Įkraunama...
Įkraunama...

Veterinarai - 4

QUOTE(ancienteye @ 2014 12 07, 14:15)
Gal kas Panevėžyje gera veterinarą rekomenduotumėt?

Tik Jūratę Paltarokę ir jokio kito daugiau nerekomenduočiau. Robertas Jasiūnas suleido mano šuniukui ne tų vaistų be jokių tyrimų be nieko šuniukui suvarė kepenytes, rožyno vet klinikoj net neieškojo ligos sakė migdyt, o Jūratė vienintelė, kuri stengėsi kovojo visais įmanomais būdais už mano šuniuko gyvybę, bet deja žala buvo per didelė ir šuniukas užgeso šiandien... Žmogiška labai nuoširdi ir nuoširdžiai mylinti gyvūnus gydytoja tikrai nuoširdžiai patariu.
Atsakyti
QUOTE(Setaeli @ 2014 11 27, 12:29)
Daug kas giria Jakovo kliniką Vilniuje... Asmeniškai aš labai ja nusivyliau... Apie pagrindinę problemą, dėl ko ten kreipiausi, nepasakosiu, bet tuo pačiu paprašiau šuniukui nukarpyti nagučius ir nuvalyti dantų apnašas... Karpant nagučius įkirpo (ir gan stipriai), o apie dantukų valymą... Kadangi klinikoje turėjau daug streso, tai problemą pamačiau tik grįžusi namo - valant dantukus sužeidė burnos audinius ir smarkiai nutrynė lūpas vienoje pusėje... Savaitę laiko kraujavo ir bėgo įvairūs skysčiai. Galutinai sugijo daugiau nei po mėnesio.
O apie aptarnavimą... Pats Jakovas ir kiti gydytojai tikrai buvo mandagūs, bet kažkuo neįtikau vienai seselei, tai ji nuėjusi į kabinetą pradėjo garsiai reikšti nepasitenkinimą ir nuomonę apie mane (nors aš jai nebuvau sakiusi nė vieno žodžio)... Visi klinikoje girdėjo jos pasisakymus ir nuomonę, o panelė, buvusi prie kasų manęs gal 5 min atsiprašinėjo už pasakytus žodžius. Jautėsi blogai ir ji ir aš, bet taip ir nesupratau, kuo tai seselei neįtikau...

Bet tikiuosi, kad daugiau į tą kliniką neteks grįžti...

Va Va smile.gif
Pas Jakovą teko lankytis daugybe metų. Ir vesti ne vieną gyvūną ten. Draugams rekomenduodavau. Kaip sakoma, jei brangiai moki, tai norisi aukščiausios kokybės. Bet atėjo diena, kai supratome kad vis gi nebeverta ten lankytis, kokios tikslios priežastys dėl to neminėsiu, bet puse čia pakrauptų smile.gif
Tada per draugų draugus pradėjome klausinėtis dėl patikimų vet. gydytojų smile.gif Keli iš jų paminėjo kažkokią liną iš pilaitės. Pasakojimai gražūs buvo, kad ten jai puse Lt veterinarų skambina norėdami pasiteirauti kaip ten ką tiksliai operuoti ir t.t. smile.gif Pabandėm ir mes nulėkti. Tai gavosi taip, kad dabar nuolatinė gydytoja jinai mūsų nes turime keturis šunis. Ir pirmą kartą matau, kad taip šunys mielai eitų pas veterinarą. Taip, kad iš savo ir keletos draugų pusės galėčiau rekomenduoti tik ją vieną.
Jei kam įdomu, tai čia šalia Pupos m.mažvydo g. 14 (ar 16) Vardas Lina. minivet vadinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanunanas: 23 gruodžio 2014 - 14:01
QUOTE(Vaiv* @ 2014 12 09, 17:33)
Tik Jūratę Paltarokę ir jokio kito daugiau nerekomenduočiau. Robertas Jasiūnas suleido mano šuniukui ne tų vaistų be jokių tyrimų be nieko šuniukui suvarė kepenytes, rožyno vet klinikoj net neieškojo ligos sakė migdyt, o Jūratė vienintelė, kuri stengėsi kovojo visais įmanomais būdais už mano šuniuko gyvybę, bet deja žala buvo per didelė ir šuniukas užgeso šiandien... Žmogiška labai nuoširdi ir nuoširdžiai mylinti gyvūnus gydytoja tikrai nuoširdžiai patariu.

Taip Jūratė tikrai gera. Pati siunčiu jai nemažai savo pacientų, jeigu jiems reikalingi kraujo tyrimai, ecoskopija ar rentgenas, nes ne visas ligas įmanoma nustatyti vien apžiūros metu. Džiaugiuosi, kai pacientai grįžta, bet nepykstu, jei lieka gydytis pas ją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nanunanas @ 2014 12 23, 15:00)
Va Va smile.gif
Pas Jakovą teko lankytis daugybe metų. Ir vesti ne vieną gyvūną ten. Draugams rekomenduodavau. Kaip sakoma, jei brangiai moki, tai norisi aukščiausios kokybės. Bet atėjo diena, kai supratome kad vis gi nebeverta ten lankytis, kokios tikslios priežastys dėl to neminėsiu, bet puse čia pakrauptų smile.gif
Tada per draugų draugus pradėjome klausinėtis dėl patikimų vet. gydytojų smile.gif Keli iš jų paminėjo kažkokią liną iš pilaitės. Pasakojimai gražūs buvo, kad ten jai puse Lt veterinarų skambina norėdami pasiteirauti kaip ten ką tiksliai operuoti ir t.t. smile.gif Pabandėm ir mes nulėkti. Tai gavosi taip, kad dabar nuolatinė gydytoja jinai mūsų nes turime keturis šunis. Ir pirmą kartą matau, kad taip šunys mielai eitų pas veterinarą. Taip, kad iš savo ir keletos draugų pusės galėčiau rekomenduoti tik ją vieną.
Jei kam įdomu, tai čia šalia Pupos m.mažvydo g. 14 (ar 16) Vardas Lina. minivet vadinasi.

Tesingas pastebejimas, labai dideles veterinarijos klinikos tiesiog nuo didelio srauto zmoniu netinkamai apziuri pacienta ir skiria jam laiko.. mes irgi lankemes kaip gyvenim vilniuje pas Jakova o, kaune smulkiu gyvunu klinikoje, bet del didelio zmoniu srauto negauname issamios diagnozes ar pilnos apziuros nes daktarai skuba..Apsilankeme tvirtoves al veterinarijos klinikoje ir likome patenkiti ir apziura ir kvalifikacija.Ju internetinis www.rumina.lt
Atsakyti
Gal kas gali patarti gera, nebrangu veterinara vilniujE? Suniui gyvenanciam lauke pradejo kristi kailis..
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2015 01 15, 12:34)
Gal kas gali patarti gera, nebrangu veterinara vilniujE? Suniui gyvenanciam lauke pradejo kristi kailis..

Gal Parko g. N.Vilnios vet klinika.Aptarnavimas malonus,daktarės dėmesingos,siūlyčiau dakt.Aureliją.
Atsakyti
Rekomenduokite Siauliuose gera veterinara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amatevi: 22 sausio 2015 - 12:24
Sveiki,

noriu tik pasidalinti įspūdžiais po apsilankymo Siesikų g. 15. Veterinaras pribloškė bendravimo stačiokiškumu ir atsainiu požiūriuį klientą Tarp kitko, priemonės ir vaistai gyvūnams kainuoja žymiai brangiau palyginus su internete skalbiamomis kainomis.

QUOTE(*Saulyte @ 2012 10 05, 20:51)
labas vakaras, patarkite kur geriau kreiptis su problema? Mūsų katinui atsirado kažkokia odos ir kailio liga  unsure.gif Gal galite kas nors pasiūlyti gerą veterinarą-dermatologą Vilniuje, tik ne Siesikų g. 15, nes ten nenutuokia apie odos ligas. Labai ačiū.

Atsakyti
Noriu ir aš pasipasakot apie paskutini mūsų vizita pas veterinarus.. grižom atostogoms i LT ir nusprendėm dviems savo šuneliams išvalyt dantukus, kadangi pas mus tai yra gerokai brangesnis
''malonumas''. Pasirinkau Žvėryno klinika, kadangi ir anksčiau teko joje lankytis na bet tik pas gydytoja Pavela, šiam gydytojui jokių priekaištų neturiu..
Pradėsiu nuo to, kad paskambinau užsirašyt.. ten man pasakė, kad dantų valymas kainuoja 20e ir plius narkozė, užrašė pas gyd. Dalių Liutkų nuvežėm šunelius paskirtam vizitui..
gyd. apžiūrėjo ir pasakė, kad vienam iš jų dantų dar nereikia valyt, galima kelis mėnesius ir palaukt na bet sakau kad jau čia, gal išvalom.. dantys ne tokie apleisti gal gi apsieisim ir be narkozės, juk vistiek reiks neužilgo valyt ir kainuos jau kur kas brangiau..
aišku gydytojas pasidomėjo kiek užsieni mokam, pasakiau gi negaila.. bet, matyt be reikalo.. smile.gif
Palikau šunelius ir išvažiavau.. po poros valandėlių gyd. paskambino ir pasakė kad viskas praėjo sklandžiai, neprireikė nei narkozės na ir, kad atsivesčiau 150e. blink.gif nelabai supratau kodėl tokia gan nemaža suma, kaip už dantų valyma ir kraujo tyrimus..
na, pamaniau nuvažiuosiu i klinika ir išsiaiškinsiu..
Ten mane sutiko tik seselė gyd. tuo pačiu metu pasikvietė kitą pacientą..
Pradėjo ji man vardinti kas buvo daryta, tai buvo: dantų valymas ir narkozė, sakau kad gydytojas sakė jog narkozės nedarė, sako kad be narkozės neimanoma dantų išvalyt..
P.s šunelius man atidavė jau pilnai atsigavusius, patys nulėkė iki mašinos, namuose laiptais užlipo ir dar valgyt paprašė.. ir čia nepilnai pora valandų po procedūros..
žinau kaip mano šunys atrodo po narkozės, kaip tik prieš metus dantis valėm su ja ir esu tikra kad ji jiems nebuvo daryta..
Toliau man paminėjo kraujo tyrimus, ir kad padarė abiems šunims nors prašiau tik vienam iš jų.. kainavo po 25e. kiekvienam.. paprašiau tyrimų rezultatų, atnešė tiesiog atspausdinta lapa dar ir ranka kai kuriuos tyrimus surašytus, taigi vel kyla klausimas ar jie abskritai buvo daryti.. g.gif
aišku abiejų tyrimai buvo puikūs net ir mano 13-metės senutės.. smile.gif
taip pat abiems šuneliams leido ilgai veikiančius vaistus, antibjotikus.. velgi paklausiau kodėl leido tam kuriam gyd. nei nesiūlė dantų valyt, sako jau buvo beprasidedantis uždegimas.. tuomet kodėl gydytojas liepė dar palaukt..? išgirdau tik viena atsakyma, kad aš nieko nežinau reikia gydytojo klaust..
ai dar gi leido vaistus, kad pažadint iš narkozės.. smile.gif
dar vienas momentas, tai kad antrajam šuneliui (kuriam 13 metų ) lygiai prieš metus kai darėm šia procedūra išrovė 13 dantų.. na tai kainelė jau vien del to neturėjo būti tokia pati kaip mano jaunėlio kuris turi visus dantis, juk ir darbo per pus mažiau.. smile.gif

Ka galiu pasakyt, būkit budrūs visuomet iš anksto su gyd. aptarkit visas smulkmenas, nes kaip matom yra ir tokių veterinorių kurie mėgsta pasavivaliaut ir savo nuožiūra neprašytas procedūras padaryt ar antibjotikų bereikalo prileist, ar tiesiog kuo daugiau pinigų išpešt..

Na o aš žinau tik viena, kad i šia klinika daugiau kojos nekelsiu. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amedea: 12 gegužės 2015 - 16:53
Jei daroma negili narkozė, suleidus žadinančius vaistus šuniukai pabunda po 5-10min. todėl visiškai normalu kad Jūsų šunys laimingi namo parlėkė. Dantų valymui dažniausiai naudojama silpna narkozė (neoperacinė) smile.gif Kas dėl Liutkaus, tai taiiiip, pas jį tikrai neičiau blink.gif
Atsakyti
Reikalingas tikrai geras veterinaras Jonavoje, paruosti suniuka kelionei i uzsieni. Dabar suniukui 1 menuo ir savaite. Keliaus rugpjucio vidury-pabaigoj i Anglija. Taigi iki to laiko reikia pilnai suskiepyti, padaryti skiepu pasa, sucipuoti. Patarkit prasau. Norisi tikrai kad viskas butu padaryta gerai ir aisku kad kaina nesikandziotu.
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2015 05 19, 19:23)
Reikalingas tikrai geras veterinaras Jonavoje, paruosti suniuka kelionei i uzsieni. Dabar suniukui 1 menuo ir savaite. Keliaus rugpjucio vidury-pabaigoj i Anglija. Taigi iki to laiko reikia pilnai suskiepyti, padaryti skiepu pasa, sucipuoti. Patarkit prasau. Norisi tikrai kad viskas butu padaryta gerai ir aisku kad kaina nesikandziotu.

Kreipkites i Kabarga ( prie tilto rusyje) tik ne i VETPET schmoll.gif
Atsakyti