Įkraunama...
Įkraunama...

Veterinarai - 4

Laba diena 4u.gif
Gyvenu Alytuje, jau mėnesį laiko auginu persų katytę kuriai tuoj bus penki mėnesiai. Artėja laikas kai reiks sterilizuoti. Gal žinot gerą veterinarą ,kuris mylėtų ir svarbiausiai nusimanytų apie persų kates, nes prie to pačio norėčiau kad apžiūrėtų ją nuodugniai. (ypač kas liečia kvėpavimą, nosytę ir t.t). Skaičiau, kad Vilniuje yra Irena Kaminskaitė. O gal Kaune yra, nes man būtų žymiai patogiau.
Atsakyti
Buvau Jakovo veterinarijos klinikoje ir galiu pasakyti , kad labai gri specai ir geras aptarnavimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savas dede @ 2014 09 26, 10:50)
Buvau Jakovo veterinarijos klinikoje  ir galiu pasakyti , kad labai gri specai ir geras aptarnavimas smile.gif

Įdomu, kad šio posto, ir atskiros temos apie šią kliniką, datos sutampa... na, tebūnie.
Vedžiau ten savo šunį daryti tyrimų (padarė), gydyti uždegimą (neišgydė) ir odos ligą (visai apsilažalino).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 29 rugsėjo 2014 - 21:41
Gal kas zinot aplinkui Rukainius (Vilniaus r. Sav.) koki nors veterinara? Noreciau paskiepinti savo priglaustuke, bet jibaisiai bijo vaziuoti masina, tai iki Vilniaus nenoreciau temti.
Atsakyti
Neikit pas G.Brajinską Šiauliuose
Nebent norit, kad nugydytų mirtinai verysad.gif Tyrimų nedaro, vaistus skiria iš lubų. Katinas viduriavo, tai suvarė 4 rūšių vaistus, po ko katinui atsisakė kepenys. Kai paklausiau, ar nereiktų pirma padaryt tyrimų, pasakė - nėr čia ko tirt. Katinas dabar jau skaičiuoja paskutines valandas... angel_sadangel.gif

Šuniui buvo toks keistas viso kūno paralyžius, nuvežiau - irgi tyrimų nereikia, išrašė vitminų mažiems šuniukams (šuniui 12,5 metų) Gerai kad susiradau internete, kad taip būna, kai kepenų rodmenys labai padidėja. Važiavau dar kartą, liepiau paimti kraują, padarė - akurat, kepenys nesveikuoja, dabar jau pusmetį duodu kas antrą dieną karsilio, šuo jaučiasi puikiai.

Dar keli Brajinsko bajeriai, kuriai ne man nutiko, pasakojo kitoj klinikoj sutikti žmonės. Norėjo katinui polypus traukti pro ausis, sako, nu tai apkurs katinas, kas čia tokio.
Dar vienam katukui buvo sunku kvėpuoti, tai irgi iš lubų nustatė, kad jam su širdim blogai, sako reikia pjauti ir žiūrėt blink.gif Nuėjo moteris pas kitą vetą, pasirodė, kad nosis užsikišus, atkišo su vaistai, katinas sveikas ir laimingas.
Kita moteris žiemą rado mažiuką rotveileriuką. Pasirodė kažkoks per šonus išsipūtęs, nuvežė pas Brajinską, tas sako jau blogai jam, reikia migdyt. Moteris išėjo, bet po 5 min grįžo, sako nuojauta kažkokia. Ir ką, Brajinskas šuniukui narkozę suleidęs, nagus karpo blink.gif Kaži kokiu tikslu? Spėjo, kad norėjo sutvarkyt, ir parduot paskui.
Dar vienas - moteris pasiėmė katiną iš prieglaudos, nuvežė ten pat, nes katinas turėjo visokių bėdų. Tai Brajinskas šaukt pradėjo - ko čia vežioji tokius brudus, užkrėsi visus, tokius katinus tik migdyt, reikia veislinius laikyt...

Jetau, koks velnias mane traukė vežt savo numylėtą katiną pas tą B******į verysad.gif Bet dalinuosi, kad kitiems taip nenutiktų...
Atsakyti
tik Jakovo klinika Vilniuje thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas esate pas veterinarą vedė šuniuką, kad dantų apnašas apvalytu ar dantukus ištrauktu, kursi gerai atlieka darbą? Ar su narkoze? O gal kas žino klp kas atlieka dantų valymą be narkozės? Pas šuniuką yra ant dantų akmenų ir gan daug, prieki dar kliba du dantukai gali būt, kad čia nuo akmenų susidarymo, skaičiau kad kaip šuniu reikia nuimti nuo dantų akmenys, tai daroma narkoze, bet sake man dar yra kažkokiu prietaisu kaip ultragarsu ar lazeriu be narkoziu nuima apnašas.
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2014 11 26, 01:42)
Sveiki, gal kas esate pas veterinarą vedė šuniuką, kad dantų apnašas apvalytu ar dantukus ištrauktu, kursi gerai atlieka darbą? Ar su narkoze? O gal kas žino klp kas atlieka dantų valymą be narkozės? Pas šuniuką yra ant dantų akmenų ir gan daug, prieki dar kliba du dantukai gali būt, kad čia nuo akmenų susidarymo, skaičiau kad kaip šuniu reikia nuimti nuo dantų akmenys, tai daroma narkoze, bet sake man dar yra kažkokiu prietaisu kaip ultragarsu ar lazeriu be narkoziu nuima apnašas.

2014 11 30 i Klaipeda, kur yra sunu klubas ir kirpykla adresu Rumpiskes berods 5 atvaziuoja gydytoja stomotologe is Latvijos, dantu valymas be narkozes ( berods 86Lt) ir konsultacijos bei dantu salininmas .Dirba thumbup.gif Pabandykit paskambinti ir uzsiregistruoti tel.+37068469448 ( dar pasakykit , kad nuo Audros Juros Puta ) gal dar yra vietos uzsiregistruoti
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2014 11 26, 10:58)
2014 11 30 i Klaipeda, kur yra sunu klubas ir kirpykla adresu Rumpiskes  berods 5 atvaziuoja gydytoja stomotologe is Latvijos, dantu valymas be narkozes ( berods 86Lt) ir konsultacijos bei dantu salininmas .Dirba thumbup.gif  Pabandykit paskambinti ir uzsiregistruoti tel.+37068469448 ( dar pasakykit , kad nuo Audros Juros Puta ) gal dar yra vietos uzsiregistruoti

na kazkaip sunku ptiketi, kiti per parodas matai, kad nelabai jau patenkinti kada apziuri dantis, bet salinti schmoll.gif , zmogui leidzia vietinius nuskausminamuosius, o ka tada vartoja suniui?
lauksiu postu is Klaipedos ar jau tikrai taip yra
Atsakyti
Daug kas giria Jakovo kliniką Vilniuje... Asmeniškai aš labai ja nusivyliau... Apie pagrindinę problemą, dėl ko ten kreipiausi, nepasakosiu, bet tuo pačiu paprašiau šuniukui nukarpyti nagučius ir nuvalyti dantų apnašas... Karpant nagučius įkirpo (ir gan stipriai), o apie dantukų valymą... Kadangi klinikoje turėjau daug streso, tai problemą pamačiau tik grįžusi namo - valant dantukus sužeidė burnos audinius ir smarkiai nutrynė lūpas vienoje pusėje... Savaitę laiko kraujavo ir bėgo įvairūs skysčiai. Galutinai sugijo daugiau nei po mėnesio.
O apie aptarnavimą... Pats Jakovas ir kiti gydytojai tikrai buvo mandagūs, bet kažkuo neįtikau vienai seselei, tai ji nuėjusi į kabinetą pradėjo garsiai reikšti nepasitenkinimą ir nuomonę apie mane (nors aš jai nebuvau sakiusi nė vieno žodžio)... Visi klinikoje girdėjo jos pasisakymus ir nuomonę, o panelė, buvusi prie kasų manęs gal 5 min atsiprašinėjo už pasakytus žodžius. Jautėsi blogai ir ji ir aš, bet taip ir nesupratau, kuo tai seselei neįtikau...

Bet tikiuosi, kad daugiau į tą kliniką neteks grįžti...
Atsakyti
Mes Vilniuje lankomės Naujosios Vilnios vet. gydykloje pas gyd. Aureliją. Abi mano panas sterelizavo ji. Išoperavo super, sugijo greitai, pjūvių nesimato visai smile.gif Ir nesenei atradom Naujininkose gyd. Lena Naujininkų vet. kliniką. Dėje rimtos įrangos ten nėra, bet skiepai tikrai pigiau nei kitur, pinigų nelupa, moki tik už tai, ką padaro, o daro tik tiek, kiek yra būtina. Daktarės patirtis milžiniška, su gyvūnais randa kalbą ax.gif
Dėl Jakovo tai fu fu fu. Pats jis geras specas, yra ten ir kitų gerų, bet aptarnavimas tai doh.gif Registraturoje dirb tik raganos ir pasikėlusios fifos, na ir aišku kainos pyp*** Katė man ten atsistojo ~700lt, o net nenustatė kuom sirgo - "kažkoks virusas" buvo diagnozė doh.gif Nors skiepyta ir prižiūrėta blink.gif Lašalinėm badė ilgiau nei reikia, kol nepakliūvom pas pati p. Jakova. Jis mus paleido į visas keturias puses su pasakymu : "kam jūs čia tą katę badot, ji jau sveika, gana jau" doh.gif Ale aš čia pati sugalvojau. O ėjom 7 dienas iš eilės, ir visus kartus pas skirtingas daktarės schmoll.gif Kojos ten daugiau nekelsiu.
Atsakyti
Gal kas Panevėžyje gera veterinarą rekomenduotumėt?
Atsakyti