Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

Niu ką gavau ir as šiandien dvejus batukus wub.gif

marco tozzi http://www.javari.de/dp/B0060TW8DW, bijojau,kad pagal kai kurių merginų pasisakymus, bus siauri ar mažinti, tačiau atitinka, ir labai labai gražūs wub.gif ir dar javaris pasistengė idėjo nuolaidų kuponą amazon.de apsipirkti, bet dar nesigilinau kam blush2.gif spėju, kad visoms deda tuos lankstinukus smile.gif nors ankstesniuose siuntinukuose nebuvo.
taip pat gavau šias bronx baltas basutes, dydį atitinka, gražiai žiūrisi ant kojos, odinės http://www.javari.de/dp/B006H2GHAW už baltas mokėjau berods 18 euru. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2012 08 27, 19:27)
Gali dar ir nerodyti, nes savaitgalis buvo, bet paprastai jau kitą dieną galima tikrinti. Žodžiu, kai gausite laišką "Ihre Bestellung bei Javari.de wurde versandt...", ten pamatysite siuntimo numerį Sendungsnummer, kurį turite įvesti dhl.de. Tada iškris lentelė, kurioje matysite kitą numerį, kurį sudaro dvi raidės, 9 skaičiai ir dar DE gale. Tai va pagal tą numerį jau galite tikrinti ne tik dhl.de, bet ir post.lt.  smile.gif Dhl.lt siuntos dažniausiai nerodo, nes ją ir pristato Lietuvos pašto kurjerių tarnyba (jei didesnė dėžė) arba mano gerietė paštininkė į namus atneša, jei tik vieną porytę perku.

Nerealus paaiskinimas, aiskiau buti negali! Aciu!
Atsakyti
Mustang batukai . Nesioju 37, toki ir pirkau. Atitiko, labai patogus thumbup.gif Mokejau 14,22 eur.
user posted image
Atsakyti
Merginos, prie daugelio (o gal ir prie visų) batų rašoma, kad "Dieser Artikel kann außerhalb Deutschlands versendet werden". Kas reikštų, kad šie batai negali būti siunčiami už DE ribų. O vis tik juos siunčia visus? Ar ne? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(MedaB @ 2012 08 28, 11:38)
Merginos, prie daugelio (o gal ir prie visų) batų rašoma, kad "Dieser Artikel kann außerhalb Deutschlands versendet werden". Kas reikštų, kad šie batai negali būti siunčiami už DE ribų. O vis tik juos siunčia visus? Ar ne? smile.gif

Melagis tas google vertėjas cool.gif Prie visų mano pirktų batų rašė ta aptį, bet atsiuntė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute444: 28 rugpjūčio 2012 - 10:46
QUOTE(MedaB @ 2012 08 28, 11:38)

Būtų toks vertimas iš vokiečių k.: "Šita prekė gali būti išsiunčiama už Vokietijos ribų". Esu mačiusi dar tokį užrašą: "Šita prekė negali būti išsiųsta už Europos Sąjungos ribų". Bet mums juk negalioja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 08 28, 11:46)
Melagis tas google vertėjas cool.gif  Prie visų mano pirktų batų rašė ta aptį, bet atsiuntė smile.gif

kazkaip neteisingai Jums isverte, nes ten parasyta, kad "gali buti siunciamas".
Atsakyti
QUOTE(Latte kava @ 2012 08 28, 13:19)
Būtų toks vertimas iš vokiečių k.: "Šita prekė gali būti išsiunčiama už Vokietijos ribų". Esu mačiusi dar tokį užrašą: "Šita prekė negali būti išsiųsta už Europos Sąjungos ribų". Bet mums juk negalioja  thumbup.gif

QUOTE(vanda_zydi @ 2012 08 28, 13:19)
kazkaip neteisingai Jums isverte, nes ten parasyta, kad "gali buti siunciamas".

Ačiū atsakiusioms, akivaizdu, kad google translate sukčiauja. lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va nusipirkau ir as is javari.de
Per kiek laiko atkeliauja is ten siutinukas? Ar gaunat kazkoki uzsakymo patvirtinimo laiska? nes man tik pinigus nuskaiciavo ir tiek ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 08 28, 11:50)
Na va nusipirkau ir as is javari.de
Per kiek laiko atkeliauja is ten siutinukas? Ar gaunat kazkoki uzsakymo patvirtinimo laiska? nes man tik pinigus nuskaiciavo ir tiek ziniu smile.gif

Dažniausiai apie savaitę. Seniau visada patvirtinimą išsiųsdavo ir apie išsiuntimą pranešdavo, dabar kažko paskutiniu metu būna, kad nieko neatsiunčia, savo Akaunte pažiūrėkite, kai išsiunčia, būna siuntos sekimo nuoroda.
Atsakyti
Merginos, o kada javare.de buna didziausios nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 08 28, 15:39)
Merginos, o kada javare.de buna didziausios nuolaidos?

Vat neturi jie sistemos ir nors tu ką biggrin.gif Tiksliau gal specialiai taip daro, kad visą laiką įtampoj būtume, šiaip aišku, kaip ir visur - didžiausios nuolaidos besibaigiant sezonui, bet kada ką papildomai duos, tai tik vienas dievas ir pats ponas javaris žino biggrin.gif
Atsakyti