Na as pasidalinsiu savo istorija. Visa laika buvau dazyta blondine, apie kokius 9 metus, bet va uzejo kazkoks didelis noras nusidazyti plaukus tamsiai. Nusidaziau namu salygom (su prof. dazais), per du menesius apie 4 kartus visa galva (kad isigertu gerai tamsiai rudi dazai), o plaukai mano ilgoki, beveik iki liemens. Na ir ka, nepatiko man jau buti tai tamsiaplaukei, ir vel noras grizti i blondines spalva, tik tas noras dar didesnis nei buvo nusidazyti tamsiai velgi nusipirkau is parduotuves garnier dazus blondiniskus, nudaze mane drauge, o nueme - visiskai nieko! tada jau pagalvojau kad namie daugiau taip neeksperimentuosiu, tai nuejau i kirpykla. Daze sruogelem, buvau ryzoka, bet visai graziai atrode antra karta vel daze (9%, nes 12% neatlaike). Bet po antro karto, dregnus plaukus "sukavau pirstais", tai tie mano blonduoti plaukuciai taip ir liko pirstuose. Vaizdas tikrai kraupus. Dabar vaikstau su plaukais kaip siaudukai, o pries tai turejau tikrai grazius, slidzius ir sveikus plaukus. Manau teks nukirpti trumpai, kad bent vaizdas butu grazesnis. Aisku, neturiu tokios pat peroksidines spalvos, bet jau kazkas panasaus taigi, gerai pagalvokit ar tikrai verta aukoti grazius plaukucius, pereinant is tamsios i sviesesne
QUOTE(*Eglė @ 2012 08 29, 12:07)
Man plaukus pašviesinti vienu tonu padėjo aliejinės kaukės.. Pirmiausia buvau laaaabai tamsiai ruda (nors dažiau su "chocolate brown", bet gaudavosi vos ne juoda), tada dariau labai daug aliejinių kaukių ir dabar esu "medium brown". Aišku iki blondinės pašviesėti aliejus nepadės, bet kažkiek išplauti, išblukinti spalvą tai man labai pagelbėjo
jau 3 menesius kas antra diena tepu kokosu alieju ir laikau per nakti - visiskai jokio pasviesejimo
QUOTE(Heichera @ 2012 09 02, 18:11)
tiesa zinau ir as ne viena atveji kur merginos tiesiog nuaugina plaukus,tiek pasviesintus tiek nujuodintus,kol galu gale dazyti nusikerpa ir su naturaliais plaukais dabar. Bet kazkaip labai jau daug laiko ir kantrybes reiketu,ir kaip tokiai i viesuma eiti man jau ilgiau nepadazius saknu negrazu,ir pati spalva kai pablunka. O kitos tiesiog pacios uzsipila nuemejo ir ryzos vaiksto,atseit nusidaze plaukus
jooo, man irgi sunku taaaaip butu. Man 1 cm atauga ir as jauciuos ismusta is veido nes kaip su liniuote nubraukta. Ale kitom jei taip tinka.... tegul tik va vaizdeliu tenka visokiu prisiziureti ir ju prisiziurejus zinau, kaip as nenoriu atrodyti
QUOTE(Musmire03 @ 2012 09 02, 18:44)
o gal jom ryža patinka?
jei jum nepatinka, nereiškia, kad ryžom vaikščiot kažkoks siaubas.
ir išvis nesuprantu to kišimosi į kitų plaukus, aprangą ir t.t.
kiekvienas ką nori, tą daro, o tik bobutės cekavos neturi ką veik ir baisisi.
va dėl to ir neturiu nė vienos draugės lietuvės čia, nes tik pas jas tokia šlykšti mada .
o va čia ir įrodymas
jei jum nepatinka, nereiškia, kad ryžom vaikščiot kažkoks siaubas.
ir išvis nesuprantu to kišimosi į kitų plaukus, aprangą ir t.t.
kiekvienas ką nori, tą daro, o tik bobutės cekavos neturi ką veik ir baisisi.
va dėl to ir neturiu nė vienos draugės lietuvės čia, nes tik pas jas tokia šlykšti mada .
o va čia ir įrodymas
o jus kazkaip labai sureagavoot idomiai Et, tie forumai... kas kaip nori skaitydamas TONACIJA taip ir supranta. As pvz. Heichera poste isvis nieko tokio nepamaciau, neperskaiciau. Dalyve normaliai pasidalino savo nuomone... O jus . Hm,,,, se ramiau i viska reikia ziureti Dabar siek tiek ne i tema drebtelejot apie neturejima draugiu lietuviu.... sorry Ir kas cia per tendencija.... pikciurnos tos,kurios kazkode ant LT ir varo labiausiai. Arba man taip jau rodosi
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 09 02, 19:53)
jau 3 menesius kas antra diena tepu kokosu alieju ir laikau per nakti - visiskai jokio pasviesejimo
jei pas jus bus tiek ikibe, kaip pas mane, naturaliom priemonem deja nepasviesinsit
Briunete, bandykit su medum ir cinamonu
nu cia dabar,atrodo nieko blogo nepasakiau ir uzsipuole tema visiskai aiski, todel dalinames nuomone, patirtimi, apie plauku sviesinima ir ne mano reikalas ar jus ten ryza vaikstot ar neryza,ar turit draugu ar neturit,o del ko neturit-akivaizdu..
Apie plaukus kalba eina. Sekmes buti tolerantiskesnems kitu nuomonei ir nepriimti visko asmeniskai
Gryztu prie temos..kuri raset,kad sviesios sruogos liko rankose,tai man paciai yra teke ta patirti,jausmelis ne koks..pats plaukas tiek suzalotas tampa tiesiog ishsmunka. Baisiai gaila graziu plauku..
Apie plaukus kalba eina. Sekmes buti tolerantiskesnems kitu nuomonei ir nepriimti visko asmeniskai
Gryztu prie temos..kuri raset,kad sviesios sruogos liko rankose,tai man paciai yra teke ta patirti,jausmelis ne koks..pats plaukas tiek suzalotas tampa tiesiog ishsmunka. Baisiai gaila graziu plauku..
As irgi tepu kokosu aliejumi,bet nesvieseja,siaip tik tokia grazesni plaukai pasidare Kartais atrodo,kad gal ir nereikia sviesint... Bet tokia nuomone buna iki tol kol neatauga mano baltieji plaukai,o tada jau atrodo...
QUOTE(Heichera @ 2012 09 02, 22:09)
kuri raset,kad sviesios sruogos liko rankose,tai man paciai yra teke ta patirti,jausmelis ne koks..pats plaukas tiek suzalotas tampa tiesiog ishsmunka. Baisiai gaila graziu plauku..
tai kaip tiek dazu gauna, tai ko ir tiketis...
Sveikos,
perskaičiau 3 temas apie šviesinimą nutariau pasidalinti, kad ryt poryt pati šviesinsiu savo tamsius (ne juodus) plaukus su salerm milteliais ir dažysiu su nr.9 dažais su 6 proc oksidatorium. kad gaučiausi +- nr. 7-8
galimos šios procedūros baigtys yra 5-ios:
1. būsiu 'orange' ir kreipsiuos patarimo kaip nuimti apelsiną nuo galvos;
2. būsiu žalia ir kreipsiuos patarimo kur rasti violetinį tonerį;
3. nušviesinsiu nelygiai (neidealūs plaukai) ir uždažysiu iš anksto pasiruoštais tamsiais dažais;
4. parašysiu komentarą temoje "geriausi kirpėjai vilniuje".
5. man patiks
perskaičiau 3 temas apie šviesinimą nutariau pasidalinti, kad ryt poryt pati šviesinsiu savo tamsius (ne juodus) plaukus su salerm milteliais ir dažysiu su nr.9 dažais su 6 proc oksidatorium. kad gaučiausi +- nr. 7-8
galimos šios procedūros baigtys yra 5-ios:
1. būsiu 'orange' ir kreipsiuos patarimo kaip nuimti apelsiną nuo galvos;
2. būsiu žalia ir kreipsiuos patarimo kur rasti violetinį tonerį;
3. nušviesinsiu nelygiai (neidealūs plaukai) ir uždažysiu iš anksto pasiruoštais tamsiais dažais;
4. parašysiu komentarą temoje "geriausi kirpėjai vilniuje".
5. man patiks
QUOTE(Drama_Queen @ 2012 09 04, 16:44)
Sveikos,
Jau laukiu rezultatu, butinai pasidalinkit kas gausis O kokios spalvos plaukuciai,speju rudi ?
QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 09 03, 08:49)
As irgi tepu kokosu aliejumi,bet nesvieseja,siaip tik tokia grazesni plaukai pasidare Kartais atrodo,kad gal ir nereikia sviesint... Bet tokia nuomone buna iki tol kol neatauga mano baltieji plaukai,o tada jau atrodo...
Juk kokosų aliejus nešviesina plaukų kur čia tokį dalyką išgirdot?
QUOTE(Heichera @ 2012 09 04, 15:57)
Jau laukiu rezultatu, butinai pasidalinkit kas gausis O kokios spalvos plaukuciai,speju rudi ?
agam, kažkas link tamsiai rudų. porą mėnesių nedažyti, kai kur pablukę. žo, tokios nenupasakojamos spalvos
QUOTE(lil'angel @ 2012 09 04, 17:15)
Juk kokosų aliejus nešviesina plaukų kur čia tokį dalyką išgirdot?
Kazkuri cia uzsimine apie tai As irgi nebuvau girdejusi,kad sviesintu,ne del sviesinimo ir naudoju. Bet kai isgirdau,kad sviesina,tai ir parasiau,kad man tai bent ne.