Įkraunama...
Įkraunama...

Tamsių plaukučių šviesinimas

QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 09 21, 15:17)
As kita savaite einu i kirpykla bandyti detis sviesiu sruogeliu,ar gausi-neisivaizduoju,bet nepabandzius-nesuzinosi.. ax.gif  Vis tik balinti visus iskart su stipriom priemonem baisoka,juolab,kad dabar ir siaip plaukai kazkai apsiuro,suplonejo... g.gif

Man nuiminejo spalva su milteliais, dejo oksidatoriu 6 ir 9%.
Po proceduros teko apkirpti apie 10-13 cm, nes issausejo gerokai galai, plius dar per paskutinius kelis menesius daug eksperimentu su plaukais buvo smile.gif
Atsakyti
As atsisviesinau is juodos i ryza per dvi dienas. Dejau 9 ir 12proc. oksidatoriu, tai spalva nusieme neblogai, kadangi norejau galutiniam rezultate buti ryza, tokia ir gavausi:) Tada uzdaziau plaukus dazais, ir likau patenkinta rezultatu. Plaukai kaip ir buvo ilgi, taip ir liko. Siek tiek aisku pasausejo, bet kaukiu pagalba ta atstatysim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FreeSuga: 21 rugsėjo 2012 - 21:22
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 09 21, 19:43)
Man nuiminejo spalva su milteliais, dejo oksidatoriu 6 ir 9%.
Po proceduros teko apkirpti apie 10-13 cm, nes issausejo gerokai galai, plius dar per paskutinius kelis menesius daug eksperimentu su plaukais buvo smile.gif

Apsiverkciau jei tiek nukirptu. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 09 26, 13:22)
Apsiverkciau jei tiek nukirptu. biggrin.gif  doh.gif

Geriau jau nukirpt nei su nusiurusiais galais but smile.gif
Biski gaila to ilgio, bet nieko, atauginsiu. Tuo labiau, kad eksperimentai baigesi, dazysiu reciau, tokio stipraus peroksido nenaudosiu, todel galesiu augint kasas smile.gif (tik paskutiniu metu labai slinkti plaukai pradejo, gal cia nuo sezono pasikeitimo g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 09 26, 13:47)
Geriau jau nukirpt nei su nusiurusiais galais but smile.gif
Biski gaila to ilgio, bet nieko, atauginsiu. Tuo labiau, kad eksperimentai baigesi, dazysiu reciau, tokio stipraus peroksido nenaudosiu, todel galesiu augint kasas smile.gif (tik paskutiniu metu labai slinkti plaukai pradejo, gal cia nuo sezono pasikeitimo  g.gif ).

Jei atauga greitai,tai super tada smile.gif O slinkimas isties gali buti ir nuo sezono pasikeitimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 09 26, 18:06)
Jei atauga greitai,tai super tada smile.gif O slinkimas isties gali buti ir nuo sezono pasikeitimo  smile.gif

Auga ne taip greitai kaip noretusi, bet nieko nepadarysi. Iki vasaros tikiuos uzsauginti nukirptus plaukus smile.gif Tik, kad slinkimas mane gasdina. Man siaip paskutinius kelis metus nuolat slenka plaukai, o siuo metu isvis baisu doh.gif
Atsakyti
Gal kazkam bus idomu, tai idedu gauta rezultata (antroje nuotraukoje spalva tolygi, tiesiog daryta jau sutemus, prie dirbtinio apsvietimo is vienos puses, plius dar blicas skirtingai apsviecia).
Prasau necituot nuotrauku.
user posted image
user posted image
Atsakyti
B.r.i.u.n.e.t.e, labai dailus plaukai thumbup.gif Spalvyte pries man dailesne, bet po irgi grazi, zinau, kad norisi pokyciu ilga laika turint ta paty. Tikrai pavyko thumbup.gif Planuojat dar daugiau sviesint, ar jau uzteks? smile.gif
As dabar tamsinimo procese, ech, ne ka lengviau nei atsviesint. Spalva taip greit atsiplauna, ko tik neisbandziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 27, 00:03)
B.r.i.u.n.e.t.e, labai dailus plaukai thumbup.gif Spalvyte pries man dailesne, bet po irgi grazi, zinau, kad norisi pokyciu ilga laika turint ta paty. Tikrai pavyko thumbup.gif Planuojat dar daugiau sviesint, ar jau uzteks? smile.gif
As dabar tamsinimo procese, ech, ne ka lengviau nei atsviesint. Spalva taip greit atsiplauna, ko tik neisbandziau ax.gif

Nusibodo juoda, negalejau i save ziuret, daziau beveik 9 metus taip plaukus, uzsimaniau kazkokiu permainu (matyt naujas gyvenimo laikotarpis prasideda ax.gif ). Viena kirpeja buvo man pasviesinusi dar labiau (tiesa, nelygiai, todel teko uzdazyt), bet nepatikau sau ir aplinkiniai sake, kad netinka, tai kolkas manau apsistosiu ties 5 lygiu, tik gal atspalvi kita bandysiu smile.gif Tuo labiau, kad man bendrai grazesnes brunetes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 26 rugsėjo 2012 - 23:19
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 09 27, 00:18)
Nusibodo juoda, negalejau i save ziuret, daziau beveik 9 metus taip plaukus, uzsimaniau kazkokiu permainu (matyt naujas gyvenimo laikotarpis prasideda  ax.gif ). Viena kirpeja buvo man pasviesinusi dar labiau (tiesa, nelygiai, todel teko uzdazyt), bet nepatikau sau ir aplinkiniai sake, kad netinka, tai kolkas manau apsistosiu ties 5 lygiu, tik gal atspalvi kita bandysiu smile.gif Tuo labiau, kad man bendrai grazesnes brunetes smile.gif

Bukit kantri ir tikrai isgausit, ko norit. As pati labiau pradejau zvalgytis y tamsesnius plaukus - tiek spalvu, atspalviu thumbup.gif Svarbu, kad gerai jaustumetes smile.gif
Atsakyti
Gražūs plaukai. thumbup.gif Bet prieš,tai man irgi gražesnė spalvytė buvo. 4u.gif
Atsakyti
Dekui merginos uz nuomone. Gal ir grazesne juoda, bet jau tokia pabodusi, negalejau daugiau juoduke but doh.gif O dar ar hormonai kalti, ar kitos priezastys, bet tapau labai sviesios odos (anksciau buvau tamsesnes), tai juoda spalva pradejo, mano nuomone, netikti ir del sios priezasties, per didelis kontrastas.
Kelis menesius pavaiksciosiu su tokia spalva, o tada bandysiu galbut kitoki atspalvi.
Atsakyti