Įkraunama...
Įkraunama...

Veterinarai - 4

QUOTE(ejau_pro_sali @ 2013 02 08, 16:39)

ejau_pro_sali, 08 Vas 2013 - 16:39, parašė:

O Vilniuje jei buna, tai kurioje gydykloje?

Kad jau lyg neatvažinėja jis į Vilnių (Jeruzalės vet. kliniką).

Nepaminėjot, pas kokį vet-ą lankėtės, bet vienai maniškei 3 persipjautas sausgysles ir raumenį labai sėkmingai Vidas Kavaliauskis sutvarkė. Tik tiek, kad Justiniškių vet. klinikos įkainiai labai jau nemaži.
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2013 02 08, 16:39)

Nebe važinėja jis jau seniai į Vilnių.
Važiuokit pas Vaitkų į Kauną, jis Lietuvoje geriausias sąnarių specas. Mano pačios vokiečių aviganę gydo jis, nors kalytė visiškai neturi vieno sąnario, po Vaitkaus gydymo laksto lygiai kaip kiti sveiki šunys smile.gif Jei reikia, galiu duoti jo numerį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shirbake: 08 vasario 2013 - 22:46
Sveiki,
ar yra čia panevežiečių? Kokį veterinarą galite rekomenduoti. Kokie atsiliepimai apie Rožyno veterinarijos kliniką.
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2013 02 08, 13:28)

ejau_pro_sali, 08 Vas 2013 - 13:28, parašė:

ejau_pro_sali, 08 Vas 2013 - 13:28, parašė:

Sveiki,
skubiai ieskome gero veterinaro-chirurgo Vilniuje. Kalytei buvo pakeistas kelio sanarys pries koki pusmeti, dabar zaizda atsivere ir kitas gydytojas sake, kas implantas nepritapo ir reikia isimti ar keisti. Kadangi operaves gydytojas apie zaida pasake tik "barstykit baneocinu", tai ieskom gero chirugo. pasirodo veterinaru-chirurgu daranciu rimtas operacijas yra visai nedaug... verysad.gif
Gal kas nors susidurete?

Sveiki,
skubiai ieskome gero veterinaro-chirurgo Vilniuje. Kalytei buvo pakeistas kelio sanarys pries koki pusmeti, dabar zaizda atsivere ir kitas gydytojas sake, kas implantas nepritapo ir reikia isimti ar keisti. Kadangi operaves gydytojas apie zaida pasake tik "barstykit baneocinu", tai ieskom gero chirugo. pasirodo veterinaru-chirurgu daranciu rimtas operacijas yra visai nedaug... verysad.gif
Gal kas nors susidurete?

sveiki, o pas Margarita is Jakovo klinikos nebuvote?
ji jau modernesne uz pati Vaitku, stazavosi ka tik uzsienyje del sanario keitimo
kiek esu cia skaiciusi atsiliepimu, apie ja tikrai geri
pameginkite
sekmes suniukui 4u.gif
Atsakyti
Klaipėdietės, gal parekomenduosit kokį gerą veterinarą, kuris odos ligose nusimanytų ir neskubėtų visų bėdų suversti "maisto" alergijai? Jau 3 metai niekaip neišgyja, , išbandyti turbūt visi alergiškiems šunims skirti maistai, kai ypač pablogėja, prirašo antibiotikų, tada kokias 2-3 savaites viskas gerai, kol vėl nepasilaižo kokios pėdutės ir vėl viskas prasideda iš pradžių. Oda papilvėj visa raudona būna, lyg juodais taškeliais nusėta, pėdutės raudonos, pastoviai kasosi, kandžioja kojas, išsikaso pažastis, snukį trina į žemę, akys traškanoja, ausys pilnos skysčio ir t.t. Tai vis veždavom pas tą patį veterinarą (aš ne iš Klp) į Klaipėdą, tai vis tą patį kartoja-alergija maistui, suduoda antibiotikų ir vsio. O man kuo toliau, tuo labiau pradeda atrodyti, kad jam visai ne maistui alergija, o odos bėdos, nes maistą gaudavo tik alerginį, jokių pašalinių nesąmonių, lauke stebiu irgi, kad nieko nepačiuptų. Tai va, norėčiau pas naują veterinarą nuvežt smile.gif .
Atsakyti
Kaip keista, juk antibiotikai alergijos visiškai negydo. Jie naikina bakterijas. Gal išrašo antihistaminų, ne antibiotikų?
Bet kuriuo atveju jei taip ilgai nepasveiksta, žinoma, geriau nuvežt pas kitą veterinarą.
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2013 02 11, 15:34)

Gratis, 11 Vas 2013 - 15:34, parašė:

Gratis, 11 Vas 2013 - 15:34, parašė:

Tai va, norėčiau pas naują veterinarą nuvežt smile.gif .

Tai va, norėčiau pas naują veterinarą nuvežt smile.gif .

Ne tik pas naują reikia vežti, bet ir nuvežus odos skutenų tyrimo prašyti. Negalima gydyti iš akies, kai liga nėra aiški.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 02 11, 15:25)

maskatukas, 11 Vas 2013 - 15:25, parašė:

ji jau modernesne uz pati Vaitku, stazavosi ka tik  uzsienyje del sanario keitimo
pameginkite
sekmes suniukui 4u.gif

ji jau modernesne uz pati Vaitku, stazavosi ka tik  uzsienyje del sanario keitimo
pameginkite
sekmes suniukui 4u.gif

O, aciu 4u.gif
bandysim nuvezti jai parodyti
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2013 02 11, 16:34)

Gratis, 11 Vas 2013 - 16:34, parašė:

Gratis, 11 Vas 2013 - 16:34, parašė:

Klaipėdietės, gal parekomenduosit kokį gerą veterinarą, kuris odos ligose nusimanytų ir neskubėtų visų bėdų suversti "maisto" alergijai? Jau 3 metai niekaip neišgyja, , išbandyti turbūt visi alergiškiems šunims skirti maistai, kai ypač pablogėja, prirašo antibiotikų, tada kokias 2-3 savaites viskas gerai, kol vėl nepasilaižo kokios pėdutės ir vėl viskas prasideda iš pradžių. Oda papilvėj visa raudona būna, lyg juodais taškeliais nusėta, pėdutės raudonos, pastoviai kasosi, kandžioja kojas, išsikaso pažastis, snukį trina į žemę,  akys traškanoja, ausys pilnos skysčio ir t.t. Tai vis veždavom pas tą patį veterinarą (aš ne iš Klp) į Klaipėdą, tai vis tą patį kartoja-alergija maistui, suduoda antibiotikų ir vsio. O man kuo toliau, tuo labiau pradeda atrodyti, kad jam visai ne maistui alergija, o odos bėdos, nes maistą gaudavo tik alerginį, jokių pašalinių nesąmonių, lauke stebiu irgi, kad nieko nepačiuptų. Tai va, norėčiau pas naują veterinarą nuvežt smile.gif .

Klaipėdietės, gal parekomenduosit kokį gerą veterinarą, kuris odos ligose nusimanytų ir neskubėtų visų bėdų suversti "maisto" alergijai? Jau 3 metai niekaip neišgyja, , išbandyti turbūt visi alergiškiems šunims skirti maistai, kai ypač pablogėja, prirašo antibiotikų, tada kokias 2-3 savaites viskas gerai, kol vėl nepasilaižo kokios pėdutės ir vėl viskas prasideda iš pradžių. Oda papilvėj visa raudona būna, lyg juodais taškeliais nusėta, pėdutės raudonos, pastoviai kasosi, kandžioja kojas, išsikaso pažastis, snukį trina į žemę,  akys traškanoja, ausys pilnos skysčio ir t.t. Tai vis veždavom pas tą patį veterinarą (aš ne iš Klp) į Klaipėdą, tai vis tą patį kartoja-alergija maistui, suduoda antibiotikų ir vsio. O man kuo toliau, tuo labiau pradeda atrodyti, kad jam visai ne maistui alergija, o odos bėdos, nes maistą gaudavo tik alerginį, jokių pašalinių nesąmonių, lauke stebiu irgi, kad nieko nepačiuptų. Tai va, norėčiau pas naują veterinarą nuvežt smile.gif .

Sveika, mano pinčeriukui analogiškos bėdos, veždavome Jūreivių gatvėje esančią Vet. gydyklą (pas Dovilę), dabar pakeitėm gyvenamą vietą ir veterinarą, tai bėdos gydomos hormonais, o situacija tik blogėja, manau vėl vešim ten pat.
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2013 02 14, 21:18)

Guotė, 14 Vas 2013 - 21:18, parašė:

Guotė, 14 Vas 2013 - 21:18, parašė:

Sveika, mano pinčeriukui analogiškos bėdos, veždavome Jūreivių gatvėje esančią Vet. gydyklą (pas Dovilę), dabar pakeitėm gyvenamą vietą ir veterinarą, tai bėdos gydomos hormonais, o situacija tik blogėja, manau vėl vešim ten pat.

Bandėt nuo poodinių erkučių gydyt?
Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2012 12 30, 16:29)

Dantiste, 30 Gru 2012 - 16:29, parašė:

Dantiste, 30 Gru 2012 - 16:29, parašė:

Užjaučiu dėl jurų kiauliuko 4u.gif
Pas mane triušiukas, su dantim bėdos, vieną dantį išsilaužęs, ta šaknis negyva likusi, dabar pūliuoja truputį, viršutiniai priekiniai dantukai irgi pastoviai karpomi, vienas lyg paslankus buvo, dabar lėčiau auga, jaučiu irgi kažkas pažeista, nes tos pusės akytė kartais ašaroja, ir išsičiaudo kartais irgi iš tos pusės. Ant kaklo po oda guzas buvo pasidaręs, vežėm į akademiją, irgi nieko neišsiaiškino, sakė turbūt susimušęs ir patinimas ar kažkas, antibiotikus leido, kol suminkštėjo tas darinys huh.gif Kažkaip visada atrodo, kad apie triušius gydytojai nelabai nusimano ir niekas nenori su jais prasidėt rolleyes.gif kiek randu tai tik vieną gydytoją giria, kad būtent graužikus gydo, bet Vilniuj dry.gif

Užjaučiu dėl jurų kiauliuko 4u.gif
Pas mane triušiukas, su dantim bėdos, vieną dantį išsilaužęs, ta šaknis negyva likusi, dabar pūliuoja truputį, viršutiniai priekiniai dantukai irgi pastoviai karpomi, vienas lyg paslankus buvo, dabar lėčiau auga, jaučiu irgi kažkas pažeista, nes tos pusės akytė kartais ašaroja, ir išsičiaudo kartais irgi iš tos pusės. Ant kaklo po oda guzas buvo pasidaręs, vežėm į akademiją, irgi nieko neišsiaiškino, sakė turbūt susimušęs ir patinimas ar kažkas, antibiotikus leido, kol suminkštėjo tas darinys huh.gif Kažkaip visada atrodo, kad apie triušius gydytojai nelabai nusimano ir niekas nenori su jais prasidėt rolleyes.gif kiek randu tai tik vieną gydytoją giria, kad būtent graužikus gydo, bet Vilniuj dry.gif

Triušiukais domisi veterinarė čia. Kadangi triušio neturiu, tai negaliu daugiau ko pasakyt, tik kai teko bendraut, sakė labiausiai graužikais domisi ir pati laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 02 11, 15:25)

pameginkite
sekmes suniukui 4u.gif

pameginkite
sekmes suniukui 4u.gif

Vakar Margarita atliko operacija vienai letenai, po kazkiek laiko darys antrai. Sake viskas kas buvo daryta su abiem letenom buvo padaryta negerai. Tikiuosi, kad dabar jau viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2013 02 15, 20:49)

Stiuardese, 15 Vas 2013 - 20:49, parašė:

Stiuardese, 15 Vas 2013 - 20:49, parašė:

Triušiukais domisi veterinarė čia. Kadangi triušio neturiu, tai negaliu daugiau ko pasakyt, tik kai teko bendraut, sakė labiausiai graužikais domisi ir pati laiko  mirksiukas.gif

Triušiukais domisi veterinarė čia. Kadangi triušio neturiu, tai negaliu daugiau ko pasakyt, tik kai teko bendraut, sakė labiausiai graužikais domisi ir pati laiko  mirksiukas.gif

Dėkui labai už nuorodą, jei kas, kreipsimės 4u.gif
Atsakyti