merginos,o ka kirpyklose meistrai sako,grynai dazytom juodaplaukem,kurios nori sviesesnes but? ar kuri susiduret? Kaip jie isviesina tuos plaukus ar sruogom ar spalva ima visa? As blondine tikrai nenoriu buti, noreciau rusvos spalvos, jau erzina juodi plaukai,nors ir tinka jie man,bet paciai ranka nekils kazka daryti.Galvoju jei sroguoja tai gaunasi tik balinimas,ar tas sruogas po to dar dazytu spalva norima kai isibalintu,juk blondineji jei sruogas dazo visokios mintys kamuoja,vis nesiryztu kazka daryt
Man siule nuiminet spalva su peroksido milteliais O as va nusipirkau salerm nuemeja spalvos ir man po vieno karto gavos sviesiai ruda spalva,tik dabar vel nutamsejo nes niekuo neuzdaziau
QUOTE(Heichera @ 2012 10 28, 13:29)
merginos,o ka kirpyklose meistrai sako,grynai dazytom juodaplaukem,kurios nori sviesesnes but? ar kuri susiduret? Kaip jie isviesina tuos plaukus ar sruogom ar spalva ima visa? As blondine tikrai nenoriu buti, noreciau rusvos spalvos, jau erzina juodi plaukai,nors ir tinka jie man,bet paciai ranka nekils kazka daryti.Galvoju jei sroguoja tai gaunasi tik balinimas,ar tas sruogas po to dar dazytu spalva norima kai isibalintu,juk blondineji jei sruogas dazo visokios mintys kamuoja,vis nesiryztu kazka daryt
Dazniausiai siulo arba sviesinti sruogelem (bet man asmeniskai labai baisiai atrodo sruogeles ant juodu plauku) arba sviesinti plaukus per visa ilgi, bet per viena karta ne daugiau nei ~2-3 tonais ir procedura kartoti kas ~3-4 men, kol isgausit reikiama atspalvi. Bet kirpejas atsizvelgia i plauku bukle, jei plaukai labai silpni, slenka, luzineja, tai gali bendrai atsisakyti kazka daryt ir siulys atauginet. Taip pat turite tureti omeny, kad dazniausiai po tokie sviesinimu reikia patrumpint plaukus ir rupintis jais ypatingai
Pritariu, kad priklauso ir nuo plaukų - jei silpni, sausi gali tekti nukirpti po šviesinimo. Mano kirpėja patarė ne sruogomis žaisti, o per visą ilgį imti spalvą (buvo beveik juodi, ypač galai, nors ilgą laiką tamsiau rudai dažiau). Plaukai linkę sausėti (nes garbanoti), iš pirmo karto pašviesėjo 3 tonais, tik šaknys (kur mažiau dažų buvo prigėrusios) negražiai šviesesnės gavosi, po kurio laiko dar šviesinome galus, o šaknis dar kartą uždažėme ir gavosi tikrai neblogai. Priežiūra po to būtina - bent 2 kartus per savaitę kaukė, aliejai galams ir drėkinimas drėkinimas drėkinimas, kitaip bus kaip šiaudai. Bet nesigailiu
As tai sruogelemis dazau.Viena karta jau daziau,tai tokios rausvos isejo,tik saknys sviesios.Treciadieni vel eisiu,bus matyt,kas cia gausis,bet po to dazymo ziauriai veltis plaukai pradejo,tai ko tik dabar as netepu ant ju...
O kur pirkote ta SALERM sviesintoja?Kaip vyksta sviesinimas su sia priemone?
O kur pirkote ta SALERM sviesintoja?Kaip vyksta sviesinimas su sia priemone?
As pirkau Vitrinos parduotuvej.Tiesiog kaip plauku dazus uztepi,palaikai puse valandos ir nuplauni As tikrai nesiryzciau jokiom sruogelem gadint plauku
QUOTE(smilsee @ 2012 10 29, 21:45)
As pirkau Vitrinos parduotuvej.Tiesiog kaip plauku dazus uztepi,palaikai puse valandos ir nuplauni As tikrai nesiryzciau jokiom sruogelem gadint plauku
Ačiū.O nenugraužia plaukų,viskas normaliai būna?Užtenka vieno karto,kad pašviesėtų plaukai?
As bandziau ta Salerm, tai keikiausi veliau kelis menesius
Labai nelygiai nusieme ir po keliu savaiciu uztamsejo (velgi nelygiai), nors po nuemimo uzdaziau.
Beja, kirpeja sake dabar pas ja puse klienciu ateina taisyti padeti po nuemimo
Labai nelygiai nusieme ir po keliu savaiciu uztamsejo (velgi nelygiai), nors po nuemimo uzdaziau.
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 10 30, 11:25)
Kadangi bet kokiu atveju rytoj einu detis sruogeliu,pasiteirausiu dar kirpykloj apie sita salerm,nes nuomonex priestaringos,tai baisu ir bandyti pirkti.. Jau geriau gal ir sruoguoti tokiu atveju.
Sveiki, esu dazyta juodaplauke, bet jau noriu islysti is tos juodos spalvos, ir pasiskaicius man patiko ideja su dazu nuemeju. O kas bandete, tai tiesiog sumaisete du skyscius ir tepete, ar reikia paskui ampuliu+sampuno (kad uztvirtint)?
Jei nepersigalvosiu, tai kita savaite gal isbandysiu, bet dar esu apmastymuose ar verta...
Papildyta:
Prasau parasykite ka suzinosite
Papildyta:
O jus viena karta bandete nuimti spalva?
Jei nepersigalvosiu, tai kita savaite gal isbandysiu, bet dar esu apmastymuose ar verta...
Papildyta:
QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 10 30, 13:29)
Kadangi bet kokiu atveju rytoj einu detis sruogeliu,pasiteirausiu dar kirpykloj apie sita salerm,nes nuomonex priestaringos,tai baisu ir bandyti pirkti.. Jau geriau gal ir sruoguoti tokiu atveju.
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 10 30, 10:25)
O jus viena karta bandete nuimti spalva?
Papildyta:
Būtinai
QUOTE(iruncia @ 2012 10 30, 17:46)
Nuiminejau du kartus, karta su Salerm, po jo atrodziau baisiai ir lekiau i kirpykla taisyt padeties. Tada dar bandziau su kitu nuemeju (neatgaminu dabar firmos), situacija buvo geresne nei po Salerm. Bet visvien galiausiai man nueme spalva kirpykloje (tas nuemimas vyksta visai kitokiu principu nei su tais nuemejais ), ir tik tada pagaliau gavosi grazi ir svarbiausia vientisa spalva