Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.de .fr co.uk

Merginos, o nepraktikuojat iš amazon.de pirkt javario batų? Kol galvojau ar reikia vienų batų tai ir užbrango doh.gif Amazonėj dar vis pigūs. Gal kas bandėt? Kaip ten su siuntimo kainom, nes man kažkaip niekas ten neaišku, kainos siuntimo nerodo, vokiškai nieko nekertu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 08 27, 10:35)
Merginos, o nepraktikuojat iš amazon.de pirkt javario batų? Kol galvojau ar reikia vienų batų tai ir užbrango  doh.gif  Amazonėj dar vis pigūs. Gal kas bandėt? Kaip ten su siuntimo kainom, nes man kažkaip niekas ten neaišku, kainos siuntimo nerodo, vokiškai nieko nekertu doh.gif

aš radau basutes pigiai amazonej , javary tokių nebebuvo, susikroviau krepšį, tai kai užmetė Amazon siuntimo kainą 12 Eur blink.gif iškart atsisakiau tos minties
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 08 27, 10:55)
aš radau basutes pigiai amazonej , javary tokių nebebuvo, susikroviau krepšį, tai kai užmetė Amazon siuntimo kainą 12 Eur blink.gif  iškart atsisakiau tos minties

O tai kažin jei susikooperavus su kažkuo ir pasidalinus tą siuntimo kainą? g.gif Ar jinai didėja jei daugiau batų prikrauni?
Atsakyti
Merginos, o nepraktikuojat iš amazon.de pirkt javario batų? Kol galvojau ar reikia vienų batų tai ir užbrango  doh.gif  Amazonėj dar vis pigūs. Gal kas bandėt? Kaip ten su siuntimo kainom, nes man kažkaip niekas ten neaišku, kainos siuntimo nerodo, vokiškai nieko nekertu doh.gif

Aš bandžiau ir siunčiuos jau per UK adresą, siuntimą į ten paskaičiavo apie 3 eurus tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidra @ 2012 08 27, 08:44)
Sitie Bronx faini, dydi atitinka, bet tik siaurai kojai, mokejau 32.5
user posted image
http://www.javari.de...m...=/mythings/

Galvoju apie tokius, o kokį dydį pirktote? 4u.gif
Atsakyti
Kazin sie verti demesio g.gif http://www.javari.de...p...&pageCode=d
Gal kas turit? Ar atitinka dydi, ar tik siaurai kojytei? Ir svarbiausia ar patogus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine777: 27 rugpjūčio 2012 - 11:16
QUOTE(Dolita @ 2012 08 27, 12:46)
Galvoju apie tokius, o kokį dydį pirktote? 4u.gif

39
Atsakyti
Aciu panos uz patarimus 4u.gif Imsiu UK4, pagal modeli turetu buti gerai, jei nebus pamazinti. Zodziu nekreipiu demesio i tuos cm ten nurodytus smile.gif Tiesa tiesioginiam Berties batu psl. is vis nenorodyta cm, tik Kad uk4 atitinka eu37.

Kai gausiu, pakomentuosiu smile.gif
Atsakyti
sudomino dukrą sie batai, kaži jie siauresnei ar platesnei kojai?
kaip kokybė?labai ačiū už pagalbą

http://www.javari.de...../shoppingCart
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 08 27, 10:16)
na taip, pvz vienos mano norimos kaina visiskai kita,kaip idomiai, gi parde tai viena..

Bet šalis tai kita.
Atsakyti

aš pavasarį ilgai negalėjau apsispręst, ar man reikia bronx žieminių... stovėjo krepšely, kol vieną dieną kaina iš berods 39eur patapo 140 doh.gif tą pačią minutę supratau, kad man jų reikia.... biggrin.gif amazone irgi nebuvo užbranginti, bet po kokios paros ir javaris kainą atstatė... tai gal dar lukterkit? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2012 08 27, 13:15)
Bet šalis tai kita.

Tai...? skaiciuoju dauginant tos salies pinigini vieneta is siandieninio kurso. Tai uk ta pati preke gaunasi brangesne, ne de. Apskritai DE puslapyje ta preke yra su nuolaida, o UK ji be nuolaidos.
O nemokamas siuntimas ir ten ir ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 27 rugpjūčio 2012 - 13:57