QUOTE(Guotė @ 2013 02 14, 21:18)
Guotė, 14 Vas 2013 - 21:18, parašė:
Guotė, 14 Vas 2013 - 21:18, parašė:
Sveika, mano pinčeriukui analogiškos bėdos, veždavome Jūreivių gatvėje esančią Vet. gydyklą (pas Dovilę), dabar pakeitėm gyvenamą vietą ir veterinarą, tai bėdos gydomos hormonais, o situacija tik blogėja, manau vėl vešim ten pat.
Sveika, mano pinčeriukui analogiškos bėdos, veždavome Jūreivių gatvėje esančią Vet. gydyklą (pas Dovilę), dabar pakeitėm gyvenamą vietą ir veterinarą, tai bėdos gydomos hormonais, o situacija tik blogėja, manau vėl vešim ten pat.
Bandėt nuo poodinių erkučių gydyt?
Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2012 12 30, 16:29)
Dantiste, 30 Gru 2012 - 16:29, parašė:
Dantiste, 30 Gru 2012 - 16:29, parašė:
Užjaučiu dėl jurų kiauliuko
Pas mane triušiukas, su dantim bėdos, vieną dantį išsilaužęs, ta šaknis negyva likusi, dabar pūliuoja truputį, viršutiniai priekiniai dantukai irgi pastoviai karpomi, vienas lyg paslankus buvo, dabar lėčiau auga, jaučiu irgi kažkas pažeista, nes tos pusės akytė kartais ašaroja, ir išsičiaudo kartais irgi iš tos pusės. Ant kaklo po oda guzas buvo pasidaręs, vežėm į akademiją, irgi nieko neišsiaiškino, sakė turbūt susimušęs ir patinimas ar kažkas, antibiotikus leido, kol suminkštėjo tas darinys Kažkaip visada atrodo, kad apie triušius gydytojai nelabai nusimano ir niekas nenori su jais prasidėt kiek randu tai tik vieną gydytoją giria, kad būtent graužikus gydo, bet Vilniuj
Užjaučiu dėl jurų kiauliuko
Pas mane triušiukas, su dantim bėdos, vieną dantį išsilaužęs, ta šaknis negyva likusi, dabar pūliuoja truputį, viršutiniai priekiniai dantukai irgi pastoviai karpomi, vienas lyg paslankus buvo, dabar lėčiau auga, jaučiu irgi kažkas pažeista, nes tos pusės akytė kartais ašaroja, ir išsičiaudo kartais irgi iš tos pusės. Ant kaklo po oda guzas buvo pasidaręs, vežėm į akademiją, irgi nieko neišsiaiškino, sakė turbūt susimušęs ir patinimas ar kažkas, antibiotikus leido, kol suminkštėjo tas darinys
Kažkaip visada atrodo, kad apie triušius gydytojai nelabai nusimano ir niekas nenori su jais prasidėt
kiek randu tai tik vieną gydytoją giria, kad būtent graužikus gydo, bet Vilniuj
Triušiukais domisi veterinarė
čia. Kadangi triušio neturiu, tai negaliu daugiau ko pasakyt, tik kai teko bendraut, sakė labiausiai graužikais domisi ir pati laiko