Įkraunama...
Įkraunama...

Tamsių plaukučių šviesinimas

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 09 27, 10:14)

Man nauja spalva gražesnė, nei juoda smile.gif
Atsakyti
Dalinuosi ir as savo rezultatais. Pirmoje foto plaukai, kuriuos turejau pries tamsinant, antroje nuotraukoje rezultatas po vieno dazymo (spalva labai silpnai isigere), trecioje nuotraukoje plaukai po 4 tamsiu dazymu, atrodo beveik juodi, bet is tikruju yra tamsiai rudi. Na o ketvirtoje nuotraukoje mano plaukai atrodo dabar, po 4 sviesinimu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2012 09 27, 17:21)
Dalinuosi ir as savo rezultatais. Pirmoje foto plaukai, kuriuos turejau pries tamsinant, antroje nuotraukoje rezultatas po vieno dazymo (spalva labai silpnai isigere), trecioje nuotraukoje plaukai po 4 tamsiu dazymu, atrodo beveik juodi, bet is tikruju yra tamsiai rudi. Na o ketvirtoje nuotraukoje mano plaukai atrodo dabar, po 4 sviesinimu
user posted image

Grazus galutinis variantas biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
As jau taip pat su sruogelemis,tai esu marga ir ryztelejusi biggrin.gif Bet tai tik pirmasis zingsnis... g.gif ax.gif Jei iseis gal ikelsiu foto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 09 28, 15:28)
Grazus galutinis variantas biggrin.gif  thumbup.gif
Papildyta:
As jau taip pat su sruogelemis,tai esu marga ir ryztelejusi biggrin.gif  Bet tai tik pirmasis zingsnis... g.gif  ax.gif  Jei iseis gal ikelsiu foto. 4u.gif

tik kai pati pasiziuriu savo sita plauku eiga, tai net paciai baisu darosi, kiek tas mano plaukas dazu gavo swoon.gif bet visa laime, kad dar ju yra ant galvos bigsmile.gif pasimokiau, daugiau niekada netamsinsiu plauku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
lauksim tavo nuotrauku, ir as buvau marga ir ryztelejusi, bet juk per viena diena sviesi ir netapsi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2012 09 28, 15:37)
tik kai pati pasiziuriu savo sita plauku eiga, tai net paciai baisu darosi, kiek tas mano plaukas dazu gavo  swoon.gif bet visa laime, kad dar ju yra ant galvos  bigsmile.gif pasimokiau, daugiau niekada netamsinsiu plauku  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
lauksim tavo nuotrauku, ir as buvau marga ir ryztelejusi, bet juk per viena diena sviesi ir netapsi wink.gif

Tai taip.Bet ir nenusiure jusu plaukai. smile.gif thumbup.gif As tai visai sviesia buti nenoriu,noriu kokios kakavines.Bet kai kirpykloj nueme ranksluosti,tai gavau truputi soka.Jau tiek buvau pripratus prie juodu plauku,o cia tik sast ir jie jau nebe visai juodi. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
per du sviesinimus tapau blondine 4u.gif sviesinau is dark mahagony brown-4nr.
Aisku pirmiausia sviesinau su loreal miltukais,gavausi kaip apelsinas,spalva netolygi..... Daugiau nei 2 menesiukus nk nedariau(nedaziau), ploviau galva pilkinanciais sampunais,nusikirpau 8 cm blush2.gif spalvyte apsiplove, savaime gavos kaip auksine su apelsino atspalviu... biggrin.gif tai po 2 men nusidaziau su garnier 111nr. Lb gerai neutralizavo ir nueme ta ryzuma, aisku spalva nesigavo kaip ant dezutes, likau patenkinta. Net mama nustebo kad esu anot jos su padoria plauku spalva blush2.gif neturiu fotoparato db,ideciau foto. spalvyte manoji atrodo taip:user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2012 09 27, 18:21)
user posted image

kokia nerealiai grazus sviesus plaukai paskutinej foto ohmy.gif isduokit paslapty kaip tokia spalva isgaut ?su kokiais prof. dazais dazyta ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukasss3 @ 2012 09 30, 18:04)
kokia nerealiai grazus sviesus plaukai paskutinej foto ohmy.gif isduokit paslapty kaip tokia spalva isgaut ?su kokiais prof. dazais dazyta ? wub.gif

Aciu 4u.gif Daziau su joico milteliais. Bet negarantuoju kad spalva gautusi tokia pati, nes cia mano plaukai is tamsiu dazyti, ir saknys netgi sviesesnes negu visi galai. Spalva ir man patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dioryte: 30 rugsėjo 2012 - 17:11
QUOTE(Dioryte @ 2012 09 30, 19:08)
Aciu  4u.gif  Daziau su joico milteliais. Bet negarantuoju kad spalva gautusi tokia pati, nes cia mano plaukai is tamsiu dazyti, ir saknys netgi sviesesnes negu visi galai. Spalva ir man patinka  wub.gif

ka tik su milteliais ???ohmy.gif o tai poto nedejai jokios spalvos ? g.gif
Atsakyti

labai grazi splvyte 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editalu: 01 spalio 2012 - 17:31
QUOTE(Gintariukasss3 @ 2012 10 01, 18:11)
ka tik su milteliais ???ohmy.gif o tai poto nedejai jokios spalvos ? g.gif

Na taip, o ka? Su milteliais ir peroksidu aisku smile.gif cia blogai ar gerai kad tik su milteliais? biggrin.gif

QUOTE(editalu @ 2012 10 01, 18:28)
labai grazi splvyte 4u.gif 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dioryte: 01 spalio 2012 - 19:04
4u.gif
priimkit briunete i besisviesinanciu buri. ax.gif naturaliai as pilka,kaip pele... doh.gif siuo metu tamsiai rudi i juoduma plaukai. ir netolimoj ateity tikiuosi vel tapti sviesia, nes jau atsibodo ta niuri spalva.
buvau is tikruju visokia-ir ryza ir balta,marga,ruda.dabar vel noriu nusisviesinti,nes labai plaukai riebaluojasi. doh.gif sviesinti plaukai mane gydo blush2.gif sutinku,kad sviesinimas - didelis stresas plaukams,bet maniskiai pernesa gerai,netgi sakyciau sutvirteja.
visos snekat ,kad daug paliekat kirpyklose,uzsieny kainuoja tas malonumas didziulius pinigus,o ir kirpejos daug aukstesnes kvalifikacijos, nei tarkim cia,kur as gyvenu(vokietija). blush2.gif (lt kvalifikacija kelia nuolat,o cia tu diplomu ant sienu nera)
Atsakyti