite pamatuoti kiek viduje cm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantilė: 30 rugpjūčio 2012 - 08:37
sian is komandiruotes grizta mano vyras, galas jo piniginei bus, nes visi batai baige susinesiot, reik atnaujint,kad ir ne idealiom kainom, bet vistiek dar dauguma gerules.

kaip suprantu Riekeriu vyriski ir Oliverio atitinka dydzius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 08 30, 09:37)
labai dailūs 4u.gif  gal galite pamatuoti kiek viduje cm?

Visas padas kazkur 30 cm, bet iki siuliu 29 cm.
Atsakyti
O aš radau, kad yra dar ir japoniškas javaris http://www.javari.jp/ biggrin.gif Nu mergynos-šturmuojam Japoniją? bigsmile.gif lotuliukas.gif Įdomu siuntimas į LT gal irgi nemokamas? g.gif biggrin.gif
Atsakyti