Įkraunama...
Įkraunama...

Veterinarai - 4

QUOTE(Kisulita @ 2013 05 09, 15:57)
Sveikos 4u.gif

Pasiskaičiau daug atsiliepimų, bet nelabai pastebėjau atsiliepimų apie Bafo kliniką. Tai galiu pagirti ax.gif Jaunas veterinaras, labai kruoštus, aiškiai paiškina, galima klausti ko nori, negaili laiko, paaiškina, net jei atvažiuojam be katės tik pasiteirauti smile.gif Gaila, kad nelabai patogus adresas jų unsure.gif Bet jei vėl turėsime problemų, tai vežtume į Bafą ax.gif

Aš ir neseniai užsukau nusipirkti lašų nuo erkių ten (Bafo klinikon), tai dar pasikalbėjau su tuo veterinaru, padiskutavom - man taip pat paliko malonų įspūdį. Kadangi realiai gydyti jokio gyvūnėlio ten neteko, tai nežinau, kiek patirties turi ir kiek išmano. Manau, dėl nesudėtingų atvejų drąsiai kreipčiaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2013 05 10, 11:16)
O įdomu kokie atsiliepimai apie tą Robertą.  g.gif

na, iki šiol jis dirbo VMVT, o praktikuoti pradėjo visai neseniai, tai atsiliepimų kol kas ir negirdėjau smile.gif Šiuo metu tik šnekama, kad atsidarė nauja klinika ir tiek smile.gif Na, jei girdėčiau blogus dalykus, vis tiek negalėčiau komentuoti, profesinė etika neleidžia. Tačiau kol kas tikrai nieko negirdėjau, pati nemačiau kaip dirba, taigi, vertinti negaliu rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena,

Susiduriau su tokia situacija ir nelabai zinau kur rasyti ir ko klausti.

Mano kiemsargis suniukas, kuriam jau apie 12 metu, buvo pabeges pagastroliuoti keliomes savaites, ir gryzo namo praeita savaite. Parbego pats. Bet kita diena jam pasidare blogai, ant uzpakaliniu koju nepaeina, tik persivercia nuo vieno sono ant kito. Labai mazai eda. Ka daryti ? Esme ta, kad as esu Dubline, o suniukas Kaune. Nelabai yra galimybes ta suniuka nuvezti pas veterinriu (nors klausineju, kas tai galetu padaryti). Kiatas dalykas, tas suniukas gyvenime nebuvo vestas pas daktara, tai nezinau kaip jis reaguotu i gydytoja.

Kas ka galetumete patarti ?

Parasiau i sita klinika : http://www.korsa.lt/...c...ge&Itemid=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobite: 27 gegužės 2013 - 11:52
QUOTE(hobite @ 2013 05 27, 12:28)
Laba diena,

Susiduriau su tokia situacija ir nelabai zinau kur rasyti ir ko klausti.

Mano kiemsargis suniukas, kuriam jau apie 12 metu,  buvo pabeges pagastroliuoti keliomes savaites, ir gryzo namo praeita savaite. Parbego pats. Bet kita diena jam pasidare blogai, ant uzpakaliniu koju nepaeina, tik persivercia nuo vieno sono ant kito. Labai mazai eda. Ka daryti ? Esme ta, kad as esu Dubline, o suniukas Kaune.  Nelabai yra galimybes ta suniuka nuvezti pas veterinriu (nors klausineju, kas tai galetu padaryti). Kiatas dalykas, tas suniukas gyvenime nebuvo vestas pas daktara, tai nezinau kaip jis reaguotu i gydytoja.

Kas ka galetumete patarti ?
Parasiau i sita klinika : http://www.korsa.lt/...c...ge&Itemid=1

Labai tikėtina babeziozė, liga nuo erkių. Be itin skubios pagalbos labai greitai mirs. Arba kaip sakoma kasate duobę, arba kaip nors vežate. Normalus, kantrybės turintis vetas tikrai susitvarkys. Yra antsnukiai ir pan.
Atsakyti
Sveikos, gal nelabai i tema, bet man labai aktualu-si sestadieni suplanuota dantu operacija 7 men suneliui, kokia klinika ar gydytoja rekomenduotumet ir i ka labiausiai reikia atkreipti demesi? Aciu
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2013 05 30, 09:01)
Sveikos, gal nelabai i tema, bet man labai aktualu-si sestadieni suplanuota dantu operacija 7 men suneliui, kokia klinika ar gydytoja rekomenduotumet ir i ka labiausiai reikia atkreipti demesi? Aciu

Pirmiausia - koks miestas?
Antra - jei operacija jau suplanuota, vadinasi gydytojas ir klinika jau pasirinkta, ar kažką ne taip supratau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2013 05 30, 13:59)
Pirmiausia - koks miestas?
Antra - jei operacija jau suplanuota, vadinasi gydytojas ir klinika jau pasirinkta, ar kažką ne taip supratau? smile.gif

Miestas-Alytus, "suplanuota" -ta prasme, kad suejo 7 men, tai jau galime eiti pas veta, nes kai teiravausi, tai sake, kad iki 6 men isvis negalima narkozes ( o mums iltinius trauk su narkoze), patare palaukti iki 7 men. Tai va, po keliu dienu 7 men, tai ir ieskau. ax.gif
Atsakyti
As neperseniausiai traukiau saviskei (nedidele veisle). Mes nelaukem 7 men, nes tas iltinukas visiskai nejudejo...ir kreivinos jau nuolatinis.
Snekejau su vetu tai duodaz lengva narkoze, nemikdo kad jau visiskai ilgai miegotu. Palikau apie 9 ryte apie 13 val jau pasiemiau pakankamai zvalia. nors dar tokia "be nuotaikos", vakare jau pilnai ede/gere.
As is Kauno, tai del vet klinikos nepatarsiu, bet kiek su kyuo snekejau cia nera labai rimta operacija (nors turbut kaip ir visad islieka tas rizikos faktorius....)
Atsakyti
Sveiki, gal kas operavote savo kalytėms pieno liaukas Vilniuje pas Arvydą šeškinės vet klinikoj? Būtų gerai išgirsti nuomonių apie jo chirurginį darbą smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galetumete rekomenduoti veterinara katinuko sterilizacijai vilniuje? labai bijau pas kazka vezti po nesekmingos patirties su "greitaja zirafa", po ju gydymu turejome viena savo katinu uzmigdyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaio @ 2013 06 16, 01:36)
Sveikos, gal galetumete rekomenduoti veterinara katinuko sterilizacijai vilniuje? labai bijau pas kazka vezti po nesekmingos patirties su "greitaja zirafa", po ju gydymu turejome viena savo katinu uzmigdyti  verysad.gif

Anksčiau girdavo kažkokią Indrę iš Pašilaičių, taip pat lyg Laurusevičius Vilniuje paoperuoja, tame gale specializuojasi. Bet tai jokiu būdu nėra mano rekomendacija, nes negaliu imtis nei procentėlio atsakomybės už tai smile.gif Tiesiog rašau ką esu girdėjusi.
Atsakyti
QUOTE(vaio @ 2013 06 16, 00:36)
Sveikos, gal galetumete rekomenduoti veterinara katinuko sterilizacijai vilniuje? labai bijau pas kazka vezti po nesekmingos patirties su "greitaja zirafa", po ju gydymu turejome viena savo katinu uzmigdyti  verysad.gif

Mes savo katyte operavom Jeruzales vet klinikoje pas gydytoja J.Milbutiene. Buvom labai patenkinti ne tik atliktu darbu, bet ir rupestingumu bei bendravimu su katyte. smile.gif
Atsakyti